.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Re: Не се доверявам на презервативите :(

Цитирай Първоначално написано от Arriva
    Zrdaveite Imam priqtel ot godina i 3 meseca i 2ta iskame da go napravim ot dosta vreme no ne sme go napravili samo zaradi men za6toto mn me e strah ot bremennost i ne se doverqvam mn na prezervativite,za6toto ima mn slu4ei v koito se kusat i t.n znam 4e rqdko se slu4va no vse pak ne moga da se doverq na prezervativite i dvamata sme na 16 i sme si govorili mn na taq tema i toi kazva 4e nqma problem ,ama... Mislq 4e sam dostignala neobhodimata vazrast, namerila sam to4niq 4ovek i samo tova me spira mislih si za protivoza4ata4ni no.. ne sam mn naqsno s tqh i trqbva da hodq na genekolog da mi gi predpisva i t.n ;/ pi6ete pls
    За 7 години ползване на презервативи съм късал 3 пъти /2 от тях от глупост/. Няма нищо страшно. Не ти трябват презастраховки, противозачатъчни и др. глупости. Противозачатъчните носят повече вреди отколкото ползи. Със сигурност не си заслужава. При тях има и един малък пиниз, че ако случайно пропуснеш да го изпиеш и направиш секс вероятността от забременяване е 100%. Да не говорим за надебеляване, пъпчасване и други подобни ефекти от противозачатъчните. За това моя съвет е ползвайте презерватив...шанса да се скъса е почти никакъв, а дори и да стане отиваш до аптеката...взимаш хапче за спешна контрацепция и си свиркаш...макар че мойта изгора никога не го е взимала, дори и като сме късали /колко съм черпил после като и дойде...особено единиа
    път.../ . Поздрави и успех.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Като се страхуваш от осмото чудо на света ще си ходиш девствена- няма как, а ако искаш без презервати а с хапчета- аптеки много, а и мерак имаш -проблеми няма.
    Давай силата е в тебе
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
    По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
    Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.
    За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.
    Ето защо стават "гафове"-"презерватива се скъса" или нещо от рода.Аз съм на мнение,че това е необходимо!
    Все пак всеки преценява сам за себе си,ти все пак си с достатъчно голям опит,за разлика от мен
    offline forever!

добре, че са малко тия като тебе, че иначе щеше да е ебаси сушината на тоя свят

Град
    до твоята звезда :)
    Да си вади х*уя преди да свърши, ама всъщност незнам дали малко или много трябва опит, за да се усети кога да го изкара .. нз момчетата си знаят .. кога, как и т.н го усещат .. свършването им

hottie
    Guest
    Пъпчасване от противозачатъчните... глупости ! Те ги предписват против акне

Споко, и аз бях същата. Трябва да му имаш доверие и всичко ще е ОК с презерватив( ако го поставите правилно, разбира се). Хората, които са за свършването вътре и противозачатъчните- не бих препоръчала нито едно от двете на девствено 17 годишно момиче. Дори и да е най-голямото удоволствие на света, на тази възраст не и трябва нито върховния кеф на момчето(което се предполага, че я обича и ще се лиши от това удоволствие за нея), нито излишни главоболия относно генеколози и хормонални хапчета, за сметка на здравето и психиката и. На 20 и няколко ще е подходящото време за експерименти и главоболия.

Нещо по темата? За да не се притеснявате от късане на презервативи, доверете се на въпросните екпсерименти!!!

http://www.koreus.com/video/safe-sex.html

Prezarvativite sa kato para6ut kato sko4i6 ima 3% da ne ojivee6
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    ama ti zemi se doveri na priqtelq si ne na prezervativa te sa si zdravii tova za kysaneto stava pri nqkoi smotani konodmi zemash si edni durex i te boli shtepsala
    Хаха на мен пък точно durex са ми се късали....
    А иначе със сегашния ми приятел не сме използвали durex,но за повече от година сексуален живот нямаме нито един скъсан презерватив!

Цитирай Първоначално написано от rame
    ama ti zemi se doveri na priqtelq si ne na prezervativa te sa si zdravii tova za kysaneto stava pri nqkoi smotani konodmi zemash si edni durex i te boli shtepsala
    А иначе със сегашния ми приятел не сме използвали durex,но за повече от година сексуален живот нямаме нито един скъсан презерватив!
    А какви използвате през тази 1 година ?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Arriva
    Цитирай Първоначално написано от rame
    А какви използвате през тази 1 година ?!
    Ами най-често Спортекс. От тях съм най-доволна,но и от обикновените не се оплаквам-не са се късали! :P Ама като вземат да ми хвалят тва Дурекс като най-сигурното,само те не се късали и такива ми става смешно!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
    По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
    Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.
    За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.
    Не се оплаква, но ако свърши в теб удоволствието му ще е по-голямо.Гарантирам. Може да го отрича от страх(явно ви е страх да не стане гаф,не знам..) но съм сигурна, че е така. Последните силни тласкания са най-хубавите - даже и за момичето,
    Напълно подркрепям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си