.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 120
    Ееем аз понеже съм нисичка харесвам по високите над 170 не по ниски

Аз пък защото съм нисичка (160 см) си падам по високи момчета, даже мн високи над 180

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    П.С.2
    Най-високата нация в Европа са холандците. Средният ръст на жените е 170см......
    Axa razpravyay mi go gledam gi to i az sym 1'74 i tuka se 4uvstvam dobre (rofl) oba4e se sa mi ili kolkot men ili malko po-niski priyatelite daje i sega6niq ne moga da si namerq em po visok em det da e moy tip

e mn qsno 4e ako momi4eto e po visoko ot 1.70 4e 6te iska mom4e koeto e po visoko ot neq..a li4no sam 1.76 a gadjeto mi e 1.86 predpo4itam da e nad 1.80

Ами аз съм 165см и естествено всяко момиче предпочита момчето да е по високо от нея така че... около 180см е perfect
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Аз преподавам на 9-ти и 10-ти клас и са по-ниски от мене. И не, че нещо, ама 6-ти клас бях 166 см, както и сега :D

Все пак аз съм друго поколение. А и за жена не е хубво да е висока. леля ми е близо 180 см и носи 44-ти номер обивки. Питаш ли я как си намира?
    koi gowori za 180 pri jeni?
    i zashto si mislish,che rustta ti e perfekten?dosta hora moje da ne sa suglasni;)primerno moqta osoba

Да мога да му стигам устните ма да не е по-нисък от мене

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Аз преподавам на 9-ти и 10-ти клас и са по-ниски от мене. И не, че нещо, ама 6-ти клас бях 166 см, както и сега

Все пак аз съм друго поколение. А и за жена не е хубво да е висока. леля ми е близо 180 см и носи 44-ти номер обивки. Питаш ли я как си намира?
    i zashto si mislish,che rustta ti e perfekten?dosta hora moje da ne sa suglasniprimerno moqta osoba
    И аз мисля че тя е джудже
    Do you wanna fuck you :P

Цитирай Първоначално написано от Mon1
    Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    Аз преподавам на 9-ти и 10-ти клас и са по-ниски от мене. И не, че нещо, ама 6-ти клас бях 166 см, както и сега :D

i zashto si mislish,che rustta ti e perfekten?dosta hora moje da ne sa suglasni;)primerno moqta osoba
    И аз мисля че тя е джудже :razz:
    djudje ne bih kazal;)po-skoro normalen(ako moje da go narechem takyw kogato srednata wisochina na jenata e 170),no perfekten........

е какъв е този въпрос... ? то зависи и самото момиче колко е високо.. аз като съм 177 .. мн ясно, че харесвам по високи от 180
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Аз съм висока 1.63 и под 1.80 да е пак ще съм доволна !
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Град
    Sofia
    Аз съм 170 а приятеля ми е 185 и мисля,че си ни е супер

Az sum okolo 1,70 i 3-4 ,ii zaduljitelno da e po-visok ot men
    ~Remember,remember...25th of November~

Средния ръст на българския мъж е 1.72см. Хах Аз с моите "скромни" 195см се чувствам като гигант? И какво излиза, че повечето момичета харесват момчета към 180, а не над 190?

но боли ме кура за волейбола ме устройват, все пак не може всички да сме еднакви.

mi az predpo4itam nad 1,80! priqtelq mi e 1,83 az sum 1,63

над...

Цитирай Първоначално написано от visok
    Средния ръст на българския мъж е 1.72см. Хах Аз с моите "скромни" 195см се чувствам като гигант? И какво излиза, че повечето момичета харесват момчета към 180, а не над 190?
    kude go prochete che sredniq rust na bulgarskiq muj e 172?ne e wqrno;)
    i wse pak dai iztochnika, lubopiten sym

az sam na 15 i sam 188 ko da kaja .....

Супер фен
    Град
    Венера
    В леглото височината не е важна...
    Отговарям ти така, заради раздела в който е темата!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Хах не ми ли прочете първия коментар по темата :P аз ще те взема
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    Варна - Мурету
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Хах не ми ли прочете първия коментар по темата :P аз ще те взема
    И мене, и мене !

п.п. Повечето пишат, че 180 ги устройват-за 10см отгоре ще направите ли компромис ?
    И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !

Град
    София
    Аз съм 1.82, искам да стана 1.90 и да си остана толкова. На 15 съм.

Супер фен
    Ako stava vapros za viso4inata na mom4eto-nad 180
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си