.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Програмиране-Мързел :D

Правя тая тема щото нема какво да правя има де ама не ми се чете и занимава с ПХП та въпрос към напредналите с програмирането,КАК и за колко време научихте даден език и не ви ли мързеше да го учите вместо да цъкате некоя игрица.Дайте съвети на хората като мен начинаещите в програмирането.Иначе HTML,CSS,Java Script горе долу ги знам ама пхпппп дайте и някакви полезни линкове и т.н.
    Нов човек съм

К'во да ти кажа... Аз лично не мога да пиша код, но видя ли го, знам за какво служи.

кажи ми лек за мързела
    Нов човек съм

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    К'во да ти кажа... Аз лично не мога да пиша код, но видя ли го, знам за какво служи.
    И аз съм същия ...
    Аз пиша на С++ някой неща .. и доста често крадвам по коякой код

Град
    Varna
    haha 11 klas sym i moje da se kaje 4e css i html gi ponaznaivam ,c syshto dolu-gor eosnovite gi imam sq u4a java script ... probwa v http://www.w3schools.com/ ot ednata strana pi6e6 koda ot drugata pokazva kakvo vyrshi qko e

Град
    Over The Rainbow
    Perl - 2ра книга,но все още има да се уууучии.Лек за мързела - практика и въображение

Наистина когато господ е раздавал мозък, аз съм бил в тоалетната.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Първо да уточня, че с уеб програмирането съм жив зян.

Започна с Паскал и Делфи, понеже ги уча в универса. Ръководството по Делфи беше доста интересно и се зарибявах да правя мизерни уиндоус програмки.

После реших да мина на нещо по-сериозно и започнах да чета C++ for Dummies. Всичко беше наред, докато не се оплетох в указатели и не го зарязах, за да се захвана с Java. Java ме зариби доста, най-вече с обектно-ориентираната си природа. Доста ми е интересно да работя с обекти (а и с проектиране на бази данни, нещата са близки). После ме приеха в един курс по Java и сега може да се каже че го знам на напреднало ниво. Сега чета книги за сертификация и лятото може да се явя на Sun Certified Java Programmer.

Всичко това се разви за около една година: миналата година по това време правех тъпите програмки на Делфи. А от другата седмица започвам работа като Java програмист.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си