Цитирай Първоначално написано от borgunka
Цитирай Първоначално написано от koro
Цитирай Първоначално написано от sweet_loser
Цитирай Първоначално написано от koro
ако бръснеш там или се потиш или носиш тесни дънки белйо каквото и да е било това е НОРМАЛНО

Просто засили малко хигиената миии се по хубаво

И си живееейте живота

a be 4ovek na 20 godini sam.ne se brasna za prav pat.i ne ,ne nosq tesni drehi.naprotiv.a za urolog ,ne moga bez napravlenie ot jp-to a toi e na selo.student sam i nqma na4in.
абе човек на 23 години сам не го правя за първи път миналото лято сам имал същия проблем и ти казвам кво е положението

и като си студент и като лекаря ти е на село, незнам каде учиш но винаги можеш да отидеш при друг личен лекар които да ти реши проблема пак срещу скромната такса и да имаш подкрепа от НЗОК.

Може да си земеш още едно Джи Пи и после пак да си го въртиш.

Казвам ти отиваш при Лич ЛЕкар и му казваш искам да сте ми новия личен лекар бла бла бла носиш си ЗДРАВНАТА КНИЖКА и нещата се оправят бързо.

А другия вариант е продължаваи да носиш впити боксерки които ти притискат генеталите докато не направиш някои сериозен дерматит или брутална екзема на згъвката.
prav si e 4ove4eca nai dobre pri lekar a i ti si ve4e na 20 i e normalno da vodi6 polov jivot taka 4e ne se stesnqvai otivai da ne stane ne6to golqma 4e togava 6te si blyska6 glavata az sam na 16 i imam priqtel ama toi kato se obrysne sym zabelqzala 4e go syrbi i si pomisleh 4e i ti si taka no qvno e ne6to dr neznam obyrni pove4e vnimanie na tova moje da e opasno osobeno ako i priqtelkata ti ima sy6tiq problem poprincip az 6toto u4a mn po biologiq xixixi znam 4e tezi zabolqvaniq ili simptomi minavat vinagi po byrzo pri momi4etat i sa po zadylbo4eni pri mom4etat ako kato pi6ka6 ti pari ili boli moje da e daje triper(gonoreq) pri tova zabolqvane po4ti nqma simptomi pri jenata leko smydene no byrzo minava
Имах предвид точно обратното явно малко трудно се схваща иронията ми.
Съвпадението на симптомиите може да са просто съвпадения ОК ПСИХОЗА ПАРАНОЯ

Другия вариант е АКАРУСИ (КРАСТА) честито

АКАРУСИТЕ 1во нападат там кадето е по тънък епидермиса и кои са тези места - сгъвките генеталите и разни ее такива. .....

МНОГО НЕЩА МОЖЕ ДА СА, ааа и много психоза може да има на този свят.