- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
1.Когато видя някой който познавам тръгвам да го прегръщам (затова често се пускат клюки че съм аверка с този или онзи)![]()
2.Обичам да седя пред компютъра да слушам една и съща песен и да гледам в една точка с часове.. просто ме мързи
3.В стаята ми почти 24/7 прилича на кочина![]()
4.Обичам да се лигавя да ръся всякакви идиотщини понякога стигам до истеричен смях като чета глупостите в кофата последния път една фр ми беше на гости и аз чета нещо и прихвам да се смея паднах на килма и продължавам да се смея и така 10 минути![]()
5.когато съм бясна приличам на буря бия се карам се тръшкам ритам блъскам псувам дигам скандали чупя разни неща изливам си яда на стената..
6.Гледам световната федерация по кеч чувствам се страхотно като гледам как някой го пребиват обичам този вид насилие
7.----------
8.когато гледам филм гледам в екрана без да мръдна 2 часа когато някой застане пред тв-то му крещя..
9.когато тръгвам на пазар се прекъствам и моля дядо боже този път да ми стигнат парите![]()
10.събуждам се сутрин с мисълта че нещата няма да се подобрят докато не си легна пак (не съм песимист а реалист но понякога мисля крайно негативно)
засега толкова.. е някой да е като мен ?!![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC