Първият ми въпрос към теб е:''На колко си години?'' .Тъкъм,прочетох го.И мисля,че може да стане по-добре! Не искам да те обезкоражам,но няма и да те лъжа.Не ме докосна силно.Не си се постарала много,но съм сигурна - можеш да го докарам и доста по-добре!Да пишеш за чуствата си или изобщо за чуства не е шега работа,не е лесно,ако не ти ''излиза'' направо от сърцето!На теб може би ти се ''излива'' от сърцето,но (особенно ако това ти е първият разказ)още не си наясно как точно да пресъздадеш на белия лист тези твои чуства и вълнения... Но това не е грях,човек непрекъснато се учи,аз,а може би и никой друг,не очаква от теб да сътвориш чудеса,веднага,щом седнеш,без да си писала никога преди!
Но е много добре да имаш високи стандарти,само така можеш да постигнеш нещо повече!В теб виждам човек,който,с малко време,писане и желание,може да постигне страхотни неща!
Виждам,речника ти не е много богат,но това се поправя - с четене на много книги естествено!!
И да ти споделя,и аз пиша(темата ми е малко по-надолу)и знам!За това реших да го прочета(попринцип не чета неща,които мога и сама да напиша,но това ми грабна вниманието)!Ако искаш,драсни едно ЛС,мога още неща да те посъветвам и споделя(може да намеря някоя сродна душа!!)!