- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли почерка си?
Не! Подчеркът ми е АБСОЛЮТНО отвратителен! Не съм срещала човек, който да пише по-грозно!
I am the substance and the one who has no substance.
рхуйхт
ами във всяка тетрадка пиша различно...Но иначе пиша много хубаво
![]()
понякога пиша много хубаво..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ако искам да пиша хубаво и четливо,трябва да пиша бавно...което е непосилно за мен![]()
we give it all.
Да харесвам си го.
Смесица от печатно и ръкописно писане е.![]()
И всички ми казват,че е красив.
Един път ме караха да си го снимам:
http://a623.ac-images.myspacecdn.com...97d8549fa6.jpg
http://a28.ac-images.myspacecdn.com/...e1b6e56583.jpg
London Tipton
като изключим, че рядко си разчитам...да
Много зависи от хартията... трябва да е от тея тъмните. Химикалката също трябва да е мека.. както викаше една приятелка - да пише мазно.![]()
На бяла хартия и с гадна химикилка съм като първолак. Иначе си харесвам и двата почерка. Единият е тумбест и прав, а другият наклонен и по-елегантен... хах. :Р Ама най-обичам съчетанието от двата.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И да, и не...
nicolepcd
Да, харесвам си го
![]()
Робинята на Quench
Студентството ми развали почерка ужасно. не, че пишех и преди красиво...Но да пишеш бързо, с минимум съкращения и да е четливо не е лека работа.......
Пиша прегледно, четливо, но не и красиво. Важното е, че се разбира.
Не го харесвам... никой не може да ми разчетеПонякога пиша красиво, друг път грозно... Имам постоянен почерк, но мога да пиша и съвсем различно (което ми носи големи проблеми, защото дадено съчинение, написано с "другия" ми почерк, не вярват, че е от мен)..
![]()
олеее моя почерк аз сама немога да си го разчета ....даже понякога другите ми го разчитат пойче от мен ...сякъш не съм го писала аз маина .. мноо зле ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пиша не много красиво, но пък сравнително четливо.
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
като човек погледне страницата си казва АА БАСИ ГРОЗНОПИСАно като търгне да ми чете, разбира абсолютно всичко
извъредно четлив, но грозен
Харесвам почерка си, когато пиша по-бавно и старателно, което се случва обикновено вкъщи... а не като нахврълям купища думи на лекциии.. и после да се чудя 'к'во съм искала да напиша'... (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Все 1 пиша с левия крак. Хич ме няма в краснописа![]()
Казвали са ми, че е много изморителен за четене.
Странен е, много тесни и наклонени надясно букви.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
В повечето случеи пиша красиво, обаче, когато ми стане мн отекчително в училище почвам да пиша грозно![]()
Да супер много си харесвам почерка самод а ме мързи пиша грозно мисля,че почерка до няква степен показва какъв е човека.
Дааааа![]()
аз немога и да си го разбераПървоначално написано от hex_girl
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.