- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета-Кое предпочитате?:)
Като видях анкетата за момчетата,реших да попитам и момичетата какво предпочитат-да ги лижат или да правят секс?Е,мацки,вие сте! :P
Хммм... труднооо...![]()
Секс
![]()
Робинята на Quench
i dvete...az sum maksimalistka!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
sex za6toto v nego se vklu4vat vsi4ki udovolstviq i formi na lubov -oralna,vaginalna i analna![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
а защо няма отговор и двете ?! не може така![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Ами предпочитам секса,малко са момчета дето могат да правят орална както трябва и със желание а не само да отбиват номера.
Russian Aerospace Agency
Еее то е ясно че ако има отг "и двете" почти всички ще са "алчни" като pitan4icata и ще пишат тва! А искам все пак да разбера кое ви кефи,било то и маалко повече! :PПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Е , аз със пръстите я докарвам като оралната така че - СЕКС![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Секс ! Мога и без орлана(за мен). не държа на нея. Обаче не мога без да не правя на приятеля ми![]()
Секс.Оралната любов е хубава,но в никакъв случай не е така задоволителна.![]()
Mai samo krem4et0 predpo4ita oralna pred seks![]()
Лошо ли е? Не съм сама-и мъжа е така. При положение, че изпитвам 5-6 последователни оргазма, от секса почти винаги чувствам само болка как да е?Първоначално написано от slun4ice
Без секс мога няколко седмици, но повече от 3-4 дни без езиче по котето ми не издържам. Направо издивявам. А и той го прави така добре, с такова чувство, така жадуващо и ненаситно....абе личи си, че ентусиазмът му е голям. Дори и да казвам, че вече съм задоволена и не искам, той продължава. Само като приплъзне езиче там......умирам. Много рядко изпитвам това по време на секс. А и чисто психологически го смятам за по-интимно.
Ne naprotv.Prosto otbeliazahПървоначално написано от krem4et0
Btw pisah ti na skype
![]()
не са ми правили орална любов,защото ме е срам все още
затова гласувах за секса
няма любов
+1Първоначално написано от SINDEL
все пак...абе секс е тва...не е същото
![]()
4ydqse ot kade toq opit o6te nqma6 16?Първоначално написано от gergana_sweet
a po temata ednoto varvi s drygoto![]()