- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа на.....
Правите ли си някаква "прическа" отдоло?Скоро гледах снимки на модели и мн от тяг имаха някакви останали косъмчета...във определена форма.
Аз лично махам всичко(и около ануса и около вагината).Вие?
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
+1 И аз такаПървоначално написано от ~Munika
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ето едно мъжко мнение за това.На пръв поглед не е лошо,но не го приемам по-различно от чисто обръснато.Тъй че както и да се обръснеш визуално и двете са с +.Но (винаги има но) лично не обичам момичето да има косми щото като се обръсна и аз гладко,боцка мн гадно.
Всичко си отива :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
И аз попринцип махам всичко :P но не съм против и некви по - различни прически, въпреки че аз сигурно не бих имала търпението да изчакам косъмчетата да поникнат толкова и да ги обръсна в определна форма : )~ .. А и незнам дали френда ще си падне по това![]()
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
+1Първоначално написано от deedee_laboratory
Снощи се опитах да си оставя сърчице..то пък се оказа,че(от толкова бръснене) няма достатъчно козина![]()
Махам всичко.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Като потърсих малко из нета намерих онлайн магазин(не в бг),където продават формички с които да си оформиш някаква фигурка ....аа и интересното беше,че има и Intimate Hair Salon
![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
Напиши в google Intimate Hair![]()
вСичКо... :P
гЛеДъШш мЕ гАзАрчЕе сЪмм нАЛии...пСуВаш мЕ...ЗаВиЖдАШш мИи...,чЕ с ПриЯтеЛкиТе Ти вРемЕто Си преКаРвАм и с МоЯ чАр Ги аЗ пЛеНяВам...дАа поНяКоГа ЛиГаВя Се нАЛии...пОнЯкогА дРуГиТе с вНиМаНиЕ мЕ дАрЯвАт...а тЕб в сКуКаТа осТаВят...
hodq na kola maska i kozmeti4kata po moe nastoqvane vinagi mi ostavq edna maaalka tanka lenti4ka otpred mn e sexy![]()
ina4e vsi4ko ostanalo dim da gonqma
![]()
за пръв път го чувам ... но мисля че е добра идея ?? все пак мъжете ... без косми са като жени общо взето , Разбирам сега е на мода БЕЗ косми никои не обича ВЪЛНАТИ ХОРА , но не е нужно да си безкосмен
Аз моито на оная работа ги подстригвам , а пъпа съм си оставил ПЪТЕКАТА КЪМ Щастието![]()
малко са .. не са много
I wake up in the morning and I piss excellence.
Всичко под ножа![]()