- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- опитвали ли сте петинг?
за онези които не знаят кво е петинг 6е уточня
това а начин да задоволиш партниора ти със ръка или по точно ако е момче да му удариш една чикия пък той на теб да ти почеша катерицатаинтересно ми е опитвали ли сте и харесва ли ви
![]()
Като нени се занимава за секс..
Това реторичен въпрос ли е?![]()
Макар че изказа във формулирането на темата не ми харесва, звучи прекалено вулгарно, за да се съглася, че с приятеля ми правим нещо такова.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
аха просто си сложила така снимката на това момиченце ?!?! кк ... ами по темата... харесва ми ...
И все пак аз решавам да бъда първата, която ще пише по темата с катериците.
Всичко зависи от човека, с който си. Всеки си има избор и предпочитания.
А междудругото има един много хубав раздел пълен с простотия, ако някой не знае. Вика му се Кофата, айде сега всички марш на там, за да има още хора, на които да се смее остатъка.
Your pseudo sunshine I don't need.
Стига сте спамили![]()
Заради такива като вас има раздела "Кофата", там ви е мястото
И на автора казвам, че ако пак видя да спами наред с останалите да забрави да се занимавам да му чистя темата...
По темата - да, понякога преди секс си правим петинг за разнообразие, не виждам нищо лошо![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Можеше и по възпитано да ни го обясниш, щяхме да разберем.. тоест съмнявам се, че можеш...
Аз не обичам секса затова не мога да коментирам!![]()
Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
I won't deny it I'm a straight ridah
You don't wanna fuck with me
ne e sex pro4eti kakvo e i 6e vidi6Първоначално написано от Fuckin_Crazy
![]()
ami da....hubavo e est..priqtno e...no razbira se ne mislq, 4e ne6to moje da zameni estestvenoto zadovolqvane vsmisyl....polov akt :P
em to ne moje ama stava vupros 4e e su6to gotino kato sexa (podobno de ne su6toПървоначално написано от sadsad
) i e na4in da opoznae6 tqloto na partniora si
![]()
dam taka e...i spored men...v edna vryzka primerno..predi da se zapochne poloviq akt kato cqlo...po tozi na4in da se opoznaqt telataПървоначално написано от x3eme
![]()
na su6toto mnenie sum,opaznavaneto na tqloto po princip e trudno ne6to stava duma za tova da razbere6 sam ili sama kakvo haresva na 4oveka do teb a puk taka mai e po lesnoПървоначално написано от sadsad
dam...az iskam da kaja...ne prosto predi vseki polov akt...ami vaobshte predi dvamata da pochnat polov jivot nai-napred da zapochnat s tova....tova mislq 4e e nai-dobriq na4in da razberat na kogo kakvo nai-mn mu haresvaПървоначално написано от x3eme
![]()
Първоначално написано от sadsad
to4no to4notezi koito ne sa opitvali ne znaqt kakvo ispuskat
![]()
ne tolkova ispuskat..kolkoto neznaqt za telata na partniora siПървоначално написано от x3eme
![]()
em ne vsi4ki sa go pravili za tva napravih temataПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
С1четавам френската любов с петинга и партньорката ми изпара в екстаз..![]()
в повечето случай да минава се през този момент с петинга, стига да не сме загорели много и направо да се нахвърлим един на друг![]()
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Да,харесва ми.Това е начин да опознаеш много добре своя партньор
offline forever!
хахахах тея катерици са моя запазена марка! но нищо,...вече имате позволение от секссимвола на сайта да споменавате катерици![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay