- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за учителите???
Абсолютно.И аз пак искам такава да ставам.Първоначално написано от Kaos_Urbano
![]()
Абе учителите заслужават уважение,което никога не получават.
Ей това мразя.
London Tipton
тука у форума всички сте борци за правда ма като сте в час уринирате и прайте мизерий на даскалите нали ?
кое по-точно?Първоначално написано от Virus_
омръзнало ми е от лешпери, обвиняващи учителите, че се опитват да си гледат работата и им съсипват мързеланската идилия..
^и теб нито някой те питаше, нито си този, който ще определя кой е тАпак и кой не.
защо редактира?![]()
httt
Deadlock, защото размислих
Virus_, ти не можеш да определяш, а аз мога![]()
gtyyhy
на базата на това, какъв и какво съмПървоначално написано от Virus_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с. за твоя п.с. -> не усещаш ли шеговития отенък в думите ми? ;]
а ти защо го едитваш ?Първоначално написано от Virus_
![]()
halino0r, NH3, ThE_sEa_GiRl{}
е тия..
доволно ли си?
и аз отгоре съм написал защо са тАпаци, докато ти си стреляш напосоки : това беше тъпо изцепване
..
защото не искаш да спиш с менПървоначално написано от Deadlock
yrt
тия тримата са псували преди мен -.-Първоначално написано от Virus_
не си от най-схватливите май?
стига вече спам.. деадлок е писала, че учителите са хора като хората и това е чисто и просто така
лека вечер на нея и на вирус, от какъвто и пол да е
успех утре в боя с яйца
ама аз не нищя какво е имал предвид.Първоначално написано от exploitedteen
Първоначално написано от Virus_
Ти няма ли да спреш накрая? Умишлено си мълча и се държа възпитано, но сериозно започваш да ме дразниш. Айде гледай си в паничката и не коментирай толкова много.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ty
Виж сега, да ти обясня простичко, за да ме разбереш. Не очаквам всеки да ме хареса, не го и искам, пределно ясно ми е, че има хора, които изпитват антипатия към мен и като цяло - не ме интересува, тва е нещо нормално. Идеята ми в предния пост беше следната - престани с провокациите. Разбирам да съм тръгнала да споря с теб, да те обиждам и т.н. - окей, иронизирай, коментирай. Ама в случая точно ти ни в клин, ни в ръкав, се изказваш относно поста на OtherDimension, който засяга мен по някакъв начин, без това да има никаква връзка с темата.Първоначално написано от Virus_
Та.. не ми се занимава с теб, затова просто спри.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Всичко казано е правилно, само дето си е ни в клин, ни в ръкав. Вирус се хвана за поста на OtherDimension не заради теб (опа, да сложим едно 'по мое мнение') и търсиш под вола провокация. (:
Първоначално написано от Deadlock
Не е вярно, тъй като не й/му е за първи път.
Както и да е! Мамка му, не ми се спори с никого, просто.. стига, край. Баси..
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Вярно е...този път. Сигурна съм, защото за мен ставаше въпрос.![]()
Спирам. Край. (:
не се карайте така за мен, момичета.. обръщам внимание на всяка по равно
![]()
Много ли сте готини всички като обиожадате учителите и им се качвате по главата в часа ????
Нямало подход- Извинявайте но с пубертясала група невъзпитани деца трябва да се викне психиатър за да има подход!
Уважението идва от двете страни- ако вие ги уважавате и те ще ви уважават!
А и не пренебрегвайте факта, че тези хора работят единствено и само от добра воля- или сте убедени че заплата им стига ....?
Нито има материален стимул, рядко има стимул и от страна на учениците, нито пък има в училищата база за преподаване!
Малко успяват да проведат свестни часове в такива условия!
Разбира се си има и проклети хора между тях, но като цяло не са много !
Радвайте се че в тази държава има още учители, защото незнам кой ще учи децата ви след 10 - 20 години.
Оценете и малкото, което имате...
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ем, трябва ли да мисля нещо необикновено? Хора, които се стараят да ми дадат знания, за което съм благодарна.![]()