- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тампони или превръзки?
Предварително се извинявам ако има такава тема, но търсих и не намерих. Та въпроса е ясен: Момичета, какво предпочитате да ползвате по време на месечния си цикъл: тампони или превръзки, и съответно каква марка?
mm az лично предпочитам тампини ноо някак си се чувствам по сигорна с превръзкано ми е и некомфортно с тях ... тка че прави си изводи.. въпрс на свикване е ; )
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
тъпа или проста?
С 1 извинение за мързела си ня минеш пред мен!
Първоначално написано от Say It Right
Аз предпочитам превръзките.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
предпочитам превръзки, но когато се налага тампони
+1Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
...
Тампони
![]()
Робинята на Quench
100% tamponi!!! 1vo-po-udobno mi e s tqh,6toto ne gi use6tam izob6to,a prevruzkata e nqkva otvrat za mene prosto,2ro-ne zaparvat kakto prevruzkite i 3to-po-sigurni sa,za6toto nqma kak da se razleqt ili da prokapqt-est kato gi smenq6 redovno!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Aми ДНЕВНИ ПРЕВРЪЗКИ използвам на alwas ultra, а сега мисля да пробвам и everbel.
ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕВРЪЗКИ използвам discreet multiform(обикновеоно в последноите дни от цикъла)
А ТАМПОНИ ползвам рядко - o.b. pro comfort MINI.(пробвах и с апликатор ама те уж с апликатора по-лесно се поставят, а аз по-трудно го поставих и не ми харесава и ги изхвърлих!)
+1Първоначално написано от elmosGirl8
Използвам превръзки. Обикновено си купувам Паломита.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
тампон не съм използвала..иначе превръзки на евърбел![]()
Превъзки Always Ultra
+1Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
+1Първоначално написано от kaka_lara
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
tamponite sa po-udobni osobenno pres lqtoto!
И аз така,тампони дори никога не съм и пробвала да си слагам.Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Тампони нося от много скоро,но определено избирам тях. 1во по-хигиенично, 2ро по-удобни са миМарката им..ами различно..всякакви,само да са мини
А превръзки- Евърбел [ и дневни и нощни ],а ежедневни- Дискрийт
![]()
Преди ползвах тампони, но след една инфекция ( не предадена по полов път) и лекция от гинеколовката се отказах. За момичетата, които смятат, че така е по- хигиенично- през цялото време, докато сте с тампон, топлата кръв, която се натрупва вътре в тампона и остава в тялото наколко часа, е перфектна среда за развитието на всякакви бактерии. Това са бактерии, които си ги има във влагалището, но при благоприятна среда се размножават и водат до инфекции.
ne sum polzvala tamponi nz imam mai nqkva fobiq ot tqh![]()
![]()
no skoro mislq da probvam a za prevruzki Everbel ili Be free
превръски предпочитам ,но понякога ползвам и тампони