.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Бал-грим,маникюр,педикюр,цвете

Роклята ми е червена,както обувките и чантата.Според вас какъв грим да си сложа?Тъмен или светъл и какъв точно цвят да бъде (тъмна съм)? А маникюра и педикюра само в червено ли да бъдат или да бъдат нарисувани,но с какъв друг цвят да бъдат?Също така искам да имам цвете в косата,но кое е по добре изкуствено или естествено?Аз повече искам естествено,но ще увехне бързо.Помогнете ми,защото сама не мога да реша

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    дай да видим роклята?поне цвета.никакви други цветове ли нямаш по себе си?
    Цветето най-добре да е изкуствено за да може да се закачи без да се притесняваш,че ще падне или ще умре

Re: Бал-грим,маникюр,педикюр,цвете

да,изкуствено цвете е по-добре.След няколко часа наистина ще увехне и няма да е много приятно.
    Мога да ти предложа няколко комбинации:
    1.Бяло цвете в косата,френски маникюр в бяло с бяла декорация,черен грим(опушени очи или каквото там ти харесва)
    2.Бежово цвете,бежов маникюр(или телесен цвят,зависи колко е светло бежовото),черна декорация на ноктите,бежов и кафяв грим
    Аз бих предпочела втората комбинация,но ти си реши.

Аз държа цветето да е също червено.Но на ноктите и очите в какъв цвят да са незнам.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от haheee
    Аз държа цветето да е също червено.Но на ноктите и очите в какъв цвят да са незнам.
    Е,като с почнала,давай всичко у червено

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Е не мога да си сложа червени сенки все пак.....

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    daI pik na roklqta.a ina4e za senki edinstveniq variant da sa 4erveni e ako sa ot oniq metalikovite det sa 4erveno s brokat te ne sa praxoobrazni zatova sa silni i sedqt izkystveno no ako se slojat profesionalno efekta e syper.ako ne se l1ja azis na 1 klip go vidqx to4no s 4erveni kremoobrazni i be6e mn qko ;]
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Амиии... аз мисля, че няма да е много подходящо всичко да е в червено. Незнам защо, някво като че ли не върви, по добре за ноктите и очите избери различен цвят .... примерно черен може и да ти направят некви фигурки с цвета на роклята на ноктите
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

A ако съм само със спирала без сенки ?

Цитирай Първоначално написано от deedee_laboratory
    Амиии... аз мисля, че няма да е много подходящо всичко да е в червено. Незнам защо, някво като че ли не върви, по добре за ноктите и очите избери различен цвят .... примерно черен може и да ти направят некви фигурки с цвета на роклята на ноктите
    Да , а гримът ти може да е по-силен . Например сив опушен или нещо от сорта !

Не мисля,че е много добра идея всичко да е в червено>все пак това е достатъчно натрапчив цвят и роклята,чантата,обувките,ц етето,маникюра,педикюра...м мм не,според мен по-добре го съчетай с друг цвят.Примерно с по-екзотично бяло цвете и бял френски маникюр.
    Не е задължително цветето да е изкуствено.Вчера ходих до един цветарски магазин,да гледам букети за бала на една приятелка.Там правеха сватбен букет и го напръскаха с изключително много спрейове.Жената каза,че единия е сточно,за да издържат цветята, и че даже ще издържи до сутринта.С каквото и цвете да си се съмнявам,че то ще си остане на мястото цяла вечер.Просто има много танци.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Щом и роклята и чантата и обувките са ти в червено,за маникюр,педикюр и грим избери по-неутрални( по-нежни) тонове.Защото в твоя случай ти ще акцентираш върху тоалета.А относно маникюра и педикюра ти препоръчвам класически френски маникюр...Винаги отива на всичко.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    варна
    Еее,пошегувах се де.Защо всички ми се хващате,разбира се,че няма да е добре всичко да е в червено.Мисля,че ще е добре,ако цветето(изкуствено ),маникюрът и грима са със сходни цветове.То всичко тогава ще ти зависи от цветето Но все пак,да се връзва и с червеното,а не да е примерно искрящо жълто Посъветвай се и със някой професионалист за грима,защото има доста критерии,по които се прави хубав,сполучлив грим-форма на лице,цвят на кожа и т.н Дано помогнах,поне малко

Re: Бал-грим,маникюр,педикюр,цвете

Цитирай Първоначално написано от Liar
    да,изкуствено цвете е по-добре.След няколко часа наистина ще увехне и няма да е много приятно.
    Мога да ти предложа няколко комбинации:
    1.Бяло цвете в косата,френски маникюр в бяло с бяла декорация,черен грим(опушени очи или каквото там ти харесва)
    2.Бежово цвете,бежов маникюр(или телесен цвят,зависи колко е светло бежовото),черна декорация на ноктите,бежов и кафяв грим
    Аз бих предпочела втората комбинация,но ти си реши.
    първото +1
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Повече от фен Аватара на plamka
    За лак - бял с червени цветчета примерно и бяло цвете сенките малко по светли от телесен цвят.

Град
    СОФИЯ
    Първо за грим- добре е да е нещо ,което попринцип ти отива,за да не се шокираш като се видиш.Незнам за кви червени сенки ти говорят но е абсурдно просто,ще си като жената вамп А освен това грима трябва да е вечерен,тия глупости с нежни гримове и тонове.....ефекта е на измита чиния.Щом си тъмна много добре ще ти стои топлата гама кафеникаво златисто към черно опушено(не всяко око го позволява де)
    Маникюра и педикюра-най стилно и отиващо на всичко е френски(в момента го правят в страшни комбинации с цветя и тн) и другия вариант е червен с черни флорални мотивчета.
    А цветето в косата -има доста красиви изкувствени ,аз не бих рискувала с естествено.
    И това е

Странно ми се струва цялата в червено , но ако ти отива ... По темата : Може маникюра , педикюра и грима ти да са по-семпли ! А цветето: Не може ли просто да си направиш някоя ефектна прическа без цвете ?

Да ама бяло и червено и ще съм като мартеничка

Повече от фен Аватара на plamka
    i kuf e problema?

Тогава давай черно и червено(макар че не знам до колко ще е добре черно цвете) или бежово/кафяво и червено =)

Град
    варна
    Добре де,всички гадаят и налучкват.не можеш ли да сложиш снимка на роклята и ще ти дадат много по-хубави съвети и по-точни

добре де какво зна4ение има каква е роклята ми.нямам снимка.4ервена е-сатен и дантела.дълга е.какво значение има модела на роклята че да кажете за грим и др неща.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    значението на роклята е огромно...просто при този цвят не можеш да си позволиш друг ярък, още повече, че си със сатен и дантела...така че дори черното аз лично не подкрепям...ако ще слагаш цвете нека е естествено, изкуствените са просто грозни, пък честно казано за мен направо ми е излишно на всичките неща...и все пак - бяло цвете, френски маникюр, грим от телесен цвят сенки и очна линия....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мога да отговоря на въпросите ти, но сега нямам време, а и със сигурност ще излезнат после нови такива. Също така е много важно точният цвят на роклята (хубаво е да видя снимка). Така наизуст не става да ти се даде добър съвет (поне ако държиш на външния си вид и наистина искаш да изгледаш добре). Затова, ако искаш остави ми някакъв начин за връзка с тебе (скайп или e-mail) на ЛС и ще ти помогна (доколкото мога). За предпочитане е скайп, защото писането става по-бързо и може да се разберем както хората.
    Също така, ако държиш да изглеждаш добре мога да те свържа с един доста добър гримьор за консултация, дори ако искаш и пробен грим.
    Надявам се да се свържем в интернет пространството за да бъдеш най-хубавата дама на бала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си