- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещият стол е extreme_ :P
Любима бира?-Шуменско,Ариана и Струмско пиво![]()
Как определяш хората които са на наркотици? -ем,кво да им определям?![]()
Кое смяташ за деградирало? човешкото съзнание от 90те години насам![]()
Като интроверт или екстроверт се определяш?-интроверт бих казала. колкото и гадно да звучи,всъщност си падам маалко егоистка.
от къде си та си пила струмско?
София (може да се каже). и тук я има.Първоначално написано от OtherDimension
Как се чувстваш на 13?
Питам те, защото аз бях супер сдухана, че съм малка и нямах търпение да порасна.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
хората те смятат за малка,докато ти не си чак толкова малка.Първоначално написано от Felis_Dirus
смятат,че не знаеш нищо,а това не е точно така.
притесняват се да говорят с теб за сериозни неща,като смятат,че няма да разбереш.
чуят ли набор 93-94 се започва с 'тази незапознатата','тази малката','тази лиглата' или най-омразното ми: 'тази неориентираната'...
та,може да се каже,че и аз нямам търпение да порасна.![]()
А кога започна да се възприемаш като по-голяма? Кога усети, че вече не си дечко?
Може въпросите да са глупави, но ми е интересно.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Смяташ ли, че си по-зряла от средностатистическите ти връстници? На какво се дължи това?
ми аз съм си дечко.Първоначално написано от Felis_Dirus
просто по-различен![]()
надали ще ме разбере някой,ама както и да е.
а под дечко какво имаш предвид,защото аз като чуя дечко си представям лапе,играещо си с куклички/камиончета (в зависимост от пола),което не знае какво иска.
Първоначално написано от extreme_
И аз това разбирам под дечко.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
от някои да-много по-зряла съм.Първоначално написано от Lake_bodom
но от такива като Деси-със сигурност не съм.
Първоначално написано от extreme_
Вие с Десито сте наш'та форумна гордост бе.![]()
![]()
Храниш ли чувства към някого в момента, или смяташ ученето за по-важно и не ти се занимава с момченца?![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Кой ще те наследи на стола?![]()
Ако не си решила... изброй няколко възможности, между които се колебаеш. Ако е тайна... КАЖИ ДЕЕЕЕЕЕ!![]()
![]()
Първоначално написано от Felis_Dirus
![]()
![]()
мии,не,не храня чувства към никого,''не съм срещнала подходящия''![]()
а ако го срещна-не смятам,че ще повлияе по някакъв начин на успеха ми в у-ще.![]()
Кой ще те наследи на стола?-Desi_Etnies или Your Nightmare.
Деси нещо не е навита,тъй че възнамерявам Мартинка да сложа. Има цяла седмица докато дойде време за 'смяна на местата'![]()
Я го опиши тоз подходящия, да знаят форумците, какво да правятПървоначално написано от extreme_
![]()
Grumpy old madman
Какво мислиш за нацизма?
Деси,давай навий се![]()
we give it all.
Айде де, како Деси, навий се!!!![]()
Ся нещо ми се доспа, утре пак може да те тормозя с разпит.![]()
не възнамерявам да разкривам пред всичкиПървоначално написано от Canis_Dirus
ще кажа само едно: някой като АЧВСМ (свръх-секретен код,който само Деси може да разчете правилно)
Какво мислиш за нацизма? - по-голямо зло и от комунизма
@Лейк_Бодъм-винаги съм готова за отговори![]()
Яко ли е на стола?![]()
Защо още не си ми благодарила.. та аз те качих !![]()
![]()
![]()
Абе,АЧВСМ да не е сборен образ на няколко съфорумника,от общия 4ат? Щото пасват доста то4но първите им букви.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Яко ли е на стола? - засега не е лошо
Защо още не си ми благодарила.. та аз те качих ! -мерси :P
[Кога ш'стааш метълка, бре![]()
]
[Разбираш ли се с вашите, или се дърлите постоянно?]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мейдъъън!!!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Кой е С?![]()
Преди май беше писала, че си на 17. Що?
Прекалено много ли те подценяват?
Какво мислиш за SWASTICA?
Не за мен, а за SWASTICA! Защото именно SWASTICA -та е като отделна личност, нещо като маска, която променя всичко. Тъпо, но факт.-ако наистина е 'нещо като маска',то тя е много неподходяща.представя в най-лошата светлина: на заядлив идиот,който не признава нищо и никого.
Защо повечето госпъл музика е платенааааааааа? Защо??? (Много я
харесвам)- вероятно защото е свързана с Църквата (?)
Защо по дяволите проклетия хаус е възникнал от проклетото диско? ох,нямам представа. пък и не ме интересува
Какво мислиш за музикалния стил "Ню Метъл"? Ако ти харесва кажи някои групи- лигавня,не го харесвам
Носиш ли прашки........ постоянно?-не
Правиш ли подаръци? На кой? Какви?- само с повод. мразя да избирам подаръцинай-често подарявам някакво сребърно бижу,музикален диск..
Мъж имаш ли си?-не
А жена? -тц
Домашен любимец? три - котка,куче и костенурка
Можеш ли да свириш на нещо?- за съжаление-не
А да пееш? отвратително пея
Забавна ли си? в различните ситуации
Защо си толкова затворена в себе си? - мии,не обичам някой да ми се рови из личния живот... той си е мой и си го пазя като един вид тайна. но само в това отношение съм 'затворена' (ако може въобще да се нарече така)
Защо си изграждаш свой свят?-защото ми харесва повече от заобикалящия ме (?)
Каква зодия си? Везни
Можеш ли да танцуваш? Ако да - какво? - не мога.. нито пея,нито свиря нито танцувамв това отношение не ме бива много-много.
[Кога ш'стааш метълка, бре![]()
] - много заплашително бе,Саше
аз и метъл си слушам,кво.
[Разбираш ли се с вашите, или се дърлите постоянно ?]-често имаме дрязги,но напоследък намаляха
Преди май беше писала, че си на 17. Що? - такова нещо не си спомням. ако е било в кофата-може да съм писала в изблик на лигня![]()
Прекалено много ли те подценяват?- повечето хора-да.![]()