.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    +1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не.
    еми кво тва е било преди сумати време, какво са виновни сегашните турци за това което са правели прадедите им

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    +1 Сори,но като се сетя за уроците по история и за тва е 500 години сме били третирани като животни понякога ми се убива желанието,даже и да ги гледам.Още ми е рано за секс,но като ми дойде времето,отговора ми е не.
    еми кво тва е било преди сумати време, какво са виновни сегашните турци за това което са правели прадедите им
    ,,Вълка кожата си мени ,но нрава не!''
    Не бих си легнал с туркиня! УЖАС!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Леле аман от такива като вас, тва че е туркиня кво? По-малко човек ли е от вас? Всички сме хора независимо какъв е произхода ни. Е за тва света няма да се оправи, щото всички са расисти.

Супер фен
    Град
    България
    Леле аман от такива като вас, тва че е туркиня кво? По-малко човек ли е от вас? Всички сме хора независимо какъв е произхода ни. Е за тва света няма да се оправи, щото всички са расисти.
    Света и без нас пак няма да се оправи! Дали с нас или не същата работа! Не съм расист ,но не мога да си легна с хора където са на ебали 500 години! Не ни ли стига!
    П.П. Така съм възпитан !!!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

nesam bila s takav i nz da li bih bila nqmam kontakti s takav ,po skoro nebih imah edna priqtelka tq be6e balgarka i neiniq be6e tyr4in i sled sexsa ne6tota mejdo tqh bqha seriozni posle si imaha mnogo problemi ,semeistvoto na mom4eto neq iskaha kakto i obratnoto ,mojibi nemise zanimava s takav vse o6te ima i gotini balgari .

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Оооо има големи сладури в Турция

Цитирай Първоначално написано от InSoMniA_F
    хората са остановили,че при обрязваните, половия контакт с тях е по-добър и наистина е така
    +1

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Добре поечето се етноста гледате вище опознайте човека не гледайте етноста пфф.
    Aham pravilno inache do tvoq vupros ne sum pravila sex s drugi za sega
    И аз така
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Голям фен
    Света и без нас пак няма да се оправи! Дали с нас или не същата работа! Не съм расист ,но не мога да си легна с хора където са на ебали 500 години! Не ни ли стига!
    П.П. Така съм възпитан !!!
    Тва звучи добре.

Mi nz dali 6te pravq sex s tyr4in...NO v momenta hodq s mom4e,koeto e to4no ot tozi etnos.Ima si i dobri i lo6i strani v hodeneto s takiva mom4eta,za6toto po princip znam,4e sa mn revnivi,pone moq priqtel e takav.

Всички МАНГАЛИ да си перат циганките черни

Ако имате нещо за казване на ЛС, моля !!! Това не е чат
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Град
    in my world!
    Значи нека първо спомена,че не съм расистка,имам приятелки турчинки и мога да кача,че са много готини като характер и като визия,но само приятелски отношения.Гадже турчин не съм имала,приятеля ми също и не искам някой ден децата ми да са с турски имена.
    e za6to pak da sa s turski imena? spored men spokoino moje da sa s bulgarski zavisi ot roditelite
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    in my world!
    po temata-mislq 4e etnosa nqma nikakvo zna4enie sarceto ne pita koga i v koi da se vlubi6
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

най-добрата ми приятелка ходеше с арабин и казваше че е просто невероятен в леглото...а и супер мн й харесваше че е обрязан..чувството било по-готино...а и е по-хигиенично..иначе аз самата досега не съм имала случаи на интимности с хора от други етноси, но принципно нямам предразсъдъци
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

не винаги можеш да познаеш дали някой е турчин или не. поддържах връзка с едно момче (само приятели) 5-6 месеца вече, а разбрах, че е турчин преди 1 седмица ... мн хубаво момче и не му личеше етноса ... а пък ако е американец, германец, англичанин, руснак или от някаква друга народност няма да ви пука нали. супер ограничено мислене...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Всичко си зависи от вътрешната нагласа.
    Има много хора-расисти, които за нищо на света не биха правили секс с турчин или въобще човек от друг етнос, но това си е на база лични виждания и убеждения.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    навсякъде
    Аз например това лято бях в Турция и отидох там с доста големи предразсъдъдци по отношение на турците, но..... Коренно си -промених мнението. Няма такива мъже просто смея да кажа, че видях много по-красиви за 1 ден отколкото виждам в България за 1 седмица (момчета, не се обиждайте). Вече бих легнала с турчин
    Think pretty highly of yourself, eh? If you don't, who will?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си