- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да си оголя главичката до край и ме боли при секс
брат слушай ся,начи сереш после взимаш лайна и си мажеш хуя с тях за смазване и почваш да забелваш месото![]()
![]()
![]()
Аз имах такъв проблем, но като малък. Зависи на колко години си. Тогава лека полека успях да я заголя. Примерно съм се мъчил по 2 мин на ден, не е нужно точно днес да я оголиш. Ако много се спекат нещата, иди на лекар![]()
xtreme lifestyle
абе уролога ще ти каже какво трябва да се направи, а след това ти си прецени сам дали да го направиш или не, тука никой не знае какво ти е точно...
Do you speak Salsa? .......
+1Първоначално написано от lwsu
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
emi brat mi be6e taka sq i na6te go zavedaha na nekaf lekar i ne mu rqzaha tam kakvoto trqbva sq az ne razbiram ot takia raboti t1i 4e mislq 4e i ti moje da se razmine6 s noja t1i 4e spox nea stra6no![]()
![]()
![]()
Ммм...да ти кажа един приятел го обрязаха поради не миенето на пениса и от там просто кожата му беше залепналаПървоначално написано от kiup
![]()
live today...tommorow may not come yesterday won't return
операция при фимоза=обрязване?![]()
и на всички болни от фимоза ли са им толкова малки пишките
не съм лекар и не съм много компетентен по добре ходи при специалистПървоначално написано от xxxxxxxxxx
![]()
live today...tommorow may not come yesterday won't return
Пич,просто ти е стегната кожата отгоре на пръстена...Тва не е свързано с неспазване на хигиена(може би само с това,че като малък си си го гледал само докато пикаеш)...Но проблема е там,че не можеш да го миеш и това води до кофти хигиена.Отиваш при уролог,той ти дава направление,отиваш там,където те е пратил,слагат ти една упойка и след 1ч се будиш и виждаш,че целия ти е опакован в бинтове...Следват няколко дни,в които не можеш да се движиш,боли те ужасно много,а на всичкото отгоре трябва всеки ден да махаш бинтовете,да виждаш как кърви,да умираш от болки докато отлепяш залепналия по главата бинт,да го промиваш и да го опаковаш на ново.След около 10 дена оттоците спадат,раните се затварят,шевовете се разграждат и си готов за другата стъпка-да почнеш да ходиш без бинтове.Вече ше си свикнал толкова много с тея бинтове,че няма да ти се иска без тях...Ше си мислиш,че като го сложиш в гащите директно и ше боли ужасно много...Да,ама не-слагаш си стегнати памучни боксерки и си патрон(изобщо не боли)...След около месец вече няма да помниш кво е било и ше си изряден и готов за завоевания!
Тва е начина,стягаш се,минаваш под ножа като мъж и нещата се оправят.
Да Head Maaster e прав същото е мене ми я направиха преди 5 дена и най гадното беше при слагане на 2-ря бинт които доктора ми направи
значи беше ми залепнала цялата кожа по бинта и тоя като дръпна ми еба маиката после да не говорим като ми слага реванол на чуствителната глава направо ми идвашее да си отхапа .... след като се прибрах в нас вече почна да върви по добре още 1-вя ден излезнах на вън (не че сам луд ама ..) на следващя ден почнах да си права сам компресите 1-вя го правих 90-100 минути не за друго но се страхувах първо го киснах в лайка да омекне кожата която е залепнала по превръската киснах го 30 мин после с 300 мъки отлепих превръската и се разрани ама това да неви плаши болеше но не кои знае колко после го натопих в смрадлика даржах го 5 мин извадих го и доиде момента да го вържа 100000000000 часа го вартях от лево от десно и незнам на каде как колко силно до каде да стига прежръската и на края хванах умотах го лепнах му лекопласт и го заебах
ми това е общо зето от 5 дена на сам това права
ПП мн ми е грозен по грозен несам виждал![]()
![]()
![]()
и аз имах такъф проблем,нз кфо са ви правили на вас ама мн лошо го описвате веее.... на мен отидох преди обяд към 10 часа и към 3 часа същия вече бях на кафе(бинта леко претистискаше ама не чак толкоз)след 2 дни отидох пак на лекар (и на мен мн яко ми драпна бинта(май искаше да ма усакати)) и повече не съм имал никфи разправий.то не беше пълно обрязване де.И ся сичко е наред.
"Ама сте компетентни всички !
Като не знаете правете пас ..... а и темата не е ташак ...
Най точно го каза batkodoki . . ."
Как да не знам бе пич...Тва съм го преживял и сигурно 1 месец преди операцията още почнах да гледам на batkodoci темата в един друг раздел,която беше точно за обрязване...
Първоначално написано от lwsu
+1 Отивай при Уролог!!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ей, глупак. Няма ли модератори тука да трият пуберите, дето дават вредни съвети!Първоначално написано от LudniCaaaA
Няма да се мъчиш. Ако не може - не може. Има мъже, при които кожата отгоре е по-стегната и не става да се забели при надървено положение.
Вариантите са два - действай си така - може да ебеш направо с кожата, жената няма да усети голяма разлика. Особено като сложиш презерватива отгоре и все едно е същото.
По-добрия вариант е обаче да се обрежеш частично. Лекаря ще изреже само най-горната част на кожата, така че да е по-свободно и да се забелва лесно.
боже как може да навлезе ген като това не е генотипна изменчивост а е външна намеса...учи малко биология и тогава се изказвай така...не може да се унаследи белег който не е заложен генетично а се е получил в следствие на обрязване..турците да не се раждат без кожичка на главата??? а иначе момчето по-добре да иде веднага на уролог...имам познат, на който са му правили подобна операция като малъкПървоначално написано от fr3e_s7yle
Otidi i govori s lichniq si lekar. Edin frend beshe taka i mu q otlepili ili pone taka mi kaza ama shte se oprai i posle mojesh da q zavirash kade si iskashПървоначално написано от kiup
![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
Значи аз имах същия проблем ама на мен ми беше залепнало само от едната страна. Отидох на лекар той ме намаза с някакво мазило и там не видях видях какво точно направи но го отлепи. после около 1-2 4аса ем болеше,ама не много. Сега нямам таквиа проблеми.
Абе ай стига глупости...Нужен е лекарПървоначално написано от fr3e_s7yle
![]()