Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
Според мен да накараш партньора си да го извади преди края е супер тъпо! Знаете ли колко му убивате от удоволствието?Доста е егоистично.
По-скоро бих те посъветвала да си вземете допълнителен спермициден крем или глобули от аптеките(ама питай за тях дали се ползват с презерватив).
Другият вариант е противозачатъчни, но трябва да минеш през гинеколог и да си направиш кръвни изследвания, което е по-сложно.
За 2 години мъжа винаги си го е вадил. Не се е оплакал от липса на удоволствие. Айде сега.......чак толкова.
Не се оплаква, но ако свърши в теб удоволствието му ще е по-голямо.Гарантирам. Може да го отрича от страх(явно ви е страх да не стане гаф,не знам..) но съм сигурна, че е така. Последните силни тласкания са най-хубавите - даже и за момичето,
Е, ама той не иска. Аз не съм му казала да прави така. И без това необезопасен акт(хапчета или презерватив), не сме имали. Ама....като не ще, какво да правя Овен-не можеш да излезеш на глава с него. На мен не ми пука особено-1 бебе няма да е нежелано, о да е след 2 години....
Откакто ползвам презервативи/да,вече ползвам и то успешно/ моя си е решил да свършва извън мен. И да си кажа честно,нз при нас как би станал номера с "чекията",понеже той не е фен на това забавление-предпочита добрия стар традиционен секс и ръчичките на приятелката си,но мисълта ми е в това,че когато той усети че краят наближава много си го изкарва и след около 10-20сек свършва,но задължително извън мен. "Ще свършвам в теб само когато решим да имаме дете"-това ми го е заявявал неведнъж,макар че не съм се натискала и да рискуваме-достатъчно тревоги си имах веднъж.
Да де това имам предвид. Щом не го правят значи ги е страх от нещо. Явно от забременяване. Но по принцип това е голяма част от удоволствието.