- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво непонасяте,ненавиждате и мразите в противоположния пол
Не мога да кажа,че мразя нещо определено в другия пол,защото все пак човек си е строго индивидуален.Има неща,които например ме дразнят в едно момче,други неща в друго и така![]()
offline forever!
Много мразя мъже,кото си бръснат краката ...![]()
Schranz music is my world !
Защо, след като обичаш някого с кусурите му, ги изброяваш? Нима това ще докаже колко много в действителност обичаш някого? Или можеш да използваш факта, че този някой ще се почувства виновен заради това, че е толкова несъвършен, а пък ти на всичкото отгоре "си се минал" да го обичаш, затова ще прави какво ли не да се реваншира...Първоначално написано от bibo
Моля никой да не се обижда, казвам хипотетичен вариант за причината да се изброяват недостатъците на любимите хора, след като и без да си ги натяквате ги обичате...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Хора всякакви. И не че нещо ама всеки си търси човек според вкуса. Така, че момчета, ако все попадате на глезени, интересуващи се само от парцалки момичета, то сами сте си виновни. Аз пък не мога да кажа нищо лошо за мъжете като цяло. Повечето ми познати са от мъжки пол и мога да кажа, че се чувствам супер сред тях и предпочитам компания на момчета.
..Drazni me fakta,che vinagi mrunkat otnostno JENSKOTO TUTKANE..predi izlizane ili vuobshte,kato ni e nujno vreme da se ponaglasim - taka da se kaje...a inache pak meunkat ako ne sme hubavi i poddurjani (e ne na nas..ma na Frs,primerno)...sled kato iskat PODDURJANI MOMICHETA...nqma nujda ot vechnoto mrunkane otnostno 4akaneto-shte po4akat.... vse pak - BURZATA RABOTAE SRAM ZA MAISTORA... po-krotko momcheta...
![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Мразя да чувам как била изморена и не й е до секс, като знам че ще я подлудя![]()
Също така и честото главоболие![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Tupi, nechistoplutni i nechovechni.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Има нещо вярно, т.е. права си. Но може би зависи и от жената. Повечето жени наистина се туткат - или поне външно изглежда, че си губят времето. Напр:Първоначално написано от Pebles
Обличане, обличане, обличане, обличане
Сресване, гримиране
Поглед в огледалото (2 минути)
"Ни съ ъресвам така!"
Събличане, събличане, събличане
Претърсване на гардероба
Обличане, обличане, обличане, обличане
"Уф, и така не става!"
Събличане и обличане на първоначалните дрехи
Ресане (тя прическата се развалила вече от рокади)
"УФ, много зле изглеждам, ама айде"
А за мен е все прелестна.
Има и решение на проблема, ама само мъжете ще ме разберат![]()
Хохохоох, да почвам ли ?
Най-мразя да ми се надуват, да се мислят за много красиви и да се правят на интересни, просто ми идва да ги изскубя понякога. Не ми харесва, когато каже "незнам" на обикновен въпрос. Питаш я какво става, как я караш " НЕ ЗНАМ " АХХЕАХЕХАЕХХАХЕА. Много мразя, събрали сме се някой път класа на кафе, което рядко става специално класа да се саберем момчета и момичета... и 2-3 надути шматки да дойдат за 10 минути и после да отидат на друго кафе сами... ама това спада към надутите мисля. Лъжата мразим, изневярата, неискреноста. Всичките тези неща не ми харесват, само че трябва да се примиря поне с някои от тях, защото жена без нито 1 от тези "проблеми" не съществува, така че Гет юс ту ит.![]()
Груби,арогантни и с лоши обноски мъже.Нечистоплътни и прекалено космати или напълно обръснати.Както лъжците и такива,с които не можеш две думи да размениш.Но както обичам да казвам-Мъжете са необходимо зло!![]()
Надеждата умира последна!!!
мразя чалгарките и хаус кифли с шалвари и златни обувчици и очила до устата!
az nai mnogo mrazq tova 4e vinagi se mislqt za pravi
По-точното е: жените не се интересуват от мнението на мъжете. Когато ни питат, искат просто да чуят своите думи, изречени с мъжки глас.Първоначално написано от x3eme
мразя когато някое мом4е ме харесва но е прекалено срамежлив и трябва аз да правя 1-та кра4ка![]()
знам 4е това не се отнася за вси4ки мом4ета но по принцип ги мразя такива
xax mnogo si prav... e to ne 4e vsi4ki momi4eta sa takiva ama.....95% sa taka....ve4no sa pravi ve4no te sa nevinni,nikoga ne si priznavat 4e imat vinaПървоначално написано от random_guy1
-selqnduri
-nepostoqnni
-izjivqva6ti se za playboy
кфо лошо има да си бръснем кракатаПървоначално написано от schranz
![]()
![]()
![]()
иначе по темата :
у жените мраза лицемерието , лъжите ,тези който нямат лична хигена , и ЕГОЦЕНТРИЗМА !
Много мразя женски , който се обиждат само и само за да им кажеш : "Не е така ... красива / слаба / умна / интересна си...". Другото, което адски мразя е мустаците >.< ... То туй момиче ли е щом си бръсне брадата по-често от мен !!!
I am not an artist I am a fucking work of art!
Ами не понясам когато трябва да споделям дори какво мисля с него.
Мразя това че искат да те притежават. Че ти повтарят колко много те обичат... а след няколко дена го виждаш с друга /говоря по принцип/.
че не търсят грешката в тях , а винаги в момичето.. и т.н.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Защо не направихте тема какво обичате,харесвате,обожават е в противоположния пол?
interesnoto e 4e az poniakoga se durja takaПървоначално написано от the_hottie
![]()
to kvo ostanaПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
takava ni e prirodataПървоначално написано от random_guy1
![]()
мн неща не ми допадат
26.05.10