Твърдо "за" съм. В това общество си има някакви правила, а напоследък като гледам шибаните модерни дрешки, направо ми прилошава - толкова разпасани, грозни, цигански неща. И трябва да има гледам гъза и циците тип "правя се на поп-фолк дива". Грозно е, гадно е, противно е. Не съм длъжна. Човек трябва малко да подиска животинския си инстинкт да ходи почти гол, ако ме разбирате. Дисциплинарно е, защото ако станете държавен служител, адвокат, примерно, т.е най-добре платените професии, там си има определени строги изисквания за дрехите. В адвокатската колегия няма да им пука, че си падате по червени блузки с лилави мъниста и златни надписи отгоре. Те ще искат от вас да сте в тъмен костюм и това е. Също директора на някоя от държавните институции няма да търпи голите ви кръстчета, оголените цицки и полата-коланче, от която ви се подава гъза. Според изискванията за облеклото на държавен служител, нямате право на ярки цветове, поли над коляното и разголени кръстчета. Това е!Казвам ви го като човек, чиято майка е държавен служител и чиито брат е работил като адвокат. Ако искате да мрете в лайна и беднотия и да не ставате държавни служители и адвокати само заради това, ми мрете бе! Пълни униформи имат хората, които окабеляват например, от енергото от ВиК и други там организации. И когато се наложи да работите, искате или не, ще ги обличате, или ще изхвърчите от там и ще останете гладни. Хубаво е да се свиква от училище.