- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 5-те най-странни
Светлината ми дразни зениците.
1) Много, много често говоря за Смъртта или мисля за нея... може би искам да покажа, че не ме е страх от нея.
2) Мразя, ама мрая индустриал метъла, нооо въпреки това чат пат слушам x.x
3) Обичам да си пипам, галя, увивам с пръст, реша и т.н косата...
4) Мн съб влюбчив.. нз дали е странно, но направо много се ядосвам на т'ва.
5) Дяволски много ревнувам... това направо ме убива.. бавно, но сигурно! x.x
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
1. Страх ме е от гълъби. Като ги видя около мен, имам чувството, че ще ми се качат на главата, а ако летят залягам.![]()
![]()
2. Когато ходя да играя баскет сама, имам чувството, че всички ме зяпат от прозорците. Дори и в 6 сутринта да е.. ама понякога си казвам, че не ми пука и си представям как съм в НБА и съм като Майкъл Джордан.![]()
![]()
3. Когато слушам музика, винаги си пея песента наум.
4. Постоянно си оправям файловете в компа. Било то песни, картинки etc.. Само една долна черта да има в заглавието на някоя песен или да не е с главна буква и откачам.. Трябва всичко да ми е подредено. После ми става скучно и новите неща ги слагам в една папка, пък като се съберат повече пак оправям и така...![]()
![]()
5. Когато питам най-добрата ми приятелка дали някое момче я кефи и ако ми каже "да", я гледам супер злобно, а ако каже "не", пак я гледам злобно и се чудя как може да не и харесва. Никога не съм доволна от отговора.![]()
![]()
1. Говоря си сама много често.
2. Мислех, че не съм суеверна, но всъщност не ходя на състезание без златната верижчица от баба ми.
3. Обичам болката от физическото натоварване по някакъв странен начин.
4. Харесвам егоизъма в себе си, дори той да пречи на някого.
5. Един ден се гледам в огледалото и виждам свиня, на другия ден се гледам и виждам 'мистър Олимпия'Как става, не знам ..
Running is my drug and I am overdosed ..
^щo пък мистър??![]()
Иначе и аз си говоря сама, хиля си се сама..
Не бих искала да пиша някакви други неща обаче. ;д
What you give is what you get!
^ етиловият не прощава![]()
Не, базикам се .. е не знам .. 'мис' Олипмия![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
1.Не мога да стоя на отворена врата.Имам чувството,че се разконцентрирам.
2.Имам си свои вярвания,като например че ако не направя еди какво си,ще се случи нещо лошо![]()
3.Когато заспивам си измислям истории,защото ако мисля за мои си неща,още по-трудно заспивам.
4.Всеки ден си нося една гривна и една висулка с буквата "г" ,защото мисля,че това ми носи късмет.
5.Винаги когато седна на компютъра,първо включвам една игра и чак след това влизам в интернета,защото си мисля,че така няма да ми забие компа![]()
1. Винаги проверявам дали съм спряла печката/ тостера поне по 10 пъти и почти още толкова се връщам, за да проверя дали съм заключила вратата.
2. Винаги си сипвам вода вечер(преди да заспя) , но почти никога не пия от нея.
3. Имам 2 пръстена, които свалям САМО когато се къпя и спя. Единият е на палеца на лявата ми ръка, а другият е на безимения пръст на дясната ръка. И двата не са мои, но ги нося от около 4 години.
4. Не мога без дъвки![]()
5. Когато спя или уча- всички врати трябва да са затворени!
1. Ям адски много, а не ми личи особено, ама много ям, прекалено е за едно момиче
2. Сомнамбул съм, говоря на сън, ходя на сън, дори ям на сън
3. Имам много филосовско мислене за всичко, мога да развия тема за всичко, дори да не съм запозната
4. Не давам никой да ми пипа косата, имам чувството, че ще я омазни и ще я омърси, само аз си я пипам и за фризиорката се прежалвам два, три пъти в годината, друг ако ми пипне косата, да му мисли...
5. Приятно ми е да ме гъделичкат, освен по ходилата де, не се гърча като някой червей като ме гъделичкат ами ми е много готино некво
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
1. ОБИЧАМ егоизма си
2. Мазохистка съм... обичам да изпитвам физическа болка...
3. Перфекционистка съм... смисъл започна ли да правя едно нещо, то непременно ще стане възможно най-добре... или го правя перфектно или въобще не го започвам. Започна ли-средно положение няма
4. Обичам някой друг да си играе с косата ми или да ме реше, но почна ли да се реша аз-откачам
5. Мразя котките!!!
времет0 тu uztuча
1.Много бързо си меня настроенията и в разговорите с хора се случват странни неща.Например,един ден ми казват нещо смешно и се смея на него.На другия и казват същото нещо и изобщо не ми е смешно,даже ме натъжава.![]()
2.От нерви си гриза бузите.Дори не се усещам.
3.Винаги си намирам нещо,за което да съм нещастна.Плача почти всеки ден.Днес се разплаках от рекламата по пробг на капанията "детство,моля".
4.Без включен телевизор не мога да заспя.
5.Обичам да се гледам в огледалото.Гола.И облечена може.Да.![]()
1.Няма ден който да не изръса някоя глупост пред госпожа
2.Ако не съм вкъщи си чувам звънеца или телефона ако звънят![]()
3.Ако например отида до чешмата и я пусна после я спра и съм сигурна връщам се в другата стая и си мисля, че не съм спряла чешмата, сядам знам, че съм я спряла, обаче ме мъчи и винаги ама винаги трябва да стана
4.Например си зимам чипс и сядам на дивана да гледам филм, ако обаче видя нещо да не е на мястото си ме чувърка отвътре да го оправя (ама не като Монк).Странното е,че не съм подреден човек, ако не е такава ситуация ами например само седя без да правя нищо, няма да ми пречи![]()
5.Никога не заспивам на загасена лампа въпреки, че не ме е страх![]()
6. Примерно гледам филм с извънземни и после лягам си затварям си очите и почвам да си представям как са пред мене и искат да ме отвлекът![]()
![]()
и сама си умирам от смях
7.Например ако целуна една играчка и другите трябва да ги целуна да не ми се сърдят с всичко е така.
7.Харесвам всички животни без изключение, ссссмиигущери всички (дори не ме е гнус)
8.Винаги съм харесвала странни имена (Тоска,Трендафилка и др![]()
![]()
)
неща във вас, в поведението, характера ви... най-необикновени мечти, интереси и т.н.
1.понякога като съм сама си водя монолози от скука незнам защо и аз
2.косата ми е по-важна от всичко останало във вида ми .. и много ме дразни когато някой я пипа
3. обожавам филми от 80-те ... и също немите филми на Чарли Чаплин
4. мечтая за ден като от "сам вкъщи"
5. и аз като sunnkata1 съм някакъв перфекционист в някои отношения .. примерно иам ужасно много лакове..близо 35 и са подредени в определен ред ..взема ли един като го връщам трябва да е на точното място застанало, до последния милиметър ...![]()
или примерно вися на компютъра или гледам филм и виждам ,че пантофите ми са разхвърляни независимо колко ме мързи ,ставам и си оправям пантофите..а не съм принципно от най-подредените
![]()
неща във вас, в поведението, характера ви... най-необикновени мечти, интереси и т.н.
1.понякога като съм сама си водя монолози от скука незнам защо и аз
2.косата ми е по-важна от всичко останало във вида ми .. и много ме дразни когато някой я пипа
3. обожавам филми от 80-те ... и също немите филми на Чарли Чаплин
4. мечтая за ден като от "сам вкъщи"
5. и аз като sunnkata1 съм някакъв перфекционист в някои отношения .. примерно иам ужасно много лакове..близо 35 и са подредени в определен ред ..взема ли един като го връщам трябва да е на точното място застанало, до последния милиметър ...![]()
или примерно вися на компютъра или гледам филм и виждам ,че пантофите ми са разхвърляни независимо колко ме мързи ,ставам и си оправям пантофите..а не съм принципно от най-подредените
![]()
- имам мания за величие
- също и комплекс за малоценност
- не съм си самодостатъчна
- обичам ли, завинаги е, независимо от всичко
- инфантилна и сериозна съм едновременно, което не знам точно как ми се получава
//този пост е обречен да изчезне, просто убивам време
Са за мене:
1во Понеже си лягам късно както виждате от часа на поста ми :Д,и преди да си легна буквално се мятам на леглото от някъде 1 метър и си се дивя много :Д
2ро Никакъв вкус за облекло нямам
3то Когато разговарям с някой фр и примерно приказваме само за него и за него и за него и накрая да кажа 1 изречение за мене и ми стаа некво тъпо щото ми хрумва ,че съм говорил само за себе си...
4то На училище със раница...ДА ДА !
5то Много говоря и най-якото е ,че едни 99% от досегашния ми живот е ,че не ми пука какво мислят за мене
And Te That /И те така на инглиш
Нов човек съм
5-тото,все едно аз съм го писалаПървоначално написано от Spider4eto
хапя,хапя,подува се и се подуваа..,но на мен ми доставя удоволствие,,и винаги когато съм болна не мога да заспя ако не я захапя
![]()
![]()
![]()
реших да добавя още странности![]()
1во Много харесвам момчета с дръпнати очи, ама не китайци и японци ми просто с дръпнати очи, примерно Джош Хартнет
2ро Мразя котки, не мога да ги понасям, те също ме мразят - веднъж се опитах да бъда мила с котката на най-добрата ми приятелка и тя ме одра мнннн жестоко![]()
3то Много говоря, ама понякога прекалявам и казвам неща които не трябва, освен това винаги трябва да си отстоявам на мнението, ако мисля че съм права винаги споря докато не убедя другия, че съм права
4то Не уча изобщо а съм отличника на класа - ама изобщо не уча ви казвам, всичко разбирам в клас, даже учителите мойто домашно никога не го проверяват защото си мислят че съм го написала, а мн рядко пиша. Е онзи ден по математика ни проверява по чиновете, стигна до моя, провери на приятелката ми, мен ме подмина и ми вика ти си имаш![]()
5то Хората си мислят, че съм мн весел и позитивен човек, но всъщност не е така, просто пред всички съм с една маска на супер забавното и весело момиче и по този начин крия болката си
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Сетих се за нова странност- като играем волейбол по физкултура и като дойде моят ред да бия начален удар имам чувството, че ако някои хора от класа като ми пипат топката, подавайки ми я, ми влагат лоша енергия в нея![]()
1. Говоря си сама :]]]
2. Понякога съм ужасно педантична...
3. Вечер докато заспивам си премислям целия следващ ден и/или бъдещето.
4. След като се върна от даскало и се преоблека с дрехите за вкъщи задължително си приготвям дрехите за другия ден от дънки, блуза и т.н. до чорапките...
5. Когато се ядосам показвам среден пръст на хора от виртуалното пространство![]()
6. Понякоа съм супер дебил ://
7. Имам си свой свят, в който аз съм нещо като "говорител"
8. Често имам свои мании, и са доста дразнещи, но изчезват също така внезапно както са се появили.
9. Влюбя ли се-край, безвъзвратно действие, обичам до болка, буквално.
10. Понякога изпитвам патологичен страх от това, че някой ще ме убие, който се засилва като видя 'преследвачите' си.
11. Искам да стана криминалист, и да живея в Скандинавието...
12. Често си правя мини представления, от някоя книга, филм или сериал.
13. Понякога съм супер амбициозна, а в други моменти просто искам да седя и да не правя нищо...
14.Лепвам на познатите си странни прякори, и изпадам в кофти ситуации, когато без да искам ги изкажа на глас пред тях![]()
15. Не уча, а всички си мислят точно обратното :Р
16. Постигам целите си без много зор, и си мисля,че всичко това се дължи на съдбата.
17. Страх ме е от змии, обществени тоалетни, колела и малки циганчета...
18. Обичам стаята си-мразя да е супер разхвърляна, но не и супер подредена...
19. Спя с 5 възглавници (:
Има и още мноооого...
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
1. И аз имам вътрешен глас който ми поставя условия и ме заплашва![]()
Е ,инат съм и му правя напук !
2.Мразя котки !
3.Ако всичко около мен не е в пълен ред и изрядност,изпадам в паника !
Същото важи и за контактите ми с хората - обичам всичко да ми е ясно ! Предпочитам да казвам всичко в очите.. И да ,не ми пука - Обичам хората да ме мразят!
4.Обожавам да се самоизмъчвам..
Звучи мазохистично и садистично ,но предпочитам да изпитвам болка пред...нищо !
5.Расистка съм
6.Ненавиждам всеки ,докоснал се до косата ми !
7.Не вярвам в нищо и никой !
8.Обожавам вкуса на кръв !
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
хахх и при мен отговарят някои неща..Първоначално написано от Hurtmore
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
сетих се още :/
мразя цигани и турци, и обичам да ги соля, а в същото време съм супер миролюбив човек:Д
бия се с момчета ежедневно :/
обичам кръвта, обичам да се режа, и да пия (:
обичам да обичам, много, не обичам ли някой се чувствам наполовина жива :/
бих направила В С И Ч К О за един човек, а той дори не предполага ; (
не знам нито едно правило в баскетбола, но мога с часове да зяпам как играе ;DDD
ОБОЖАВАМ, мотори и ако трябва ще си събирам от закуските, за да си купя :Д
искам да стана криминалист и да живея в скандинавието :/ искам да съм дете на бодъм.
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
амии![]()
1: Много съм спъната и като падна мсе съм с големи рани по караката от които ми остават белези
2: много обичам да отварям хладилника или шкафа със сладките неща и да седя пред него и да гледам какво има вътре
3: когато заспивам ВИНАГИ мечтая за нещо които никога няма да се сбъднат
4: искам собствен самолет с бели кожени седалки
5: много съм забутана т.е. оставям нещо някъде и после немога да го намеря