Цитирай Първоначално написано от sexy_baby11
Re6ih i az da spodelq moq problem.Imam priqtelka i uj sme "nai-dobri fr",no na tova ve4e ne vqrvam.Nali sme momi4eta i ne krieme fakta,4e se obi4ame no samo kato FR.I vsi4ko se zapo4na bqhme blizki ne mojehme edna bez druga do edin moment.Az davah vsi4ko za neq i bqh gotova naistina na vsi4ko za neq i tq mi kazva6e taka.Noooo (kakto vinagi ima edno golqmo NO) v edin prekrasen moment razbrah kolko uj me "obi4ala" no vse pak az mn darja na neq i ni6to ne promenih v durjanieto si i taka si4ko si produljava tq me izbqgva s nqkakvi glupavi izvineniq a predi bqhme nerazdelni,a az mislq i za moeto darjanie da ne bi az da sam vinovna,no ne smqtam,4e e taka poradi prostata pri4ina 4e az vinagi otstupvam i gledam da nqma za kakvo da se karame.Az mn q obi4am vupreki vsi4ko i davam vsi4ko za neq,no tq...... Mn me boli ot tova (ne iskam da zvu4a kato nqkoq ligla),no az mn darja na priqtelstvoto....Ne mislq 4e sam vinovnata az za6toto ako be6e taka az 6tqh da go razbera,za6toto postoqnno mislq za tova.Ne iskam da povdigam vaprosa i da pogovorq s neq za6toto sam opitvala no ne direktno s razni vapros4eta i 4rez tqh si proli4ava 4e ne6to ima,no kakvo..... I don't now!!! Naistina stradam mn PLEASE HELP ME
Всичко в нашия живот си има добри и лоши дни и моменти..... опитаи да оправите отношенията си някакси излизаите по често говорете пишете си нямам идея ти знаеш наи добре какво обича тя и ти