.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    добре за тия който не смятат че тампона не е добър вариант , да вземем например някоя плувкиния , ако и дойде какво прави с превръзка ли влиза в басейна ?

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    купи си,пробвай,ако ти е по-удобно-действай аз лично не съм ползвала до сега

А за в басейн (плуване) кой са най добрите според вас ?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Пробвай и виж дали ще ти е удобно с тампон
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от mimoza16
    NE IZPOLZVAI TAMPONI V NIKAKAV SLU4AI!! kravta spomaga za razvitieto na razli4ni bakterii...i ako izpolzva6 tamponi kravta ostava vatre v teb i stava lo6o.... po dobre nedei! moje6 da polu6i6 razli4ni gabi4ki i bolesti
    Пълни глупости. Ползвай си тампони, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО прочети упътването!

ПП: В басейн или море не се влиза с тампон. Те абсорбират вода, която е пълна с хлор/бактерии. А това не е нещо, което искаш във вагината си.

Град
    Перник
    Щом са създадени,значи може!
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    NE IZPOLZVAI TAMPONI V NIKAKAV SLU4AI!! kravta spomaga za razvitieto na razli4ni bakterii...i ako izpolzva6 tamponi kravta ostava vatre v teb i stava lo6o.... po dobre nedei! moje6 da polu6i6 razli4ni gabi4ki i bolesti

ПП: В басейн или море не се влиза с тампон. Те абсорбират вода, която е пълна с хлор/бактерии. А това не е нещо, което искаш във вагината си.
    е добре сега мисля да почвам плуване и то сериозно и като ми дойде какво да права да не хода на тренировки ли ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от ana19
    е добре сега мисля да почвам плуване и то сериозно и като ми дойде какво да права да не хода на тренировки ли ...
    Не е препоръчително. Използвай тези дни за други упражнения, за да си поддържаш формата. Е, ако имаш състезание, може, защото става дума за минути и после сменяш. Предполагам, че можеш да си представиш какво ще стане с тампона в тялото ти, докато си във вода? Освен това, като се напои с вода, може да почне да "пропуска" и да се получи кофти...

Град
    Перник
    Като кажеш,че си неразположена ще ти направят компромис
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Outta Space =]
    има различни начини за забавяне на цикъла,консултирай се с лекар успех

Цитирай Първоначално написано от ana19

Ми аз лично не вярвам на глупостите от типа, чее в водата може да ти стане нещо с тампон или, че изобщо ако ползваш тампони може да ти стане нещо!!Просто ако спазваш хигиена с тампоните и ги сменяш редовно нищо не може да ти стане.Една моя приятелка използва САМО тампони от 3 години/е използва превръзки само през ноща/ и до сега нищо и няма!Така, че щом като ти се налага да хоисш на тренировки докато си в цикъл, слагай тампон, сменяй го редовно, подмивай се по 1-2 пъти дневно и така няма да ти стане нищо УСПЕХ!

Град
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Ми аз лично не вярвам на глупостите от типа, чее в водата може да ти стане нещо с тампон или, че изобщо ако ползваш тампони може да ти стане нещо!!Просто ако спазваш хигиена с тампоните и ги сменяш редовно нищо не може да ти стане.Една моя приятелка използва САМО тампони от 3 години/е използва превръзки само през ноща/ и до сега нищо и няма!Така, че щом като ти се налага да хоисш на тренировки докато си в цикъл, слагай тампон, сменяй го редовно, подмивай се по 1-2 пъти дневно и така няма да ти стане нищо УСПЕХ!
    Знаеш ли какво има в огромно количество във водата в басейна? Хлор. Знаеш ли какво има във вагина? Организми, които я защитават. Знаеш ли какво става, когато си направиш хлорен компрес на вагината? Хлорът избива организми, вагината "изсъхва" и става податлива на инфекции, може да сърби или боли. Знаеш ли , че тампонът абсорбира и течности извън вагината? Ако не, пробвай да пишкаш с тампон и ще се убедиш, че той ще поеме част от урината. А знаеш ли какво ще стане, когато тампонът се напълни с вода? Няма да може да поеме кръвта. Твоята приятелка плувала ли е с тампон редовно, че намираш този пример за удачен?

Знаеш ли какво има в огромно количество във водата в басейна? Хлор. Знаеш ли какво има във вагина? Организми, които я защитават. Знаеш ли какво става, когато си направиш хлорен компрес на вагината? Хлорът избива организми, вагината "изсъхва" и става податлива на инфекции, може да сърби или боли. Знаеш ли , че тампонът абсорбира и течности извън вагината? Ако не, пробвай да пишкаш с тампон и ще се убедиш, че той ще поеме част от урината. А знаеш ли какво ще стане, когато тампонът се напълни с вода? Няма да може да поеме кръвта. Твоята приятелка плувала ли е с тампон редовно, че намираш този пример за удачен?
    Аз даже съм плувала с тампон, но съм забелязала, че като съм в водата и не ми тече цикъла и така няма кво да не ми абсорбира щото тече мн малко и при други мои фр е така и го сменям често и така всичко си е ок!И това, че е водата на басейна има хлор кво от тва???Нали и ние си се миеме в банята с вода в която също ИМА хлор!Но все пак има малка вероатност от ифекция, но ако спязваш правилата-сменяш го много често ии спазваш хигиена!

Град
    Аз даже съм плувала с тампон, но съм забелязала, че като съм в водата и не ми тече цикъла и така няма кво да не ми абсорбира щото тече мн малко и при други мои фр е така и го сменям често и така всичко си е ок!И това, че е водата на басейна има хлор кво от тва???Нали и ние си се миеме в банята с вода в която също ИМА хлор!Но все пак има малка вероатност от ифекция, но ако спязваш правилата-сменяш го много често ии спазваш хигиена!
    Първо, в басейните има много повече хлор. Второ, едно е къпане, друго е дамски душ с дезинфектант. Просто говори с гинеколог и тогава, ако още си мислиш, че си права, пак ще го обсъдим.

Първо, в басейните има много повече хлор. Второ, едно е къпане, друго е дамски душ с дезинфектант. Просто говори с гинеколог и тогава, ако още си мислиш, че си права, пак ще го обсъдим.
    E на гинеколог съм чак януари месец.Но като говоря ще видиме.И все пак поне при мене няма инфекцияя и в басейн съм била с тампон /2 пъто/ и на море / един път/ и нищо ми няма.Но може при някои момичета да се получи възможно е!Но по прнцип това са редки случаи

Град
    Outta Space =]
    а едно въпросче към двете спорещи - когато плучаш и без тампон не влиза ли пак хлорна вода във вагината

Град
    Цитирай Първоначално написано от sssladuranka
    а едно въпросче към двете спорещи - когато плучаш и без тампон не влиза ли пак хлорна вода във вагината
    Не би трябвало, е, всичко се случва, но по принцип - не. А и, ако влезе, ще излезе, а с тампон - той ще я задържи.

foreverr, за един-два-три пъти нищо няма да й стане. Но тя иска да го тренира. Което означава, че всеки месец поне по 2-3 пъти ще го прави. Там е проблемът. В честотата на изпълнението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си