.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 86
    Хм.. не мисля, че думите са нежни.. аз чета всичко в очите. Всъщност (не знам дали може да се нарече нежно, по скоро най-приятно и значимо за мен) разговорите след секс винаги са ми били любими.. Тогава чувствата винаги са най-ярки и въпреки това не са подвластни на сексуалното привличане
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Цитирай Първоначално написано от Stamera
    " Мило... ходи ми се до тоалетната "
    Цитирай Първоначално написано от RyAn
    чочко извади си бобчето уморих се
    ето тези двете просто ми разбиха всички фантазии

а по темата еми аз още не съм правил секс има време
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

[quote="EddieLomax"]
    Цитирай Първоначално написано от Stamera
    " Мило... ходи ми се до тоалетната "

"Ох,слънце,обичкам те."

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Мерси Иначе сватбата... ами не веднага. Нещо не мисля, че е сега моментът. Не съм готова да се хвърля в организации. Охх и аз не знам Абе странно ми е сватба сега. 24 не е ли рано. Всъщност то си е един документ и една рокля и купон. Ама все пак. После ако трябва да казвам "моя съпруг" звучи странно. Малко офтопик излязох май

Ако забравиш за ЛС ще те подсетя споко!
    ЧЕСТИТОО!

сори че не е по темата ама
    мерсииииии днес за рождения ми ден го съобщихме и официално ! но нещата ще се случат сигурно след 1 година, за да мога да завърша на спокойствие! !

Re: Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на с

Цитирай Първоначално написано от House^mania...
    Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс?
    vazmojno li e da ti e tolkova golqm i dasi tolkova dobar v legloto

Град
    stara zagora
    желая кожата ти искам да опитвам тялото ти ти си болестта ми
    NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo

obi4am te..., stra6na si.., mn si dobra.., izmori me...,moje li da otdyhna za 2 min

Супер фен Аватара на Barbie
    Мммм...не си говорим особено много по време на секс... Приятно ми е да чувам, че обича да докосва кожата ми, че му е хубаво с мен... Но (изтъркано или не) просто се разтапям, когато каже, че ме обича. По време на секс май рядко си казваме "обичам те", но имаше един определен случай, когато забави темпото, стана много нежен, обгърна ме с цялото си тяло, прошепна ми, че ме обича и ме целуна по рамото..после продължихме...така настръхнах тогава - още го помня. Просто цялото усещане беше ужасно нежно, не мога да го обясня...

(Поздравления, Хотииииииии!!! )

dori da te zagybq nqma da zagybq yse6tanety ti i mirisa na tqlyty ti ti 6te si mi edinstfena sled tfa 5 4asa ne izleznaxme ot staqta
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

мм "не знаеш колко е хубаво да знам че на сутринта първото нещо което ще видя ще бъдеш ти..."
    Поглед,усмивка,желание...А после ярост и страдание!Непонятни са чувствата,а осезаема-липсата...

Цитирай Първоначално написано от TeKiLaSuNrIsE
    dori da te zagybq nqma da zagybq yse6tanety ti i mirisa na tqlyty ti ti 6te si mi edinstfena sled tfa 5 4asa ne izleznaxme ot staqta
    отдавна не си с тоя човек, нали

"Чукай меее"

като пораснеш ша станеш мн красива

Цитирай Първоначално написано от sexita
    Тва "обичам те" е банално,ако и без тва си го казваме постоянно...иначе се кефя на неща,които ги мисли,а не само...да ги казва щото трябва да каже нещо.
    Радвам се като ми каже,че съм добра и,че го побърквам...
    Koi puk e kazal 4e si go kazvat postoqnno..tova 4e po vreme na sexa mom4eto e re6ilo da i go kaje..NE moje da se nare4e banalno ..a i koi e kazaL 4e ne go misli ...Of mn ograni4eni hora ima..6tom edno OBI4AM TE ne im haresva ve4e..! NZ KAKVO iskat takiva hora.. ..qvno se vulnuvat ot mn po-NEBANALNI neshta..

...a otnostno tva "Obicham te" po vreme na sex..na men mi zvuchi mn miLo i gotino..az su6to bih se izkefiLa mnogo
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    "Чукай меее"

Кат диво живуотно

Свърши ли бе говедо

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Pebles
    Тва "обичам те" е банално,ако и без тва си го казваме постоянно...иначе се кефя на неща,които ги мисли,а не само...да ги казва щото трябва да каже нещо.
    Koi puk e kazal 4e si go kazvat postoqnno..tova 4e po vreme na sexa mom4eto e re6ilo da i go kaje..NE moje da se nare4e banalno ..a i koi e kazaL 4e ne go misli ...Of mn ograni4eni hora ima..6tom edno OBI4AM TE ne im haresva ve4e..! NZ KAKVO iskat takiva hora.. ..qvno se vulnuvat ot mn po-NEBANALNI neshta..

...a otnostno tva "Obicham te" po vreme na sex..na men mi zvuchi mn miLo i gotino..az su6to bih se izkefiLa mnogo
    Подкрепям .. ОБИЧАМ ТЕ не се казва под път и над пътт ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    Цитирай Първоначално написано от pi0neer
    Свърши ли бе говедо
    Не бе кретен ..

.. А по темата .. миии моя е малко скромничък .. само "Браво " ми е казвал ................... А толкова ми се иска да чуя и нещо по-мило ...

Не мога да ви разбера, защо всички се правите на мъже, който са ебали цяла България и жени, който са ги ебали цяла България.
    Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!
    Защото половината от тези който са писали са на по 12,13 и 14 години максимум, а тогава все още сте лапета и нямате сперма, това се дразня.
    За това спрях да влизам в раздел СЕКС, защото не мога да спра да се смея
    За това момчета и момичета радвам се за вас и вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум

Искам да се извиня на админите и модераторите, че думите който използвах, не са цензурирани
    Just do it ...

Град
    Цитирай Първоначално написано от BIZO
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Еми за това е станало банално, защото се е изтъркало. И аз обичам всеки миг приятеля си, но му го казвам 1-2 пъти седмично, защото така е по-чакано, жадувано и не се е изтъркало изобщо!

А иначе най-нежното е обичам те, искам да имам деца от теб...по-голямо обяснение в любов-здраве му кажи.
    това за децата звучи неприятно
    Неприятно?!?! .. Ако искаш да прекараш живота си с този човек няма да ти прозвучи неприятно .. Порасни малко ..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Presli
    Не мога да ви разбера, защо всички се правите на мъже, който са ебали цяла България и жени, който са ги ебали цяла България.
    Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!
    Защото половината от тези който са писали са на по 12,13 и 14 години максимум, а тогава все още сте лапета и нямате сперма, това се дразня.
    За това спрях да влизам в раздел СЕКС, защото не мога да спра да се смея
    За това момчета и момичета радвам се за вас и вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум

Искам да се извиня на админите и модераторите, че думите който използвах, не са цензурирани
    Пич ако знаеш колко такива постове съм писал... ФАйда- ЙОК!
    По-добре се остави на течението и както сам каза- разбивай се от смях
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от jony
    Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!...вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум

аз съм виждал кур ве

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!...вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум

аз съм виждал кур ве
    Нее ако говориш за твоя израстък си виждал "пишле"
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от Yallama

аз съм виждал кур ве
    Нее ако говориш за твоя израстък си виждал "пишле"
    не ве , за кур говоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си