.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Коса

Hybrid View

Коса

Сега се ровя из нета и гледам продукти за коса. Сега съм се спряла на Нивея. И се чудя дали ако си взема този балсам заизправяне, където е без отмиване, дали ще ми слепне косата към скалпа някой пробвал ли го е? И дали можете да ми дадете някакви съвети как може косата ми да е едновременно права и с обем, без да използвам пяни и др. такива, че ми се пълни главата с пърхут от тях..
    Благодаря за вниманието

Аз съм ползвала и бях доволна от Нивея-та,ако косата ти е мокра когато се мажеш не се слепва

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    ами с преса, макар че малко уврежда моята коса е...уж права, отделям горния пласт и правя вафлички с пресата на няколко пласта,но само към корените и после си пускаш горния пласт и се получава готин обем

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз съм я ползвала нивеята обаче косата ми стана та**к
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от LoCo^GiRL
    ами с преса, макар че малко уврежда моята коса е...уж права, отделям горния пласт и правя вафлички с пресата на няколко пласта,но само към корените и после си пускаш горния пласт и се получава готин обем
    Пробвала съм, но не ми харесва, защото пресата личи а пък и мн гори косата.. не става всеки път да я ползвам

По принцип БАЛСАМИТЕ И МАСКИТЕ ЗА КОСА НЕ СЕ СЛАГАТ В КОРЕНИТЕ!
    И ако не сложиш балсам в корените косата ти няма да слепне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си