- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не се доверявам на презервативите :(
ZrdaveiteImam priqtel ot godina i 3 meseca
i 2ta iskame da go napravim ot dosta vreme no ne sme go napravili samo zaradi men za6toto mn me e strah ot bremennost i ne se doverqvam mn na prezervativite,za6toto ima mn slu4ei v koito se kusat i t.n znam 4e rqdko se slu4va no vse pak ne moga da se doverq na prezervativite
i dvamata sme na 16 i sme si govorili mn na taq tema i toi kazva 4e nqma problem ,ama... Mislq 4e sam dostignala neobhodimata vazrast, namerila sam to4niq 4ovek i samo tova me spira
mislih si za protivoza4ata4ni no.. ne sam mn naqsno s tqh i trqbva da hodq na genekolog da mi gi predpisva i t.n ;/ pi6ete pls
![]()
Щом нямаш доверие на презервативите отиди на генеколог да ти предпише (или так квото точно прави) противозачатачни. Аз поне друга възможност не виждам като се има в предвит, че вече искаш да правиш секс. Успех![]()
за най-голяма сигурност правиш го с презерватив преди да свършва той си го вади и бие си там една чикия и свършва навън![]()
...
е ти ако така се ваика6 ти на ни6то несе доверява6 то ти 6те си умре6 девственаняма от кво да се притеснява6
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Или ти му я биеш....Просто да го извади, когато усети, че свършва. Ползвали сме презервативи година и нещо и имаме само 1 скъсан...не се късат толкова често.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
АКо решиш да използваш противозачатъчни то най - дабре е да са regulon понеже имат малко хормони и са подходящи за по - малки /това ми го каза гинеколог/
А ти гинеколог ли си, за да препоръчваш противозачатъчни, и то във форум?Първоначално написано от sexy_sladuranka___
Към авторката - ако решиш да пиеш хапчета, задължително отиди на гинеколог, не пий нищо на своя глава. (въпреки, че на 16 си малка за противозачатъчни)
ama ti zemi se doveri na priqtelq si ne na prezervativa te sa si zdravii tova za kysaneto stava pri nqkoi smotani konodmi zemash si edni durex i te boli shtepsala![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
+1Първоначално написано от f(x)
Нека си наниже 2 тогава... Разбира се само след като си си изпила противозачатъчните ... Ненужна параноя те гони... Фащай си един durex и си готова ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
СЕГА ЩЕ ТИ ОТГОВОРА ... ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ ЯСМИН ... ПИЯТ СЕ ВСЕКИ ДЕН ДО КАТО НЕ СИ В ЦИКЪЛ , КОГАТО СИ В ЦИКЪЛ СПИРАШ ДА ГИ ПИЕШ.И ПОСЛЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАШ. АКО ГИ ПИЕШ 21 ДЕНА ПРИМЕРНО В МЕСЕЦА ЦЕНАТА Е НЕЩО ОТ СОРТА НА 15 лв.
Яяя стига сте дрънкали глупости .. противозачатъчните трябва да се приемат само под лекарски контрол тва не са бонбони HARIBO ...
А по горе някой беше написал преди да свърши приятеля ти го вади и свършва навън ... поне аз не мога да си позволя лукса дори и с кондом да свърша вътре... (страх лозе пази) .... вярно е че понякога се късат но тва не се случва с всеки ... аре ходи се оправяйте че и двамата сте разгонени много, особено той !
Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.
Kat ta e strah she karash bez sex e te tfa e!!!!
Entombed For live
и какъв е този крем и глобулите какво представляват?Първоначално написано от the_hottie
...
Ами не съм ги ползвала, но си спомням, че гинеколожката ми спомена за тях, когато направихи пауза с противозачатъчните.Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Ето повече индо :
Това представляват различни форми на контрацепция по химически път. Основното им качество е наличието на активна субстанция, която разрушава мембраната на сперматозоидите и значително ограничава тяхната подвижност. Освен това тя влошава и изхранването на мъжките гамети. Обикновено спермицидите са под формата на свещички, пяни, гелове, желета и т.н. Те се поставят във влагалището непосредствено преди половия контакт. Доказана е и тяхната ефективност в предтвъртяване заразяването с причинители на полово-преносими болести. Все още обаче е спорен въпросът дали спермицидите предпазват от вируса на СПИН.
Активната субстанция на спермицидите е токсична за бактериите, които нормално населяват влагалищния тракт. Това води и до една от най-честите странични реакции при прилагането на спермицидите - честите и повтарящи се инфекции с E.coli. Освен това в рамките на една година около 25% от жените, употребяващи спермициди, забременяват, което само по себе си говори за една не много надеждна протекция.
Предимствата на метода са изключително простото му приложение и липсата липсата на необходимост от обучение.
Сложи му 2 презерватива, вземай противозачатъчни преди секса, Escapel след секса и го помоли да свърши някъде по теб, а не в теби го напрвете, когато си в ... ( забравих термина, но нали имаше период когато шанса да забременее жената е малък ). Така шанса да забременееш е близък до 0
Сериозно - презервативите са достатъчно надеждни, а има и такива, които са по-дебели за по-голяма сигурност.
За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.Първоначално написано от the_hottie
Не се оплаква, но ако свърши в теб удоволствието му ще е по-голямо.Гарантирам. Може да го отрича от страх(явно ви е страх да не стане гаф,не знам..) но съм сигурна, че е така. Последните силни тласкания са най-хубавите - даже и за момичето,Първоначално написано от krem4et0
И аз нямам никакво доверие на презервативите и за това си седя още девствена![]()
Според мен още не си готова щом имаш притеснения относно това
offline forever!
Е, ама той не иска. Аз не съм му казала да прави така. И без това необезопасен акт(хапчета или презерватив), не сме имали. Ама....като не ще, какво да правя Овен-не можеш да излезеш на глава с него. На мен не ми пука особено-1 бебе няма да е нежелано, о да е след 2 години....Първоначално написано от the_hottie
Първо се научете как се слагат презервативи и после тръгвайте да ги ползвате. На опаковките пише 97% шанс за защита. 3% са оставени в случай на фабричен дефект, който можете сами да констатирате. А ако не го сложите правилно/както и не се съмнявам ,че правите/ остава въздух вътре, който при по-голям натиск пука презерватива и ефекта му се занулява. Прегледайте vbox u youtube за пълна информация, защото презервативите си остават йас-сигурното нещо!
Откакто ползвам презервативи/да,вече ползвам и то успешно/ моя си е решил да свършва извън мен. И да си кажа честно,нз при нас как би станал номера с "чекията",понеже той не е фен на това забавление-предпочита добрия стар традиционен секс и ръчичките на приятелката си,но мисълта ми е в това,че когато той усети че краят наближава много си го изкарва и след около 10-20сек свършва,но задължително извън мен. "Ще свършвам в теб само когато решим да имаме дете"-това ми го е заявявал неведнъж,макар че не съм се натискала и да рискуваме-достатъчно тревоги си имах веднъж.Първоначално написано от krem4et0
Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?
Да де това имам предвид. Щом не го правят значи ги е страх от нещо. Явно от забременяване. Но по принцип това е голяма част от удоволствието.Първоначално написано от Slun4evko
Малка си за противозачатъчниНедей си тъпчи тялотот с хормони от толкова малка
Относно презервативите, не се късат така лесно !
Като толкова те е страх, просто го помоли преди да свърши да си го изкара и да свърши отвън.. Ако това го секва по някакъв начин, довърши работата със свирка или чикия ...
Стига да имате наистина желание за секс, ще си намерите и подходящия начин ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love