- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми иска снежинка!
ааа тва е гадно, не го прави щом не искаш...кажи и просто че не искаш...!
Първоначално написано от comics
za da gi vpe4atlim kakvo li nepravim![]()
изцепи и се в устата и я заеби![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Абе изцепи й се в устата и й кажи, че късате! Класическо изпълнение!Първоначално написано от SILENT_POP
![]()
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
q dai gsm-a na tgvoito gadje hihiaz mn obi4am nali si e moe kfo?
хахаха как се изрязаПървоначално написано от SILENT_POP
![]()
dano ne te nakara i za Cherwenata shap4ica 4e togawa sawsem 6te ti e kofti! dose6tat se ot kade 6te e........ 4erweniq cwqt -ot fabrikata waw 4erwen brqg![]()
![]()
Molq?! iznudila te e za 3ka s nein priqtel i ti si se navil?! mn mi e 4udno kak ne si q zarqzal o6te... 4ovek pravili sme kvi li ne prostotii s edna biv6a, vkliu4aq i taq snejinka za koqto mi govori6 samo 4e pod malko po-druga forma i ne znaehme 4e se kazva taka, bqhme naviti na 3ka s o6te edno momi4e i si tursehme s koq da go napravime, no za 3ka s mom4e i 2mata bqhme tvurdo protiv, kakto i da e, taka i ne napravihme 3ka...Първоначално написано от SILENT_POP
brat, sorry 4e ti go kazvam ama takiva momi4eta ne ti trqbvat, bqgai nadale4 dokato e vreme i ne i ugajdai za ni6to, vredno e za zdraveto i za nervitetegli i edna, hodi pii nekade 1 bira s priqteli posle si nameri nekoq svesna da se po4ustva6 4ovek
otnosno snejinkata - malko e gnusno, no ne tolkova kolkoto zvu4i, gadno 6e e ako posle trea ti da q glutne6i se pak sum po-navit na 4ervenata 6ap4ica (tva ve4e ne sum go probval, ne mislq i 4e 6e mi se otdade vuzmojnost osven ako mackata mi ne re6i da se vurne ot ispaniq nqkoi put) otkolkoto na snejinka
ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА?!Първоначално написано от hforce
![]()
za 4erwena 6ap4ica 6te ti e po-lesno kao e dewstwena!ti q cepi6, potekloto :P i posle i plue6 w ustata da si go gulta! towa mi hrumna dokato 4etqh tuk, 6toto parwo pro4etoh snejAnka a ne snejInka, no nqma zna4! wse pak saweta mi e ne probwai takiwa prostotii 4e drugiq pat 6e iska da ti se izpikae i w ustata!
![]()
p.s. da ne me pomislite za nqkoi izwratenqk, prosto imam bogato waobrajenie, priwarjenik sam na standartniq sex, pozite( bez analen), a ako namerq i o6te 1 madama bih si naprawil i 3-ka
тази "снежинка" звучи доста отвратително..според мен...![]()
Premetni jena ti nasam.Az iskam snejinka
(Nqma maitap)
Te ti sichkata gaz!
Az ne moga da razbera kakvo vsichki go narejdat tova momiche. Po vsichko lichi, che pone e interesna v legloto.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
MN VERNOПървоначално написано от elitututu
![]()
Тебе май те е страх да си опиташ твоята си течност .. не от самата целувка .. пич преди да си пробвал не можеш да кажеш дали е хубаво или не е ... и да знаеш спермата не е отровна ... даже има жени, които си умират за сперма .. Помисли над това!Първоначално написано от SILENT_POP
Jedem das Seine!
Ми като не ти харесва нр го прави. Според мен трябва да я зарежеш, защото тя ще ти се качи на главата, днес иска това, а утр ще е нешо друго.
А тфа дето си изтърсил че си грозен ...ядосах се бе как можеш да кажеш така за себе си. Може би не си манекен ама не всички момичета си падаме по фешънчета и моделчета и подобни на Денислав от Music Idol (не че той беше хубав де...)
Но аз мога да заявя че определено не харесвам мн красиви момчета и дори се плаша от такива, важни са чара, възпитанието и общо взето ХИМИЯТА м/у момчето и момичето. Няма смисъл да ходиш с нея само защото мислиш че др няма да ти пусне...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Може да и е писнало да и свършваш в устата(не четох цялата тема, нз кво правите в леглото) и да иска да разбереш какво е усещането. В противен случай ...хм. Не се сещам за друго (: Ако го направиш може би ще разбереш. Но всъщност темата май е стара, така че по-добре кажи какво е станало.
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Абе хора кое е гнусното .. спермата ли е гнусна ?? Защо тогава жените гълтат ако е гнусна .. абе защо се излагате ??
Jedem das Seine!
направи и торта гараш - правиш се че свършваш и в последния момент и се изсираш брутално в устата
Да, наистина кажи какво е станало!Първоначално написано от Hrdcore`Lady
Впрочем, мн си сладка на аватара![]()
xtreme lifestyle