- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
Ми освен клуб да си основем някак...![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Нали...да си драскаме по гърбовете...
![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
1.Когато видя някой който познавам тръгвам да го прегръщам (затова често се пускат клюки че съм аверка с този или онзи)![]()
2.Обичам да седя пред компютъра да слушам една и съща песен и да гледам в една точка с часове.. просто ме мързи
3.В стаята ми почти 24/7 прилича на кочина![]()
4.Обичам да се лигавя да ръся всякакви идиотщини понякога стигам до истеричен смях като чета глупостите в кофата последния път една фр ми беше на гости и аз чета нещо и прихвам да се смея паднах на килма и продължавам да се смея и така 10 минути![]()
5.когато съм бясна приличам на буря бия се карам се тръшкам ритам блъскам псувам дигам скандали чупя разни неща изливам си яда на стената..
6.Гледам световната федерация по кеч чувствам се страхотно като гледам как някой го пребиват обичам този вид насилие
7.----------
8.когато гледам филм гледам в екрана без да мръдна 2 часа когато някой застане пред тв-то му крещя..
9.когато тръгвам на пазар се прекъствам и моля дядо боже този път да ми стигнат парите![]()
10.събуждам се сутрин с мисълта че нещата няма да се подобрят докато не си легна пак (не съм песимист а реалист но понякога мисля крайно негативно)
засега толкова.. е някой да е като мен ?!![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
1.Когато съм в тоалетната по най-бързия начин гледам да излеза, защото ме е страх от някво тоалетно чудовище, което пълзи пот ръбите, да не ме докопа.![]()
Само за това се сещам.![]()
13. Golqmata lubov na moq jivot e edna baba qga koqto ne znam na kolko godini e ve4e
vseki den e s razli4na pri4eska i cvqt na kosata![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
1-вечер не лягам без да проверя всичко в къщи изключено ли е![]()
2-и аз имам някакъв вътрешен глас,който ми говори някви неща![]()
3-преди да изгася компа сяка вечер гледам една снимка...преглеждам всичките си абонати и гледам моя профил и тогава вече може да се гаси компа![]()
4-спя с плиушени играчки,които са подредени по определен начин,и винаги трябва да стоят така![]()
5-..обичам иглите![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
1. Кефят ме хората с големи уши.![]()
2. Почти винаги се клатушкам (като лудите).
3. Обичм да правя гадно на хората, които ме обичат. хД
4. Против наркотиците съм, но ги смятам за най- хубаво нещо на света ! :Р
5. Когато съм с някое гадже, обичам да му причинявам болка (да го хапя, дера и т.н.). Арр.
1-до леглото ми има една обезглавена кукла и всяка вечер я целувам иначе не мога да заспя![]()
2-аз също обичам насилието,харесва ми да измислям начини за мъчение![]()
3-винаги на 13 число от месеца хвърлям през прозореца дъвка нз що![]()
4-обожавам да пиша страшни истории
5-за мен е задължително винаги когато гледам филми на ужасите да съм сама и да е мн тъмно в стаята
6-харесва ми вкуса на кръвта![]()
7-чувам някакви гласове който ми казват да правя некви неща![]()
8-всяка нощ в 3 часа ставам ,ям и пак лягам
![]()
![]()
Хензел и Гретел са родили червената шапчица с кръвосмешение. Седемте козлета изядоха майка си. Пепеляшка продава кокаин на сестрите си. Палечка е травестит. Добър ден, живот!
1. Говоря си сама. След, което си отговарям сама. Е, гледам да е когато съм сама де.
2. Повтарям без причинно думи като 'дием' 'йъми' 'бай дъ уей' и разни подобия. За което, вярвате или не, Синистър Гейтс е виновен![]()
3. Замествам 'фък' със 'дък'. И редовния поздрав е Бонжур.
4. Винаги вдигам телефона и казвам 'Да' или 'Кажи'
5. Все още спя с плюшени играчки разхвърляни по леглото.
Your pseudo sunshine I don't need.
Сутрин се будя винаги в 4:30.
Страх ме е от бухали/сови.
Изпитвам ужас към игли.
Обичам да дера хората.
Сутрин се будя винаги в 4:30.
Страх ме е от бухали/сови.
Изпитвам ужас към игли.
Обичам да дера хората.
1ами всички ме мислят за няква психарка когато почна да говоря за Бон Джоуви
2Много ме е страх от тъмното и някои ме мислят за луда като им кажа че съм виждала призрак
3Понякога несъзнателно си пея по улицата или си мърдам устните![]()
4Много обичам да смянам каналите със скороста на светлината
5и целта ми е да стана актриса или певица а ако мога да съчетавам и двете супер
п.с и аз като авторката мн обичам змии
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Като малка исках криво лице като на баба Яга![]()
1. докато си оправям стаята почвам да си говоря сама...
2. и то на английски![]()
3. бързичко си сменям настроението
4. преценявам хората с един поглед и често съм права![]()
5. преди да заспя си пускам музика на handsfree-то иначе не мога![]()
олее хора прочетах всичко от първа страница до тук ии направо умирам от смях.. ами странни сме си ние тийновете
![]()
![]()
аззз![]()
1. понякога си пея на някакъв измислен от мен език или просто за каквото се сетя .. например - яхобаа ябадуу малехосимбоо хомаа яя![]()
![]()
2. многооо обичам да ме гъделичкат по ходилата :P
3. всяка вечер излизам и гледам звездите по час-два и си мисля за живота![]()
4. понякога си казвам - ако не направя това ще ми се случи нещо лошо![]()
5.обожаваам филми на ужаситеее![]()
![]()
6. когато няма какво да правя отивам и си измивам зъбите макар и да съм ги мила преди малконаправо ми е мания
![]()
7.искам да съм сама на света за 1 ден![]()
8.също да си сменя пола за ден .. но само за ЕДИН![]()
9. вкъщи вечерта когато ме карат а отида да взема нещо от другата стая не отивам защото ме е страх от тъмното ии когато съм сама вечерта не мърдам от мястото си с часове![]()
![]()
10. като малка не заспивах докато не пипна ушите на майка ми![]()
олелее ама те излезнаха 10![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[quote="kiss_kris"]олее хора прочетах всичко от първа страница до тук ии направо умирам от смях.. ами странни сме си ние тийновете
![]()
![]()
аззз![]()
1. понякога си пея на някакъв измислен от мен език или просто за каквото се сетя .. например - яхобаа ябадуу малехосимбоо хомаа яя![]()
![]()
Нещо като-Кен лии?
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
1.Винаги когато седя си мърдам десния крак,нз защо,навик ми е.
2.И аз си мия зъбите когато нямам какво да правя.![]()
3.Винаги предпочитам да ям на бюрото ми пред ПЦ,отколкото с наще на масата..
само тва се сещам
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Хехе това 3тото хич не е странно.И аз предпочитам :P .Първоначално написано от yozito
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Имам само едно:
Че си правим квото искам![]()
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
1.не мога да спя с ръка или крак,който да виси извън леглото,като бях много малка ми бяха разказали една история от която много се наплаших и това ми е останало и до сега
2.понякога въпреки че много ми се иска да направя нещо,правя точно обратното,и аз не знам защо,но хубавото е,че в повечето случаи съм направила правилната постъпкаабе интуиця
![]()
3.понякога съм такъв мързел,например сега-компа ми е на бюрото тука да поясня.Умирам от жажда и на бюрото има чаша с вода ама мене ме мързи да се надигна и да я взема![]()
4.с променливо отношение съм така да се каже-понякога не ми пука за нищо,и съм си добре,а в следващия миг ми иде да ревна защото ми е тежкоабе тъпа работа,ама предпочитам,когато съм във първия вариант
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
1.Мразя да ме докосват и да ми барат косата освен ако не е някой който обичам и страшно много държа...даже брат ми като ме барне и му викам махай се бе
2.Страшен слух имам и вечер като лягам и чувам всиучките кучета и шумуве и мноо трудно заспивам
3.Всяка сутрин когато се сабудя и почвам да си правя монолози
4.Когато си помисля за нещо и го изградя в съзнанието си като картинка доста често ми се случва в реалностаа![]()
5.Когато няма кво да прая се къпя,и така по 4,5 пъти на ден кожата ми се протърква чак![]()
1) Обичам да ходя - бързо и на дълги разстояния
2) Когато не съм на кеф си представям, че се карам с някой и го правя на две стотинки. Доставя ми невероятно удоволствие.
3) Когато ми зададат въпрос, чийто отговор държа да скрия винаги казвам истината под формата на ебавка. Надяам се, че хората които ме познават тук не са много![]()
4) Харесвам недостатъците си, въпреки че ясно осъзнавам факта колко са противни.
5) Обичам да стоя сама. Когато съм се отпуснала и има някой около мен се чувствам задушена, не на място и се изнервям максимално.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!