- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс?
Хм.. не мисля, че думите са нежни.. аз чета всичко в очите. Всъщност (не знам дали може да се нарече нежно, по скоро най-приятно и значимо за мен) разговорите след секс винаги са ми били любими.. Тогава чувствата винаги са най-ярки и въпреки това не са подвластни на сексуалното привличане![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от Stamera
ето тези двете просто ми разбиха всички фантазииПървоначално написано от RyAn
![]()
![]()
а по темата еми аз още не съм правил сексима време
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
[quote="EddieLomax"]Първоначално написано от Stamera
![]()
![]()
![]()
![]()
мерсииииииПървоначално написано от romantika_f_13
днес за рождения ми ден го съобщихме и официално !
но нещата ще се случат сигурно след 1 година, за да мога да завърша на спокойствие! !
![]()
vazmojno li e da ti e tolkova golqm i dasi tolkova dobar v leglotoПървоначално написано от House^mania...
![]()
желая кожата ти искам да опитвам тялото ти ти си болестта ми
![]()
NiKoI Ne e SuVuR6En dOkAtO Ne sE VlUbI6 v NeGo
obi4am te..., stra6na si.., mn si dobra.., izmori me...,moje li da otdyhna za 2 min
Мммм...не си говорим особено много по време на секс... Приятно ми е да чувам, че обича да докосва кожата ми, че му е хубаво с мен... Но (изтъркано или не) просто се разтапям, когато каже, че ме обича. По време на секс май рядко си казваме "обичам те", но имаше един определен случай, когато забави темпото, стана много нежен, обгърна ме с цялото си тяло, прошепна ми, че ме обича и ме целуна по рамото..после продължихме...така настръхнах тогава - още го помня. Просто цялото усещане беше ужасно нежно, не мога да го обясня...
(Поздравления, Хотииииииии!!!)
dori da te zagybq nqma da zagybq yse6tanety ti i mirisa na tqlyty ti ti 6te si mi edinstfena sled tfa 5 4asa ne izleznaxme ot staqta![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
отдавна не си с тоя човек, налиПървоначално написано от TeKiLaSuNrIsE
![]()
като пораснеш ша станеш мн красива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koi puk e kazal 4e si go kazvat postoqnno..tova 4e po vreme na sexa mom4eto e re6ilo da i go kaje..NE moje da se nare4e banalno ..a i koi e kazaL 4e ne go misli ...Of mn ograni4eni hora ima..6tom edno OBI4AM TE ne im haresva ve4e..! NZ KAKVO iskat takiva hora.. ..qvno se vulnuvat ot mn po-NEBANALNI neshta..Първоначално написано от sexita
![]()
...a otnostno tva "Obicham te" po vreme na sex..na men mi zvuchi mn miLo i gotino..az su6to bih se izkefiLa mnogo![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Свърши ли бе говедо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Подкрепям .. ОБИЧАМ ТЕ не се казва под път и над пътт ..Първоначално написано от Pebles
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не бе кретен ..Първоначално написано от pi0neer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. А по темата .. миии моя е малко скромничък .. само "Браво" ми е казвал ................... А толкова ми се иска да чуя и нещо по-мило ...
Не мога да ви разбера, защо всички се правите на мъже, който са ебали цяла България и жени, който са ги ебали цяла България.
Мога да ловя бас, че половината от този форум не са виждали Путка и Кур!
Защото половината от тези който са писали са на по 12,13 и 14 години максимум, а тогава все още сте лапета и нямате сперма, това се дразня.
За това спрях да влизам в раздел СЕКС, защото не мога да спра да се смея![]()
![]()
За това момчета и момичета радвам се за вас и вашето старание да се правите на ебачи, но не прекалявайте, знам че има момичета и момчета който са правели СЕКС, но това са единични бройки от този Форум
Искам да се извиня на админите и модераторите, че думите който използвах, не са цензурирани![]()
Just do it ...
Неприятно?!?! .. Ако искаш да прекараш живота си с този човек няма да ти прозвучи неприятно .. Порасни малко ..Първоначално написано от BIZO
Пич ако знаеш колко такива постове съм писал... ФАйда- ЙОК!Първоначално написано от Presli
По-добре се остави на течението и както сам каза- разбивай се от смях![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
аз съм виждал кур веПървоначално написано от jony
![]()
![]()
![]()
Нее ако говориш за твоя израстък си виждал "пишле"Първоначално написано от Yallama
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
не ве , за кур говоряПървоначално написано от jony
![]()