.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    ..във един измислен свят..

Студио за пиърс в ПЛОВДИВ . Спешно !

Здравейте. Не съм от Пловдив но утре ще ходя и съм твърдо решена да си пробия пъпа. Може ли да ми обясните къде има студио освен ДИВИ И КРАСИВИ (това намерих само в нета) Мерси предварително

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Точно отстрани на халите има 1..от лявата страна,няма как да не го видиш.Успех.

Има също и до Skate Shop-а на главната... ама като не си от Пловдив няма да можеш да разбереш къде е .... хм хм хм ... ами значи на главната има една статуйка "Милъо" като тръгнеш надолу от него в ляво има едно като млака тъмна уличка.Там отпред малко е закрито,но пише Skate Shop. та там има и магазин " На тъмно" (първият който се вижда) след него е скейт шопа и до него в земята е Жоро той прави татуси и пиърсинги и е много добър!Дано да съм обяснила добре! Успех в намирането!

Град
    Мерси много ^^ , аз търсих доста след като никой не се отзова тук и намерих много добри отзиви ЗА ЖОро и днес ходих и се пробих . Доволна съм от вниманието с което пробива и всичко останало

Даййй пик да видиме новата ти придобивка а и да ти е честита
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    Ето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си