- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За българи...(сори)
еми кво тва е било преди сумати време, какво са виновни сегашните турци за това което са правели прадедите имПървоначално написано от Evanescencefan
![]()
,,Вълка кожата си мени ,но нрава не!''Първоначално написано от Spider4eto
Не бих си легнал с туркиня! УЖАС!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Леле аман от такива като вас, тва че е туркиня кво? По-малко човек ли е от вас? Всички сме хора независимо какъв е произхода ни. Е за тва света няма да се оправи, щото всички са расисти.Първоначално написано от ANTIHUMAN
Света и без нас пак няма да се оправи! Дали с нас или не същата работа! Не съм расист ,но не мога да си легна с хора където са на ебали 500 години! Не ни ли стига!Първоначално написано от Spider4eto
П.П. Така съм възпитан !!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
nesam bila s takav i nz da li bih bila nqmam kontakti s takav ,po skoro nebih imah edna priqtelka tq be6e balgarka i neiniq be6e tyr4in i sled sexsa ne6tota mejdo tqh bqha seriozni posle si imaha mnogo problemi ,semeistvoto na mom4eto neq iskaha kakto i obratnoto ,mojibi nemise zanimava s takav vse o6te ima i gotini balgari .
Първоначално написано от InSoMniA_F
![]()
+1
И аз такаПървоначално написано от alehole
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тва звучи добре.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Mi nz dali 6te pravq sex s tyr4in...NO v momenta hodq s mom4e,koeto e to4no ot tozi etnos.Ima si i dobri i lo6i strani v hodeneto s takiva mom4eta,za6toto po princip znam,4e sa mn revnivi,pone moq priqtel e takav.
Всички МАНГАЛИ да си перат циганките черни![]()
![]()
![]()
Ако имате нещо за казване на ЛС, моля !!! Това не е чат![]()
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
e za6to pak da sa s turski imena? spored men spokoino moje da sa s bulgarski zavisi ot roditeliteЗначи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
po temata-mislq 4e etnosa nqma nikakvo zna4enie sarceto ne pita koga i v koi da se vlubi6
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
най-добрата ми приятелка ходеше с арабин и казваше че е просто невероятен в леглото...а и супер мн й харесваше че е обрязан..чувството било по-готино...а и е по-хигиенично..иначе аз самата досега не съм имала случаи на интимности с хора от други етноси, но принципно нямам предразсъдъци
не винаги можеш да познаеш дали някой е турчин или не. поддържах връзка с едно момче (само приятели) 5-6 месеца вече, а разбрах, че е турчин преди 1 седмица ... мн хубаво момче и не му личеше етноса ... а пък ако е американец, германец, англичанин, руснак или от някаква друга народност няма да ви пука нали. супер ограничено мислене...
Всичко си зависи от вътрешната нагласа.
Има много хора-расисти, които за нищо на света не биха правили секс с турчин или въобще човек от друг етнос, но това си е на база лични виждания и убеждения.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз например това лято бях в Турция и отидох там с доста големи предразсъдъдци по отношение на турците, но..... Коренно си -промених мнението. Няма такива мъже просто смея да кажа, че видях много по-красиви за 1 ден отколкото виждам в България за 1 седмица (момчета, не се обиждайте). Вече бих легнала с турчин![]()
Think pretty highly of yourself, eh? If you don't, who will?