- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Червен колан.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
сутиен и прашки![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
kusi pantalonki i kolan
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
къси панталонки![]()
Ами аз си взех къси панталонки-67 лв,бански-130 лв,плажна рокля-89 лв,куфар-25 лв,кърпа-30 лв,обеци-3.50 лв,колан-8 лв,черна по-официална рокля-69 лв. иии потник-22 лв.Мисля,че това са последните неща,които си купих.За море се готвя...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Аз най-накрая си купих бански, точно такъв какъвто исках и мнооого му се радвам...А, и обеци си купих...
![]()
Едни гаштички за 3 и 50.. супер сладки![]()
What i want is obvious , what i love is unique
Черен колан и кръгла четка за коса.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ем на 22 имах ден ден и си накупих доста работи купих си 4 потника 3 блузи 2 поли 1 бели 3-4 панталони къси дънкови панталони 3 чифта обувки и сичко ми излезе нз точно колко ам някъде около 500 лева луда съм нали![]()
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Една рокличка.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Къси панталонки,сандалки и бельо.. всичко ми излезе към 150лева![]()
Розов лак за нокти - 2, 40 лв. , но нещо не ми харесва въобще ... ама нали трябваше да си купя нещо ...![]()
Къси панталонки за 30 лв и потник за 16 лв,ама забравих каква е марката.Спирала и гланц на Maybelline.
![]()
Книга с упражненията Pilates
mindscan
Knigata "Zahir".
Суичър на Yohji Yamamoto-Adidas, тъмносин.
Аааа аз за поаследно май си взех една дълга пола - беличка,,, мн готинка - 45 лв![]()
Ooo v nashiq grad ima edin nov magazinsus drehi na dosta evtinki ceni za tova koeto predstavlqvatVzeh si banskii,sandalki -lilavi namaleni ot 38 na 9 lv
Kakto i edni obuvki za esenta na visok tok na sushtata cena
i oshte shampoan wash and go i dreboliiki razni
![]()
~Remember,remember...25th of November~
Шорти на адидас(за тренировките), един потник от тоя магазин дет не мога да му произнасям името(Talli Weijl) и още една блузка, която си няма марка, но пък е много сладка