.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Компанията...

нз как да започна ...
    Нашата компания се състои от 14 момичета и почти толкова момчета.През седмицата "излизаме" по 2-3 пъти на по кафе или из парка почти всички и по отделно всеки ден от момичетата по 3-4 ходят на кафе. Обаче ми е супер тъпо, че не винаги съм с тях всмисъл в седмицата най много 2 пъти да изляза с тях и то на дискотека когато им се обадя да се разбереме в колко часа и къде И нз защо не се сещат да ми се обадат поне когато излизат всички и аз да съм с тях ... А когато питам някои утре ше излизате ли и отговарат обикновенно е "ДА, ше ти се обадя или ще ти пиша по скайп" но...нищо Незнам какво да права не ми се стои постоянно в нас мн е тъпо
    I Love You {}

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ако бях на твое място нямаше да им звъня една седмица и ако никой не ми се обади щях да спра да излизам с тях, защото те ако не искат да излизат с теб няма смисъл да се навличаш с тях, а след това като си тръгнеш и да почнат "ааа тая виж я " или нещо подобно.

лично мнение
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    Варна
    Остави ги, ако те потърсят - добре, ако ли не - майната им... Много по-добре ще ти е да имаш малко приятели, може дори 2-3, но да знаеш, че мислят за теб и можеш да разчиташ на тях!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Ha MopeTo (sun)
    вие хубаво я съветвате да не им звъни,но тук идва въпросът -тя какво да прави ?(от написаното си вадя изводи,че нямаш друга компания)
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ако бях на твое място нямаше да им звъня една седмица и ако никой не ми се обади щях да спра да излизам с тях, защото те ако не искат да излизат с теб няма смисъл да се навличаш с тях, а след това като си тръгнеш и да почнат "ааа тая виж я " или нещо подобно.

лично мнение
    +1

вие хубаво я съветвате да не им звъни,но тук идва въпросът -тя какво да прави ?(от написаното си вадя изводи,че нямаш друга компания)
    тфа не е никъф проблем няма да стане нищо ако една седмицане излиза.. аре моля ви се... ако държ на компанията и най-вече на СеБе Си .. хм мн ясно ,че няма да им се обажда . .къф е смисъла да се влачи с тях?начи е важно да имаш приятели..но без значение дали са истински така ли ? какво да праи .. ми има кфо да прави .. ако толкова н може да и измисли . пффф за кфо говориме ..
    по темата .. хм емии мацка направи както ти каза XceSS
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не им се обаждай .. не ги търси Толкова ли нямаш приятели в класа например .. излез с някой от там А ако те се сетят да ти се обадят и да те викнат с теб .. добре дошло, ако не ич да ти не е
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Sofia
    Миии...може би не искат да излизат повече с тебе и ако е така няма смисъл да им се натрапваш...просто си поговори с тях да разбереш как стоят нещата и оттам вече си пеави изводите...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Така като гледам написаното изглежда, че ти им се натрисаш..
    Самият факт, че не ти звънят, а излизат всъщност, показва, че не те искат (или някои от тях), но пък не ти го казват, защото явно не искат излишни конфликти..

За да провериш дали държат на теб или не, наистина е по-добре да не им звъниш и да видиш дали ще те потърсят ..
    А хора, с които да си прекарваш времето лесно се намират
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ем, тъпо е ти да им звъниш и да им се изсипваш, ей така. По - добре чакай те да те потърсят, а ако не го направят, лесно ще си намериш хора, с които да прекарваш свободното си време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си