.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 324 от общо 324
    1. Винаги ме е било страх да стоя до големи машини, нз що
    2. Имам някаква мания по гласовете на момчетата.
    3. Винаги гледам кой с какво е облечен, на момичетата маникюра дали е хубав.А веднъж като бях на пазар с майка ми не спрях да си пипам над горната устна (там където се предполага че трабва да са ми мустачките) защото продавачката имаше мустаци.
    4. Винаги съм била на мнение, че ако искам нещо да стане то непременно няма да стане и ще се обърка.Поради същата причине не си правя планове.
    5. Обожавам да си чистя обувките, не понасям като са мръсни!
    6. Когато съм раздразнена винаги си го изкарвам на най-неподходящия човек.
    7. Понякога когато някой ме ядоса, без да му казвам нищо го хапя.
    8. Страх ме е когато съм в тоалетната.Имам чувството, че там има некфо чудовище дет само чака да седна на гарнето и да ми изяде п*****а.
    9. Имам мания към гумичките за молив.Много мразя някой като ми поиска.
    10.До сега не съм изгледала и един филм, в смисъл винаги превъртам до там докъдето ми става интересно.
    11. Много ми е неприятно когато някой се втренчва в мен.
    12. На роднините ми съм им измислила индиански имена.Например:
    Аз-Бавната стъпка (защото съм много бавна и мудна)
    Мама- Поразяващата ръка (много е "сръчна" )
    Тати- Треперещото очо (постоянно мига, което адски мн ме дразни)
    Маминка- Бързата дума (като почне нещо да ти обяснява... отиди да доди )
    Прабаба ми- Старият вожд (само командва)
    Радо (приятеля на майка ми (майка ми и баща ми са разведени))- Ревящия вълк ( мн хърка) ;Голямата уста (обожава да спори) ;Голямата лапа (има огромни ръце)

Така като гледам, изобщо не съм нормална
    Мечтаех...за добро или зло...
    Намерих теб,но аз се изгубих.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    е аз кви с к а н д а л н и неща мога да разкажа... ама ме е срам майна

щот ваште истории са некви тъпи сичките и нищо чак толкова фрапантно и странно няма,а аз кви неща мога да разкажа. ма няма
    Така всеки може.

Град
    Шумен
    1.Понякога си мисля на английски и незнам някоя дума и зацепвам и край - немоа да продълва без да стана, да включа компа- речник, и чак тогава продължавам..
    2.винаги когато имам хубав ден - трябва да рева - и да ми е супер весело си мисля тъжни неща пускам тъжни песни - но тряя да се реве !
    3.обичам да застана пред шкафа с сладкото и 20 мин да седя и да гледам какво има вътре
    4.не мога да заспа без да си "почуквам" по ритъма на някоя песничка по нощното шкавче
    5. не мога да заспя без да кажа "лека нощ" на една звезда която постоянно свети през прозореца на стаята ми - а ако е облачно си повтарям на ум "лека нощ" и обикалям с поглет цялото небе
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    1като пия малко и ми прещраква на разврат
    2после си казвам няма да пия повече
    3нямам късмет
    4прекаленно много мисля,което лисля, че не е на добре
    5бързо си сменям настроениятаа
    6ох
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София
    1. Смятам психопатите от филмите на ужасите за очарователни . Особено Фреди Крюгер.
    2. Не мога да заспя /вечер/ без да съм прочела 1-2 реда от някоя книга.
    3.Когато мисля нещо,то никога не става и все се опитвам да не го мисля,но все го мисля

4. Сънувам садистични сънища с мъчения,но винаги аз гледам отстрани. Случвало се е и да водя диалог с убиец ;;d.
    5. Оптимист съм,ама съм и песимист

Град
    София
    Ами моите даже бих казала че са доста обичайни,но карай
    1.Много мразя да ми е разхвърляно околко мен и това се отразява на държането ми изобщо.И въпреки това ме мързи да си оправя нещата
    2.пиша си разни послания и ги разлепвам изкъщи(примерно мотивация,успех,приятели и такива разни)
    3.като изляза на улицата и има плочки не обичам да стъпвам по ръбовете и примерно си броя през 2 плочки,че трябва да стъпя
    4.много се притеснявам от външния си вид дори и да изглеждам перфектно и през целия ден си мисля,че нещо не ми е наред.После се прибирам вкъщи и се гледам в огледалото към 5 минути и си мисля,че съм много хубава
    За нищо друго не се сещам

Град
    Somewhere...in The sea...
    -Страх ме е от кокошки, патици, гъски и т.н. Те са ужасни същества, които ме плашат, сигурна съм, че като ме види някое от изброените иииии първа цел за него е да ме нападне, да ме гони до последно.

- Изпитвам огромно удоволствие ОГРОМНО, когато ритам пернатите Тва са единствените животни, които просто.....умирам от кеф да наранявам.

-Гадно ми е да вървя по улиците на некое село. Имам чувството, че са осрани целите...че стъпвам само върху лайна иии...обичам си обувките (кецовете)...не мога да им причиня това...затова ходя на пръсти.

-Страх ме е да плувам на дълбоко, когато вече морето е ... направо черно Имам чувството, че нещо ме гледа от долу и ще ме изяде. Ако има вълни...няма да ме е страх, защото те разбъркват цвета на морето и няма да изглежда черно

-мога да слушам една песен цял ден...просто защото след 3-тия път спирам да я чувам иии...се усещам след час два да я сменя Дори и сега в плеъра ми има само една песен, а аз слушам песен от вбокс, като съм я направила на рипийт.

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Др хаус е ебати пича
    The Spark

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    1.Обожавам да си говоря сама!
    2.Постоянно си пея,независимо дали съм сама или не.А ако не знам текста си го доизмислям.
    3.Не мога да седя нормално и краката ми да са на земята.Или съм седнала в/у тях ,или съм ги свила пред мен.Дори в у-ще .
    4.Обичам като ходя по улиците да гледам обувките на хората.
    5.Обичам някоя събота или неделя като ми е тъпо просто да изляза и тръгна нанякъде без даедена цел.Просто излизам и хващам първия реис или тролеи или трамвай който дойде,слизам кадето ми падне,и тръгвам накъдето ми видят очите.Веднъж се озовах в някаква циганска махала . И странното е,че винаги успявам да се прибера.
    6.Никога през живота си не съм се губила.Имам страхотно чувство за ориентация.Когато се озова някъде където не съм била преди си представям мястото с поглет отгоре ,като карта,и знам накъде да тръгна.Винаги знам накъде е изток или запад,север,юг.
    7.Никога не стъпвам в/у линиите на трамвая,имам чувството,че ще ме удари ток.
    8.Напоследък мн често ми се случва да имам дежа вю-та
    9.Имам много мръсно подсъзнание!Включи ли се, всички бягат от мене
    10.Обичам да се лигавя и да се правя на луда.Например почти всеки петък се обличам в жълто
    11.Ако пред мен мине черна котка ми е на късмет
    12.Никога не излизам с чадър навън.Обичам да ме вали дъжда и да се намокря.
    13.Като вляза да се къпя излизам след 1 час.Просто стоя под душа и си размишлявам за разни неща.
    14.Понякога като съм на място,където има много хора,например в рейса,и си въобразявам че някой ми чете мислите...
    15.Изпитвам ужас от тишината!Мога да се побъркам ако е тихо пове4е от 1-2 мин.
    16.Обичам да баламосвам и да се гавря с тия дето пишат по скайп за сех
    ...ммм има още мн.,ма ся не се сещам.Ще добавям ако се сетя.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Др хаус е ебати пича

Подкрепям !
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    1.Къпя се с бельото,по-рядко с дрехи.

2.Цяло лято,та и сега продължавам, учих самостоятелно испански(учебници,няколко приятелчета дето го владеят помагаха,речници,преводи и прочие) само,за да преведа сама една песен,чийто текст не открих никъде.

3.От малка мечтая да стана психопат(садист).Просто мисълта да наранявам по най,най болезнения начин хората ми се е струвала толкова сладка и привлекателна...

4.Винаги е мрак в стаята ми.Най-малкия слънчев лъч не се допуска.(но предполагам,че е нормално за повечето тийн.)

5.От малка си излизам зиме по поли,потници,сандали и прочие,а пък лятото-с половер,суичър,яке и т.н. Не е от инат или подобно,просто си го чувствам перфектно така.

не са толкова странни,предполагам неща,които минават всякога през главите на един тийнейджър

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    хм ... доста странни прочетох

Така сега моите :

1.Като седна на компа винаги тряя да си сложа слушалките нз защо .... (дори и сега съм с тях) ......
    2.В къщи ако има нещо сладко трябва да го изям ..
    3.Говоря си сам задавам си въпроси(също си отговарям) дори някой път се псувам самичък удрям се ....
    4.Проявявам признаци на мазохизъм,насилие и т.н. .....
    5.Понякога докато си вървя сам по улицата и просо имам дълъг път и няма какво да правя и почвам да си представям разни глупости и така...
    6.Имам някаква мания че някой все отваря врата и се ходя дя я проверявам ......
    7. айде стига че се улях иначе има много ..... расист съм и т.н.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Винаги пускам компа с пръста на крака си , вместо на ръката.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

1. Винаги когато ходя по улицата броя плочките
    2. като малък обичак да си играя с кълбета прежда
    3.обичам да разговарям с животните
    4. понякога се карам на себе си наглас
    5. хм....не мога да понасям гробната тишина вечно нещо трябва да шуми покрай мен

и номер 6. просто без тва не мога да мина до такава степен се отнасям в мислите си че веднъж на масата са викали срещу мен за да им обърна внимание и чак когато ме удариха се осъзнах
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    1 обичам да си клатя десния крак като седя
    2 когато съм притеснен си чешкам брадата с два пръста
    3 не пия нищо газирано освен бира
    4 не обичам да ям неща, които не са порастнали на кокал
    5 не се сещам
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    хм ... доста странни прочетох

Така сега моите :

1.Като седна на компа винаги тряя да си сложа слушалките нз защо .... (дори и сега съм с тях) ......
    2.В къщи ако има нещо сладко трябва да го изям ..
    3.Говоря си сам задавам си въпроси(също си отговарям) дори някой път се псувам самичък удрям се ....
    4.Проявявам признаци на мазохизъм,насилие и т.н. .....
    5.Понякога докато си вървя сам по улицата и просо имам дълъг път и няма какво да правя и почвам да си представям разни глупости и така...
    6.Имам някаква мания че някой все отваря врата и се ходя дя я проверявам ......
    7. айде стига че се улях иначе има много ..... расист съм и т.н.
    ти си ми близнак/близанчка..с изклюение на 1-вото
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    като бях на 13-4 прескачах/заобикалях вкъщи определени части от килима или плочки,защото мислех,че ако мина през тях ше умре някой

като влеза в кенеф на заведение първата ми мисъл е да огледам удобни места за чертане,дори да няам никви наркотици в мене
    Първото ми напомни как преди години, когато вървях върху плочки или по-големи плочи, гледах никога да не стъпвам върху две т.е. предната половина от стъпалото ми да е на едната, а задната част на другата плоча Идея си нямам що го правих.
    А за второто - начииинаредигонабаратоник ойнегледа
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    - Пълни си джобовете с флайери. Човек никога не знае кога ще му трябва удобно прегъваем лист.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    1-когато някой ми каже някоя дума или изречение,мога веднага да я кажа на обратно
    2-обичам да ме хапят-адски много обичам
    3-винаги,когато вървя по улицата и съм сама се смея като луда
    4-вечер преди да легна си махам огледалото от стаята или го прибирам в шкафа,защото имам един страх
    5-мия си ръцете през 5 мин. дори и да не съм докосвала нищо имам някаква мания
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

аз пък обичам да хапя!!!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    -Обичам да седя върху тоалетната по турски Само там седя така (и в училище).
    -Тоалетната е най-спокойното място за мен, където никой не ме занимава с нищо.
    -Когато ми се налага да ставам рано...се заключвам в тоалетната и спа там, именно, защото когато съм там, никой не ме занимава.
    -Като седна на тоалетната почвам да гледам плочките и си измислям някакви фигурки с тях.
    -Като бях малка ме беше страх от някои измислени фигурки по плочките, които виждах всеки път.
    -Оообичам да ходя до тоалетната, на отворена врата.
    -Веднъж се напих и счупих тоалетната.
    -Винаги съм се притеснявала, че ще стана 2м.
    -Обичам като се къпя...да седна на плочките с душа в ръка и да си мисля мои си неща. (ето защо е важно за мен банята да е чиста и да е хубава)

Тва се сетих за тоалетните ми странности

1.I love....SITTIN' ON THE TOILET
    2.SITTIN' ON THE TOILET
    3.SITTIN' ON THE TOILET
    4.SITTIN' ON THE TOILET
    5. ...now flush.

1-обичам да е нощ и да е тъмно
    2-като свивам използвам главно лявата си ръка
    3-обичам да закъснявам за където и да е .
    4-като се напуша ставам философка , разни неща чути от различни хора през времето започвам да ги събирам и се превръщам в правист , професор и кво ли още не хахаха
    5-Не обичам да стоя гола в нас , независимо дали има някой в апартамента . Събличав си дрехите и стоя така сама , само когато се къпя .
    6-Когато чета нещо в нас пред компа да речем , често го обсъждам на глас хахахахахах тва е в най-тежки състояния .
    7-мразя когато някой пожелае да облече моя дреха .
    8-често ме напушва смях по траймваи и автобуси , но само когато съм сама .
    9-много блъскам хората по улиците
    10-трудно си давам телефона на хората и не вдигам когато ме търси на непознат номер
    11-Когато се седне да се чади изключвам телефона.
    12-Когато се седне да се чади трябва да съм сред природата,да не се чуват коли и всичко от цивилизацията , хората около мене да са приятни , щото иначе просто става прекалено тежко .
    13-Когато се седне да се чади не се правят шибани забележки за тва кой колко дърпа !!!!!!!
    14-Когато се седне да се чади АЗ паля чадела !!
    който търси - намира . ^^

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    1.I love....SITTIN' ON THE TOILET
    2.SITTIN' ON THE TOILET
    3.SITTIN' ON THE TOILET
    4.SITTIN' ON THE TOILET
    5. ...now flush.
    Йес ! Тая ми е идол вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си