.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Не се доверявам на презервативите :(

Zrdaveite Imam priqtel ot godina i 3 meseca i 2ta iskame da go napravim ot dosta vreme no ne sme go napravili samo zaradi men za6toto mn me e strah ot bremennost i ne se doverqvam mn na prezervativite,za6toto ima mn slu4ei v koito se kusat i t.n znam 4e rqdko se slu4va no vse pak ne moga da se doverq na prezervativite i dvamata sme na 16 i sme si govorili mn na taq tema i toi kazva 4e nqma problem ,ama... Mislq 4e sam dostignala neobhodimata vazrast, namerila sam to4niq 4ovek i samo tova me spira mislih si za protivoza4ata4ni no.. ne sam mn naqsno s tqh i trqbva da hodq na genekolog da mi gi predpisva i t.n ;/ pi6ete pls

Щом нямаш доверие на презервативите отиди на генеколог да ти предпише (или так квото точно прави) противозачатачни. Аз поне друга възможност не виждам като се има в предвит, че вече искаш да правиш секс. Успех

Град
    Русе
    за най-голяма сигурност правиш го с презерватив преди да свършва той си го вади и бие си там една чикия и свършва навън
    ...

Град
    sofiq o.k
    е ти ако така се ваика6 ти на ни6то несе доверява6 то ти 6те си умре6 девствена няма от кво да се притеснява6
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]за най-голяма сигурност правиш го с презерватив преди да свършва той си го вади и бие си там една чикия и свършва навън
    Или ти му я биеш....Просто да го извади, когато усети, че свършва. Ползвали сме презервативи година и нещо и имаме само 1 скъсан...не се късат толкова често.

АКо решиш да използваш противозачатъчни то най - дабре е да са regulon понеже имат малко хормони и са подходящи за по - малки /това ми го каза гинеколог/

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    АКо решиш да използваш противозачатъчни то най - дабре е да са regulon понеже имат малко хормони и са подходящи за по - малки /това ми го каза гинеколог/
    А ти гинеколог ли си, за да препоръчваш противозачатъчни, и то във форум?

Към авторката - ако решиш да пиеш хапчета, задължително отиди на гинеколог, не пий нищо на своя глава. (въпреки, че на 16 си малка за противозачатъчни)

ama ti zemi se doveri na priqtelq si ne na prezervativa te sa si zdravii tova za kysaneto stava pri nqkoi smotani konodmi zemash si edni durex i te boli shtepsala
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    А ти гинеколог ли си, за да препоръчваш противозачатъчни, и то във форум?

Към авторката - ако решиш да пиеш хапчета, задължително отиди на гинеколог, не пий нищо на своя глава. (въпреки, че на 16 си малка за противозачатъчни)
    +1

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Нека си наниже 2 тогава... Разбира се само след като си си изпила противозачатъчните ... Ненужна параноя те гони... Фащай си един durex и си готова ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

СЕГА ЩЕ ТИ ОТГОВОРА ... ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ЯСМИН ... ПИЯТ СЕ ВСЕКИ ДЕН ДО КАТО НЕ СИ В ЦИКЪЛ , КОГАТО СИ В ЦИКЪЛ СПИРАШ ДА ГИ ПИЕШ.И ПОСЛЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАШ. АКО ГИ ПИЕШ 21 ДЕНА ПРИМЕРНО В МЕСЕЦА ЦЕНАТА Е НЕЩО ОТ СОРТА НА 15 лв.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Яяя стига сте дрънкали глупости .. противозачатъчните трябва да се приемат само под лекарски контрол тва не са бонбони HARIBO ...
    А по горе някой беше написал преди да свърши приятеля ти го вади и свършва навън ... поне аз не мога да си позволя лукса дори и с кондом да свърша вътре... (страх лозе пази) .... вярно е че понякога се късат но тва не се случва с всеки ... аре ходи се оправяйте че и двамата сте разгонени много, особено той !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

hottie
    Guest
    Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
    По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
    Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.

Kat ta e strah she karash bez sex e te tfa e!!!!
    Entombed For live

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
    По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
    Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.
    и какъв е този крем и глобулите какво представляват?
    ...

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    и какъв е този крем и глобулите какво представляват?
    Ами не съм ги ползвала, но си спомням, че гинеколожката ми спомена за тях, когато направихи пауза с противозачатъчните.
    Ето повече индо :

Това представляват различни форми на контрацепция по химически път. Основното им качество е наличието на активна субстанция, която разрушава мембраната на сперматозоидите и значително ограничава тяхната подвижност. Освен това тя влошава и изхранването на мъжките гамети. Обикновено спермицидите са под формата на свещички, пяни, гелове, желета и т.н. Те се поставят във влагалището непосредствено преди половия контакт. Доказана е и тяхната ефективност в предтвъртяване заразяването с причинители на полово-преносими болести. Все още обаче е спорен въпросът дали спермицидите предпазват от вируса на СПИН.

Активната субстанция на спермицидите е токсична за бактериите, които нормално населяват влагалищния тракт. Това води и до една от най-честите странични реакции при прилагането на спермицидите - честите и повтарящи се инфекции с E.coli. Освен това в рамките на една година около 25% от жените, употребяващи спермициди, забременяват, което само по себе си говори за една не много надеждна протекция.

Предимствата на метода са изключително простото му приложение и липсата липсата на необходимост от обучение.

Сложи му 2 презерватива, вземай противозачатъчни преди секса, Escapel след секса и го помоли да свърши някъде по теб, а не в теб и го напрвете, когато си в ... ( забравих термина, но нали имаше период когато шанса да забременее жената е малък ). Така шанса да забременееш е близък до 0

Сериозно - презервативите са достатъчно надеждни, а има и такива, които са по-дебели за по-голяма сигурност.

Град
    Свищов
    За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.
    Не се оплаква, но ако свърши в теб удоволствието му ще е по-голямо.Гарантирам. Може да го отрича от страх(явно ви е страх да не стане гаф,не знам..) но съм сигурна, че е така. Последните силни тласкания са най-хубавите - даже и за момичето,

И аз нямам никакво доверие на презервативите и за това си седя още девствена
    Според мен още не си готова щом имаш притеснения относно това
    offline forever!

Град
    Свищов
    Не се оплаква, но ако свърши в теб удоволствието му ще е по-голямо.Гарантирам. Може да го отрича от страх(явно ви е страх да не стане гаф,не знам..) но съм сигурна, че е така. Последните силни тласкания са най-хубавите - даже и за момичето,
    Е, ама той не иска. Аз не съм му казала да прави така. И без това необезопасен акт(хапчета или презерватив), не сме имали. Ама....като не ще, какво да правя Овен-не можеш да излезеш на глава с него. На мен не ми пука особено-1 бебе няма да е нежелано, о да е след 2 години....

Повече от фен
    Град
    Варна
    Първо се научете как се слагат презервативи и после тръгвайте да ги ползвате. На опаковките пише 97% шанс за защита. 3% са оставени в случай на фабричен дефект, който можете сами да констатирате. А ако не го сложите правилно/както и не се съмнявам ,че правите/ остава въздух вътре, който при по-голям натиск пука презерватива и ефекта му се занулява. Прегледайте vbox u youtube за пълна информация, защото презервативите си остават йас-сигурното нещо!

Е, ама той не иска. Аз не съм му казала да прави така. И без това необезопасен акт(хапчета или презерватив), не сме имали. Ама....като не ще, какво да правя Овен-не можеш да излезеш на глава с него. На мен не ми пука особено-1 бебе няма да е нежелано, о да е след 2 години....
    Откакто ползвам презервативи/да,вече ползвам и то успешно/ моя си е решил да свършва извън мен. И да си кажа честно,нз при нас как би станал номера с "чекията",понеже той не е фен на това забавление-предпочита добрия стар традиционен секс и ръчичките на приятелката си,но мисълта ми е в това,че когато той усети че краят наближава много си го изкарва и след около 10-20сек свършва,но задължително извън мен. "Ще свършвам в теб само когато решим да имаме дете"-това ми го е заявявал неведнъж,макар че не съм се натискала и да рискуваме-достатъчно тревоги си имах веднъж.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Откакто ползвам презервативи/да,вече ползвам и то успешно/ моя си е решил да свършва извън мен. И да си кажа честно,нз при нас как би станал номера с "чекията",понеже той не е фен на това забавление-предпочита добрия стар традиционен секс и ръчичките на приятелката си,но мисълта ми е в това,че когато той усети че краят наближава много си го изкарва и след около 10-20сек свършва,но задължително извън мен. "Ще свършвам в теб само когато решим да имаме дете"-това ми го е заявявал неведнъж,макар че не съм се натискала и да рискуваме-достатъчно тревоги си имах веднъж.
    Да де това имам предвид. Щом не го правят значи ги е страх от нещо. Явно от забременяване. Но по принцип това е голяма част от удоволствието.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Малка си за противозачатъчни Недей си тъпчи тялотот с хормони от толкова малка
    Относно презервативите, не се късат така лесно !
    Като толкова те е страх, просто го помоли преди да свърши да си го изкара и да свърши отвън.. Ако това го секва по някакъв начин, довърши работата със свирка или чикия ...
    Стига да имате наистина желание за секс, ще си намерите и подходящия начин ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си