.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    V rozovite ti syni6ta...

Искам сиви лещи,някой ако може да помогне да пише

Ако има хора които си продават лещите нека ми пишат!

И ще носиш лещи,които са били на друго око вече??
    Е купи си от оптиката ... 30-40-80 лева пфф ;/
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    sofia
    ще носиш лещи на друг 4овек
    та те само от твойто око хващат гъби4ки та кво остава да вземеш 4ужди...направо
    може би не си достатъ4но наясно по темата лещи...

xax ami az imam syu4eni4ka det si gi menkat ednata ima sini a drygata sivi mn izkustveno otdoly im se vijdat kafevite zenici typo e

Супер фен
    Град
    Варна
    Ми никак не е полезно да си ги менкат...Купи си лещи само за себе си,не е добре да слагаш такива,които вече са били използвани!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Преди да искаш да си купиш нещо се информирай за него
    Аз имам лещи на Freshlook, цвят green и не се забелязва, че съм с лещи
    Но лещите, както примерно и четката за зъби, се ползват само от 1 човек Не може да си купиш лещи от някого, както и НЕ трябва да си разменяш лещите с някого Гъбичките и другите инфекции по очите не са шега работа Бях чела по форуми, че има цветни лещи за 3 месеца и питах на дооста места, но те ми казаха, че има за 6-9 месеца и за година Моите двете с разтвора ми излезнаха около 70лв Адски съм доволна от тях :P
    Други известни марки, за които можеш да прочетеш из нета :
    CooperVision
    Baush&Lomb
    Soflex
    Ultravision
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Много готини цветове са тези на CooperVision от серията Exressions Colors. Това е най-добрият производител на лещи в света. С много добри показатели са и са на много добра цена. Аз си купих комплекта за 70 лева. По принцип са малко по скъпи но хванах и промоция. Първия чифт си го спечелих от една промоция на Sunsilk и сега следя внимателно къде ще има пак промоции за да си взема и друг цвят.

НОСЕНИ ЛИ ИСКАШ? Това е отвратително ! Защо не си купиш нови ? От оптиките ...

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    ще носиш лещи на друг 4овек
    та те само от твойто око хващат гъби4ки та кво остава да вземеш 4ужди...направо
    може би не си достатъ4но наясно по темата лещи...
    +1
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

az imam le6ti na Baush&Lomb ama ne sa cvetni za6toto sa s dioptyr ... a moje li 6tom kato sa s dioptyr da sa cvetni ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си