Съгласна съм с това което казва bigZ. Всеки иска да си е вкъщи. Какъв човек ще си ако не искаш да се прибереш у дома, да си спиш на твоето си легло и на твоята възглавница, да ти е удобно и уютно. Но както и bigZ не иска да се трепе...така и мен не ми се бачка цял живот. Искам да оправя своя си живот. Направила съм избор, дошла съм тук, искам да постигна нещо. Нямам какво да предложа на България в момента. Нека бъда егоистка, в този живот ако не гледаш първо себе си няма до никъде да стигнеш. Дано повече хора като теб kristo дето искат да обединяват народа. Съгласна съм, че в миналото е била велика страна, но казваш заради 60 години криза? Все едно 60 години за нищо? А защо са били 60 години? А именно неуморния труд на държавниците ни е довел до това състояние. Съгласна съм, че съвсем скоро България може и да не е държава на българите. Ако си слизал към Кържалийско знаеш за какво говоря. Не мисля, че някой от нас иска това, но самия факт примерно . че на последните кметски избори в Кърджали кметът отново е турчин и то не защото не гласуваха достатачно българи а поради причината, че от планините, селата, паланките и от самата Турция дойдоха достатачно хора за да се обединят за изборите. Никой не иска да си изгуби държавата. bigZ го каза ммого хубаво. Това, че сме тук не означава, че не си обичаме родината, просто положението в страната е лошо и след като не намираме там това което търсим...почваме да търсим другаде.