- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да мисля
zna4i s gadjeto mi sme zaedno ot godina i 3 meseca ... sled sedmica e abiturientskata mu i mai nqma da me kani 6toto i tehnite 6te sa tam /tehnite znaqt 4e hodim/ ... az mu kazvah 4e ve4erta mi kogato e abiturienskata mu 6te mi e mn gadno i toi mi vika e nali 6te te vidq prez denq .... neznam kakvo da mislq .... toi nqma da me pokani ... nqma da pokani gadjeto si ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
Ми що да те кани..няя смисъл да го гледаш с други момичета..правилно,че не те кани :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
е ти къде искаш да те покани?не си дала 100 и отгоре лева за куверт нали?после го питай в кой клуб ще иде като се раздели с класа и иди...някъде към 1 вече няма да са всички заедно .
Еми явно си има причина да не те покани бе, моме.
Животът е адът описан в Библията!
аз го разбирам момчетои аз след някоя др год като съм завършвам няма да си поканя гаджето (ако имам) и то по ред причини 1 на него няма да му е удобно пък и няма какво да прави там (целия випуск,спомени и тн) 2 имаме достатъчно др време за да сме заедно пък и вечерта си е моя 3 представи си след време се разделите по някакъв мн гаден начин и се намразите ...аз лично не искам да си свързвам бала с негативни емиций ...аз така виждам нещата
бала си е само за мен и хората с които съм учила толкова време!
Nobody knows but me. That I sometimes cry .If I could pretend that I'm asleep .When my tears start to fall. I peek out from behind these walls. I think nobody knows.
еми аз ако бях на твое място нямаше да искам да съм там щом и родителите му ще са там...просто помисли....ще е тъпо и за двама ви
На мен самата идея за празнуване на предстоящото празнуване не ми допада. Но в случая, щом се събира и с фр преди това не виждам причина да не те покани![]()
Ами това е вечер на класа му,не вечер с гаджето.
точно....мястото ти не е там точно тая вечерПървоначално написано от Abl3~7o~Lov3
![]()
саа за една вечер кво толкова остави го сам
![]()
може да му е неудобно от роднините му...знам лиама е тъпо наистина да не покани приятелката си..и то е сериозна връзка ;[
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
ергенско партиПървоначално написано от indecent
![]()
![]()
![]()
![]()
Еееми тогава нз..тъпичко е.Ама ако не иска да отидеш,не му се натрапвай.
уффф и ти пък, на всяка манджа мерудия
остави момчето да е само като иска
не е края на света![]()
нормално е.доста момичета\момчета не канят половинките си от гледна точка на това,че не се познават с клас и\му и няма какво да правят цяла вечер и само тъпеят здраво
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Абе момиче той иска да си изкара една много яка вечер бвз гаджето.Може да иска 1 ден да си празнува без теб...Пък и щом връзката ви е сериозна няма смисъл да му се сърдиш.Той няма цяла вечер за тебе да мисли да не ти е скучно.Ще си празнува .Прояви разбиране..![]()
--------------------------------------------------------
abe wie kakwi ste takiwa q stiga gluposti ot roda "na wsqka mandjda merudiq" logichno e da q pokani oshte poweche kato towa ne e wecherta na bala,a predi nego i to samo s priqteli i sled kato sa tolkowa wreme zaedno.Naistina moje da se pritesnqwa ot rodninite,no ne vijdam smisyl shtom te znaqt za teb![]()
и аз съм съгласна с теб ... ходите година и три месеца можеше да ти каже заповядай,ама не знам може да му е неудобно![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Олее това е супер гадна постъпка...
Това, ако и на мен се случи, ще ми е много гадно, пък за теб да не говорим..![]()
![]()