.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Прическа на.....

Правите ли си някаква "прическа" отдоло?Скоро гледах снимки на модели и мн от тяг имаха някакви останали косъмчета...във определена форма.
    Аз лично махам всичко(и около ануса и около вагината).Вие?
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    Градът на скучаещите милионери

Re: Прическа на.....

Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Правите ли си някаква "прическа" отдоло?Скоро гледах снимки на модели и мн от тяг имаха някакви останали косъмчета...във определена форма.
    Аз лично махам всичко(и около ануса и около вагината).Вие?
    +1 И аз така
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Мега фен Аватара на Chacho
    Ето едно мъжко мнение за това.На пръв поглед не е лошо,но не го приемам по-различно от чисто обръснато.Тъй че както и да се обръснеш визуално и двете са с +.Но (винаги има но ) лично не обичам момичето да има косми щото като се обръсна и аз гладко,боцка мн гадно.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Всичко си отива :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

И аз попринцип махам всичко :P но не съм против и некви по - различни прически, въпреки че аз сигурно не бих имала търпението да изчакам косъмчетата да поникнат толкова и да ги обръсна в определна форма : )~ .. А и незнам дали френда ще си падне по това
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Цитирай Първоначално написано от deedee_laboratory
    И аз попринцип махам всичко :P но не съм против и некви по - различни прически, въпреки че аз сигурно не бих имала търпението да изчакам косъмчетата да поникнат толкова и да ги обръсна в определна форма : )~ .. А и незнам дали френда ще си падне по това
    +1

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Снощи се опитах да си оставя сърчице..то пък се оказа,че(от толкова бръснене) няма достатъчно козина

Махам всичко.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Като потърсих малко из нета намерих онлайн магазин(не в бг),където продават формички с които да си оформиш някаква фигурка .... аа и интересното беше,че има и Intimate Hair Salon
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ооо я дай линк

Напиши в google Intimate Hair

вСичКо... :P
    гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...

И аз махам всичко. Трудно ми е да я приема тая история с космите. Нещо ми изглежда доста неприятно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Pays de la Loire
    Махам всичко...

hodq na kola maska i kozmeti4kata po moe nastoqvane vinagi mi ostavq edna maaalka tanka lenti4ka otpred mn e sexy ina4e vsi4ko ostanalo dim da gonqma

Повече от фен Аватара на japixloops
    за пръв път го чувам ... но мисля че е добра идея ?? все пак мъжете ... без косми са като жени общо взето , Разбирам сега е на мода БЕЗ косми никои не обича ВЪЛНАТИ ХОРА , но не е нужно да си безкосмен

Аз моито на оная работа ги подстригвам , а пъпа съм си оставил ПЪТЕКАТА КЪМ Щастието малко са .. не са много
    I wake up in the morning and I piss excellence.

Всичко под ножа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си