- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-нежното нещо което са ви казвали по време на секс?
Чукай ме като селския бик...
Веднъж ме погали по гърба и ми каза .. Миличък ... обожавам да ти галя кожата на гърба .. толкова е нежна. Направо се разтопих.. иначе сигурно не е имало случай в които (поне с последната си приятелка де) да не съм казвал "обичам те толкова много" поне 2-3 пъти ... сигурно са и повече...
tva e mn miloПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
"Със зъби , свали ги със зъби "![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
mnogo e qko kogato i dvamata ve4e 6te si svar6ili rabotata i izmoreni i se gu6nete silno i si kajete 4e se obi4ate sa6tevremenno kato slu6ate va6ata pesen. mnogo e 4uvstveno .az se razplakah kogato frd mi napravi taka. pusna pesni4kata ot telefona si i dvamata gu6nati zaedno si kazvahme kolko se obi4ame , a az cqlata oblqna v salzi ot radost . (h)![]()
)))))))))))))
"боже на 12 години" това![]()
"o da davai ti si nai dobrata"
"obojaam da se 4ukam s teb"
"o tova e mn qkooo"
"obi4am te i vinagi 6te e taka"
"obojavam tova tqlo"
Хех, ама сте и забавни.. Нежните работи като 'оби4ам те' се говорят след това, когато се гушнете
По време на самия секс е ужасно красиво, когато ми каже 'отпусни се, остави ме да ти доставя удоволствие' - страхотно е, когато отвориш о4и и видиш, 4е това е единственото нещо за него, което има зна4ение в момента. 4увстваш се желана и 4увстваш, 4е е наистина и изцяло твой.
![]()
Робинята на Quench
+1 и от мене много би ми харесало :PpP sega ostava samo mitko da go pro4ete rosSINDEL написа :Хех, ама сте и забавни.. Нежните работи като 'оби4ам те' се говорят след това, когато се гушнете Smile
По време на самия секс е ужасно красиво, когато ми каже 'отпусни се, остави ме да ти доставя удоволствие' - страхотно е, когато отвориш о4и и видиш, 4е това е единственото нещо за него, което има зна4ение в момента. 4увстваш се желана и 4увстваш, 4е е наистина и изцяло твой.![]()