.
Отговор в тема
Страница 7 от 40 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 993
    Цитирай Първоначално написано от love^veselka
    Значи besnicata аватара с косата ти беше по-хубав.

И не мисля,че скъпите дрешки градят човек,казвала съм го и в предишни теми.Не можеш да си купиш дрехи на "Прада" или "Долче и Габана" ,ако нямаш стил,а стила не е в скъпите дрехи,а в това да ги съчетаваш добре.

Не казвам,че имам скъпи дрехи повече от 70-80 за дънки не давам,но имам стила да ги съчетая добре и пак да изглеждам добре.Също аксесоарите за важни,а момичето,което казва,че баща му изкарва по 4 000 дневно носи обици за левче( може би също подарък).

И пак го казвам не се заяждам с никой

Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    "Пишките" ли си мерите?
    Дам, за сега моята е най-дълга

Става ли някой модератор да заключи темата , защото се превърна в аки !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Коженото ми яке за 240лв, което нося вече 3-та зима и ще нося поне още 3-4
    Имах и 1 зимни обувки от 70 лв.
    Иначе най-много съм давала за балната си рокля-140 лв.
    Общо взето за летен потник/блузка давам до 10-15 лв, пола или панталон до 30, рокля до 40, а зимен пуловер 20-25.
    Харесвам си гардероба-имам много и все хубави дрешки. не робувам на марки и не мога да оценя дреха за 300 лв.
    За сметка на това всеки ден съм с различна блузка и рядко се повтарям. Имам шарен и разнообразен, но не и скъп гардероб.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    No za da izkarva tolkova,se pribira kusno i nqmam mnogo vreme da go vidq.

Подкрепям изцяло.Знам какво е.И дори се радваш като останеш за 30 мин. с него,просто да си говорите.
    Така,че хората които не са наясно как стедят нещата в тези среди нека да си замълчат и да не се заяждат.
    Родителите ми работят от 8 сутринта до 1 през нощта на по 2-3 места, ама аз нямам възможност да си купя дреха от 100 лв дори.......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Коженото ми яке за 240лв, което нося вече 3-та зима и ще нося поне още 3-4
    Имах и 1 зимни обувки от 70 лв.
    Иначе най-много съм давала за балната си рокля-140 лв.
    Общо взето за летен потник/блузка давам до 10-15 лв, пола или панталон до 30, рокля до 40, а зимен пуловер 20-25.
    Харесвам си гардероба-имам много и все хубави дрешки. не робувам на марки и не мога да оценя дреха за 300 лв.
    За сметка на това всеки ден съм с различна блузка и рядко се повтарям. Имам шарен и разнообразен, но не и скъп гардероб.
    И аз съм така .

ама не ми пукаааа беее...

spri da pi6e6 v foruma beeeeeeee ... uj nie sme bili selqni a tq iziskanata gospoji4ka govorina be

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Е'но тигрово палто ми донесе майка ми от Сицилия (работеше там 3 месеца) , 1200 евро й е струвало.

По принцип предпочитам една стока, но да е качествена, а не да напълня чантите от Илиянци и след 2 месеца да ги хвърля. За бельо обаче съм най-скръндзава. Не бих дала 200 лв за един сутиен. В кая на краищата дори за 30-40 ще намериш страхотни и качествени, а за 200 ще си взема 5 такива.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    вие тука сте били мн прости бе...не ми пука кво си мислите може 1 към 1 да е моя с некой друг!!!Ама знам 4е е 100 а не 5 лева тва е разликатаа ае уа
    демек яко си се пре*бала с 95 кинта. Обясни ми къв е смисъла да даваш сумати пари за неква парцалка вместо да си я намериш 5 пъти по евтино някъде другаде. Тва че имаш пари за харчене не те прави нещо повече от другите.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ама не ми пукаааа беее...
    mislex da ne pisha v tazi tupa tema,no prosto ne se sdurjah!moje li da si tolkova prosta be!tupa jalka kompleksirana selqnka..ne sum vijdala po-slaboumen 4ovek ot teb!tova 4e imash 2 adidasa za po 100 lv i edna bluzka na killer loop za 30 kinta ne te pravi markova!no tva da ti beshe problema..prosto me drazni na4ina po koito govori6!kuha selqnka!vzemi si pokrii nqkude shtoto se izlagash i veche vsi4ki ti se smeqt maloumna drislo
    moq nevinnost i greh.....

ае ся тея дет са големите робини на марките да си глеат работата- аз пък имам менте колан на D&G за 7 лв,очила от Гърция със сертификати и всичко за оригинал и т.н. за 10евро и кво?!Ай някой да разбере,че са тея очила 20 лв - не може нали?така,че кво се прайте аз имам дънки 600 лв,имам потник на еди кво си за 100 лв - ай сврете се някъде Иначе най-скъпи са ми обувките - 160 лв на найк ама какво да правя като съм параспулник майка ми решиха да ми купуват 1 път в годината обувки за 100-150 лв най-много,но поне да не ги късам всеки 2 седмици това ми е най-скъпото,другите ми дрехи са от пазари и магазинчета за по 20-60 лв и кво тва да не ме прай по-различна от другите?! Ай сектир,ходете си пробутвайте простотийте другаде
    Ай със здраве :P

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    вие тука сте били мн прости бе...не ми пука кво си мислите може 1 към 1 да е моя с некой друг!!!Ама знам 4е е 100 а не 5 лева тва е разликатаа ае уа
    демек яко си се пре*бала с 95 кинта. Обясни ми къв е смисъла да даваш сумати пари за неква парцалка вместо да си я намериш 5 пъти по евтино някъде другаде. Тва че имаш пари за харчене не те прави нещо повече от другите.
    ima tq..
    maika i i ba6ta i imat ..
    i i hodat po gyza i tq si misli 4e e koi znae kwo
    s parite na mama i tati

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Е'но тигрово палто ми донесе майка ми от Сицилия (работеше там 3 месеца) , 1200 евро й е струвало.

По принцип предпочитам една стока, но да е качествена, а не да напълня чантите от Илиянци и след 2 месеца да ги хвърля. За бельо обаче съм най-скръндзава. Не бих дала 200 лв за един сутиен. В кая на краищата дори за 30-40 ще намериш страхотни и качествени, а за 200 ще си взема 5 такива.
    Най-скъпият ми сутиен струваше 13 лв. преди 4 години-по поръчка за бала.
    Повече от 5-6 лв. за сутиен не съм давала...
    А най-яките ми прашки си останаха 1 от 30 стотинки. Пера ги и гиобувам пак. Не са мръднали изобщо........

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана

А най-яките ми прашки си останаха 1 от 30 стотинки. Пера ги и гиобувам пак. Не са мръднали изобщо........
    Тук от здравословна гледна точка ще ти кажа, че не е правилно това , което правиш. Сутиените по 5 лв са знаеш от къде. Мейд ин Чайна, прашките от 30 стотинки също. Евтини са, защото са от евтини материи, тези изкуствени материи са вредни за кожата, особено когато говорим за прашки и интимните зони. Тъй ,че по добре си вземи прашки да речем за 2-3 лв ( пак не е супер качество, но има разлика !.

Цитирай Първоначално написано от eleink@
    da всеки който те погледне и разбира ще разбере че са някакви ментета смещни по добре си земи обикновен колан отколкото D&G егати смешните сте е ако средата ви е с някакви цигани много ясно че няма да разберат пазарена принцеса тъпа
    за това,че няма да разбере,че е менте говорих за очилата от 10 евро,щото и ти дет са прайш на голямата разбирачка няя познаеш ама ай да не се заяждаме,и мога да ти кажа,че подобно коланче съм виждала за 100 и нещо лева уж оригинално и кво да не е 100000 по-хубаво от моето,което си ми върши идеална работа?! тъпа ще ме наричаш,когато докажеш,че си много над равнището ми

Мега фен Аватара на Spider4eto

Това че даваш повече пари за дадена стока не означава, че е по-качествена. Не забравяй, че все пак живеем в България, и доста от бутиците зареждат стока от илиянци или от пак нещо подобно и я продават на двойна цена. А аз имам 3 блузки от Илиянци и са си в доста добро състояние, нищо че ги имам от няколко години.

Тук от здравословна гледна точка ще ти кажа, че не е правилно това , което правиш. Сутиените по 5 лв са знаеш от къде. Мейд ин Чайна, прашките от 30 стотинки също. Евтини са, защото са от евтини материи, тези изкуствени материи са вредни за кожата, особено когато говорим за прашки и интимните зони. Тъй ,че по добре си вземи прашки да речем за 2-3 лв ( пак не е супер качество, но има разлика !.
    евала ти правя момиче,може да си купуваш сутиени за 40-50 лв,но не се присмиваш или ругаеш хора,които носят бельо за по 5-10 лв,а напротив - даваш им съвет!Малко хора са такива...

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
    + 1 Това е простотия да даваш по 400 лева за някви очила,където ще се счупат след 1 седмица Дрехите ми са до 50 лева и едни ботуши за 70 лева.Това е......
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Град
    Свищов
    MaDdNeSs`GirL и без това нося само дантелено бельо. А за сутиен убий ме няма да дам 20-30 лв. че аз както имам във всеки нюанс и цвят, трябва да съм милионерка......Сори мила, ама мама и тати не са рокфелер, а парите дето съм изкарала за 1 месец не могат за 2 твои сутиена да ми стигнат.
    И в допълнение на това ще ти кажа, че прашките и боксерките ми от 5-6 лв(те са подарък от сестра ми, защото аз толкова за 1 ластик няма да дам), са се късали на 1-вото обуване, променят си цвета, а да не говорим че се перат адски трудно.
    за 1-вия ми 8-ми декември си купих 1 боксерки от 10 лв, които след 1 носене не приличат на нищо!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    po princip cenata na edna dreha moje da me nakara da ne mi haresva,zashtoto nqma smisul sled kato ne moga da si q pozvolq
    ina4e nai-skup mi e edin pantalon ot Levi's - 199,99 lv
    няма любов

Кецове за 200 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си