.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99
    Град
    Испания
    На мен пък точно това си ме кефи супер много...

Град
    По света и у нас :)
    ааа тва е гадно, не го прави щом не искаш...кажи и просто че не искаш...!
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

za da gi vpe4atlim kakvo li nepravim

изцепи и се в устата и я заеби
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Re: Приятелката ми иска снежинка!

Цитирай Първоначално написано от SILENT_POP
    От няколко дена приятелката ми ме надъхва за снежинка. Снежинка - това ще рече, че аз й свършвам в устата, после тя ми плюе спермата в моята уста и започваме да се целуваме мръснишката с език. Супер гадно ми се струва това. Казах й, че не искам, а тя по един гаден начин ми каза: "Отивам да пуша на терасата!" Идеше ми да й кажа "Да ми пушиш от дебелия уй, но се сдържах!" Какво да правя? Връзката ни е пред разпадане и май ще се наложи да направя тая въпросна снежинка... НЯкой ако е правил, да каже какво е усещането
    Абе изцепи й се в устата и й кажи, че късате! Класическо изпълнение!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

q dai gsm-a na tgvoito gadje hihi az mn obi4am nali si e moe kfo?

Град
    Разград

Re: 321

Цитирай Първоначално написано от suitable
    От тук вече ти си избираш какъв искаш да бъдеш - да и угаждаш и да се мразиш заради това, или да бъдеш твърд и да я разкараш ..
    Проблемът е там, че съм доста грозен и трудно ще ми се навие друго момиче.
    хахаха как се изряза

dano ne te nakara i za Cherwenata shap4ica 4e togawa sawsem 6te ti e kofti! dose6tat se ot kade 6te e........ 4erweniq cwqt -ot fabrikata waw 4erwen brqg

Я си представи да и направиш кефа сега .. какво ще ни пишеш като те накара да правите 3-ка с някакъв неин приятел ?
    Това го правихме преди месец... Май ще взема да я зареажа!
    Molq?! iznudila te e za 3ka s nein priqtel i ti si se navil?! mn mi e 4udno kak ne si q zarqzal o6te... 4ovek pravili sme kvi li ne prostotii s edna biv6a, vkliu4aq i taq snejinka za koqto mi govori6 samo 4e pod malko po-druga forma i ne znaehme 4e se kazva taka, bqhme naviti na 3ka s o6te edno momi4e i si tursehme s koq da go napravime, no za 3ka s mom4e i 2mata bqhme tvurdo protiv, kakto i da e, taka i ne napravihme 3ka...
    brat, sorry 4e ti go kazvam ama takiva momi4eta ne ti trqbvat, bqgai nadale4 dokato e vreme i ne i ugajdai za ni6to, vredno e za zdraveto i za nervite tegli i edna, hodi pii nekade 1 bira s priqteli posle si nameri nekoq svesna da se po4ustva6 4ovek

otnosno snejinkata - malko e gnusno, no ne tolkova kolkoto zvu4i, gadno 6e e ako posle trea ti da q glutne6 i se pak sum po-navit na 4ervenata 6ap4ica (tva ve4e ne sum go probval, ne mislq i 4e 6e mi se otdade vuzmojnost osven ako mackata mi ne re6i da se vurne ot ispaniq nqkoi put) otkolkoto na snejinka

Цитирай Първоначално написано от hforce
    Я си представи да и направиш кефа сега .. какво ще ни пишеш като те накара да правите 3-ка с някакъв неин приятел ?
    Това го правихме преди месец... Май ще взема да я зареажа!
    Molq?! iznudila te e za 3ka s nein priqtel i ti si se navil?! mn mi e 4udno kak ne si q zarqzal o6te... 4ovek pravili sme kvi li ne prostotii s edna biv6a, vkliu4aq i taq snejinka za koqto mi govori6 samo 4e pod malko po-druga forma i ne znaehme 4e se kazva taka, bqhme naviti na 3ka s o6te edno momi4e i si tursehme s koq da go napravime, no za 3ka s mom4e i 2mata bqhme tvurdo protiv, kakto i da e, taka i ne napravihme 3ka...
    brat, sorry 4e ti go kazvam ama takiva momi4eta ne ti trqbvat, bqgai nadale4 dokato e vreme i ne i ugajdai za ni6to, vredno e za zdraveto i za nervite tegli i edna, hodi pii nekade 1 bira s priqteli posle si nameri nekoq svesna da se po4ustva6 4ovek

otnosno snejinkata - malko e gnusno, no ne tolkova kolkoto zvu4i, gadno 6e e ako posle trea ti da q glutne6 i se pak sum po-navit na 4ervenata 6ap4ica (tva ve4e ne sum go probval, ne mislq i 4e 6e mi se otdade vuzmojnost osven ako mackata mi ne re6i da se vurne ot ispaniq nqkoi put) otkolkoto na snejinka
    ЧЕРВЕНА ШАПЧИЦА?!

za 4erwena 6ap4ica 6te ti e po-lesno kao e dewstwena! ti q cepi6, potekloto :P i posle i plue6 w ustata da si go gulta! towa mi hrumna dokato 4etqh tuk, 6toto parwo pro4etoh snejAnka a ne snejInka, no nqma zna4! wse pak saweta mi e ne probwai takiwa prostotii 4e drugiq pat 6e iska da ti se izpikae i w ustata!

p.s. da ne me pomislite za nqkoi izwratenqk, prosto imam bogato waobrajenie, priwarjenik sam na standartniq sex, pozite( bez analen), a ako namerq i o6te 1 madama bih si naprawil i 3-ka

Град
    там някаде
    тази "снежинка" звучи доста отвратително..според мен...

Град
    Sofia
    Premetni jena ti nasam.Az iskam snejinka
    (Nqma maitap)
    Te ti sichkata gaz!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az ne moga da razbera kakvo vsichki go narejdat tova momiche. Po vsichko lichi, che pone e interesna v legloto.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от elitututu
    не го прави.просто мн гнусно ми се струва пък и ако само тфа ще е при4ината да скъсате ...зарежи я още сега по-добре защото връзка основана на секс не издържа мн
    MN VERNO

Повече от фен
    Град
    София

Re: Приятелката ми иска снежинка!

От няколко дена приятелката ми ме надъхва за снежинка. Снежинка - това ще рече, че аз й свършвам в устата, после тя ми плюе спермата в моята уста и започваме да се целуваме мръснишката с език. Супер гадно ми се струва това. Казах й, че не искам, а тя по един гаден начин ми каза: "Отивам да пуша на терасата!" Идеше ми да й кажа "Да ми пушиш от дебелия уй, но се сдържах!" Какво да правя? Връзката ни е пред разпадане и май ще се наложи да направя тая въпросна снежинка... НЯкой ако е правил, да каже какво е усещането
    Тебе май те е страх да си опиташ твоята си течност .. не от самата целувка .. пич преди да си пробвал не можеш да кажеш дали е хубаво или не е ... и да знаеш спермата не е отровна ... даже има жени, които си умират за сперма .. Помисли над това!
    Jedem das Seine!

Ми като не ти харесва нр го прави. Според мен трябва да я зарежеш, защото тя ще ти се качи на главата, днес иска това, а утр ще е нешо друго.

А тфа дето си изтърсил че си грозен ...ядосах се бе как можеш да кажеш така за себе си. Може би не си манекен ама не всички момичета си падаме по фешънчета и моделчета и подобни на Денислав от Music Idol (не че той беше хубав де...)
    Но аз мога да заявя че определено не харесвам мн красиви момчета и дори се плаша от такива, важни са чара, възпитанието и общо взето ХИМИЯТА м/у момчето и момичето. Няма смисъл да ходиш с нея само защото мислиш че др няма да ти пусне...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ибахти момичето ... упсс ... коя е тази многу е гнуснааа ... бляккк

Може да и е писнало да и свършваш в устата(не четох цялата тема, нз кво правите в леглото) и да иска да разбереш какво е усещането. В противен случай ...хм. Не се сещам за друго (: Ако го направиш може би ще разбереш. Но всъщност темата май е стара, така че по-добре кажи какво е станало.

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    zaebiq tva moga da kaja
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Повече от фен
    Град
    София
    Абе хора кое е гнусното .. спермата ли е гнусна ?? Защо тогава жените гълтат ако е гнусна .. абе защо се излагате ??
    Jedem das Seine!

направи и торта гараш - правиш се че свършваш и в последния момент и се изсираш брутално в устата

Цитирай Първоначално написано от Hrdcore`Lady
    Може да и е писнало да и свършваш в устата(не четох цялата тема, нз кво правите в леглото) и да иска да разбереш какво е усещането. В противен случай ...хм. Не се сещам за друго (: Ако го направиш може би ще разбереш. Но всъщност темата май е стара, така че по-добре кажи какво е станало.
    Да, наистина кажи какво е станало!
    Впрочем, мн си сладка на аватара
    xtreme lifestyle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си