Първоначално написано от
kristo
Ооо, извинявай мистър "2 ВИШИ"(щото по твоя "правопис", който показва по прекрасен начин колко си неграмотен се пише вишист вместо висшист си ясен що за "висшист" си всъщност), явно си доста напред с материала, някое комунистическо крадливо другарче, дето през комунизма е лижело задниците на другарите и затова сега има кантори, фирми и т. н. сега ще кажеш, че разсъждавам "задръстено", ама как ако не с връзки се правят фирми в ден днешен и то много сериозни, нечистоплътни връзки. Айде не ми ги обяснявай тея на мене господин Цуни Дупев, недей. И като имаш фирми та кво, нещо да си дал на България мухъл? Още по-смешното ми е тиквенико, че уж се имаш за велик, имаш две висши, а като ти чета поста и все едно разговарям с някой максимум 9-токласник. Толкова елементарни и смешни неща пишеш комплексарче, а и седнал да се прави на мъж в тийнейджърски форум, хахаха, "велик" си. Щом си стигнал дотам значи си ясен, намерил къде да си придава важност и фасони, щото на хората на твоята възраст не можеш да се мериш. Щото си прав единствено в това, че висшето, пък и многото висши не дават акъл, не създават личност, не означават, че ще се интегрираш към обществото. А ти си типичния пример затова. Щом си стигнал до тийнейджърски форум човек на предполагам едно 28-30 години просто не знам...
Аз щото съм "лижел" задници затова съм бил във ВМРО. к***во насрана, ВМРО значи идеал, значи ценностна система, значи неуморен труд от сутрин, та до 8-9 часа вечер ако се налага. И не парите са най-важни нещастнико сребролюбец. Ще си ги вземеш тези "велики" пари на оня свят, нали? По-важно е да знаеш какво значи Родина, какво значи национален идеал, какво значи да не се предаваш именно и най-вече заради идеята и да се трудиш за нея, било то като раздаваш националния ни флаг за втори юни, било то като участваш в организацията на празника на детето 1 юни, било като търсиш и записваш застъпници за изборите. Ама на теб ли да обяснявам, големия "фирмаджия", дето не може на правилен български да говори. Не го пускали в САЩ, лошо, ако зависеше от мен на секундата щях да разкарам миризливия ти "задни части" от България. заради такива посерковци-мрънкачи като теб България е на това дередже, заради гъзоблизци, безпринципни и смръдливи плъшоци като теб сме зле. Щото такива като теб само взимат от България без да смятат за нужно нищо да й дадат. Сега ще кажеш аз колко много й "давам", плащам данъци, хаха, недей... Айде скрий се, че за човек на около 30-те си тотално смешен и трагичен. Язък ти за годините, акъла ти е като на хлапе от предучилищна възраст, неграмотен си като циганче, а и си криминално проявен тип. Какво повече да се спори с подобен индивид като теб, такива просто трябва да бачкате по лагерите, защото паразитирате на гърба на целия народ.