- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Дам, за сега моята е най-дългаПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
Става ли някой модератор да заключи темата , защото се превърна в аки !![]()
![]()
![]()
Коженото ми яке за 240лв, което нося вече 3-та зима и ще нося поне още 3-4
Имах и 1 зимни обувки от 70 лв.
Иначе най-много съм давала за балната си рокля-140 лв.
Общо взето за летен потник/блузка давам до 10-15 лв, пола или панталон до 30, рокля до 40, а зимен пуловер 20-25.
Харесвам си гардероба-имам много и все хубави дрешки. не робувам на марки и не мога да оценя дреха за 300 лв.
За сметка на това всеки ден съм с различна блузка и рядко се повтарям. Имам шарен и разнообразен, но не и скъп гардероб.
Родителите ми работят от 8 сутринта до 1 през нощта на по 2-3 места, ама аз нямам възможност да си купя дреха от 100 лв дори.......Първоначално написано от Carmen_Kass
Е'но тигрово палто ми донесе майка ми от Сицилия (работеше там 3 месеца) , 1200 евро й е струвало.
По принцип предпочитам една стока, но да е качествена, а не да напълня чантите от Илиянци и след 2 месеца да ги хвърля. За бельо обаче съм най-скръндзава. Не бих дала 200 лв за един сутиен. В кая на краищата дори за 30-40 ще намериш страхотни и качествени, а за 200 ще си взема 5 такива.
демек яко си се пре*бала с 95 кинта.Първоначално написано от besnicataa
Обясни ми къв е смисъла да даваш сумати пари за неква парцалка вместо да си я намериш 5 пъти по евтино някъде другаде. Тва че имаш пари за харчене не те прави нещо повече от другите.
mislex da ne pisha v tazi tupa tema,no prosto ne se sdurjah!moje li da si tolkova prosta be!tupa jalka kompleksirana selqnka..ne sum vijdala po-slaboumen 4ovek ot teb!tova 4e imash 2 adidasa za po 100 lv i edna bluzka na killer loop za 30 kinta ne te pravi markova!no tva da ti beshe problema..prosto me drazni na4ina po koito govori6!kuha selqnka!vzemi si pokrii nqkude shtoto se izlagash i veche vsi4ki ti se smeqt maloumna drisloПървоначално написано от besnicataa
moq nevinnost i greh.....
ае ся тея дет са големите робини на марките да си глеат работата- аз пък имам менте колан на D&G за 7 лв,очила от Гърция със сертификати и всичко за оригинал и т.н. за 10евро и кво?!Ай някой да разбере,че са тея очила 20 лв - не може нали?така,че кво се прайте аз имам дънки 600 лв,имам потник на еди кво си за 100 лв - ай сврете се някъдеИначе най-скъпи са ми обувките - 160 лв на найк ама какво да правя като съм параспулник
майка ми решиха да ми купуват 1 път в годината обувки за 100-150 лв най-много,но поне да не ги късам всеки 2 седмици
това ми е най-скъпото,другите ми дрехи са от пазари и магазинчета за по 20-60 лв и кво тва да не ме прай по-различна от другите?! Ай сектир,ходете си пробутвайте простотийте другаде
![]()
Ай със здраве :P![]()
ima tq..Първоначално написано от Spider4eto
maika i i ba6ta i imat ..
i i hodat po gyza i tq si misli 4e e koi znae kwo
s parite na mama i tati
Най-скъпият ми сутиен струваше 13 лв. преди 4 години-по поръчка за бала.Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
Повече от 5-6 лв. за сутиен не съм давала...
А най-яките ми прашки си останаха 1 от 30 стотинки. Пера ги и гиобувам пак. Не са мръднали изобщо........
Тук от здравословна гледна точка ще ти кажа, че не е правилно това , което правиш. Сутиените по 5 лв са знаеш от къде. Мейд ин Чайна, прашките от 30 стотинки също. Евтини са, защото са от евтини материи, тези изкуствени материи са вредни за кожата, особено когато говорим за прашки и интимните зони. Тъй ,че по добре си вземи прашки да речем за 2-3 лв ( пак не е супер качество, но има разлика !.Първоначално написано от krem4et0
за това,че няма да разбере,че е менте говорих за очилата от 10 евро,щото и ти дет са прайш на голямата разбирачка няя познаеш ама ай да не се заяждаме,и мога да ти кажа,че подобно коланче съм виждала за 100 и нещо лева уж оригинално и кво да не е 100000 по-хубаво от моето,което си ми върши идеална работа?! тъпа ще ме наричаш,когато докажеш,че си много над равнището миПървоначално написано от eleink@
![]()
![]()
Това че даваш повече пари за дадена стока не означава, че е по-качествена. Не забравяй, че все пак живеем в България, и доста от бутиците зареждат стока от илиянци или от пак нещо подобно и я продават на двойна цена. А аз имам 3 блузки от Илиянци и са си в доста добро състояние, нищо че ги имам от няколко години.Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
евала ти правя момиче,може да си купуваш сутиени за 40-50 лв,но не се присмиваш или ругаеш хора,които носят бельо за по 5-10 лв,а напротив - даваш им съвет!Малко хора са такива...Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
+ 1 Това е простотия да даваш по 400 лева за някви очила,където ще се счупат след 1 седмицаПървоначално написано от fti4ka
Дрехите ми са до 50 лева и едни ботуши за 70 лева.Това е......
![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
MaDdNeSs`GirL и без това нося само дантелено бельо. А за сутиен убий ме няма да дам 20-30 лв. че аз както имам във всеки нюанс и цвят, трябва да съм милионерка......Сори мила, ама мама и тати не са рокфелер, а парите дето съм изкарала за 1 месец не могат за 2 твои сутиена да ми стигнат.
И в допълнение на това ще ти кажа, че прашките и боксерките ми от 5-6 лв(те са подарък от сестра ми, защото аз толкова за 1 ластик няма да дам), са се късали на 1-вото обуване, променят си цвета, а да не говорим че се перат адски трудно.
за 1-вия ми 8-ми декември си купих 1 боксерки от 10 лв, които след 1 носене не приличат на нищо!
po princip cenata na edna dreha moje da me nakara da ne mi haresva,zashtoto nqma smisul sled kato ne moga da si q pozvolq
ina4e nai-skup mi e edin pantalon ot Levi's - 199,99 lv
няма любов
Кецове за 200 лв![]()
![]()