- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Може ли да се качват смс-те от тела на компа?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Значи да питам може ли от телефона на компютъра да си кача смс-те ?

Ако има някъф начин ми кажете плсс

Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Не мисля че не може
...

moje mojeaz si vzeh usb kabel4e za tela i s nego si ima6e i edin disk i tam ima rani ne6ta i moje6 da si ka4va6 sms-ite

sry za negramotniq otg

може,и програми има разни,можеш и телефонните номера да си сваляш.приятеля ми имаше няква програма,се ровеше там,но може де
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Vzimash si usb-to i go puhash v pc-to
i tel-a.Posle vzimash diska,slagash go v gnezdoto i sledvash instrykciite,za da si instalirash programata.
Kakuv ti e telefona vpro4em?

Ако телефонът е Sony Ericsson може със My Phone Explorer Sony Ericsson.
Ами аз имам 2 диска.Телефона ми е Sony ericsson W200..И от къде да знам коя програма да инсталирам ? Е,само с програма ли мога да си кача смс-те
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
няколко вариянта има чрез инфра ред порт , чрез usb чрез блу тут и накрая да ги прехвърлиш в сим картата и чрез сим кард reader да ги сложиш в компа това е.
RUN THE SHOW

Есега ще ти дам линк към програмката, но ти трябва да имаш USB Кабел към компа или Infrared или Bluetooth на компа.
http://4storing.com/56ia1/874724df98...3431e3985.html
Нищо не и разбирам на тая програма

Добре де какво не и разбираш тя е толкова лесна пак и е на бг език