.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Спешноооооо !!!! ;(((((( скъсан презарватив

плсс хелп ме ;((( като правихме секс с моята приятелка и неусетно кондома се скъса и след 2 мин кат сменихме позата и го забелязах и го смених. и чак след 10 мин някаде свърших , има ли няква възможност да стане някаф гаффф ((((((( и тр ли да си вземе хапчета против бремменост и какви тр да са те ?? плссс кажете по бързооо (((((((((( 10х предварително

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Споко мой човек гафа не е на лице. Да не се трови момичето излишно с тия боклуци Ескапел - то това си е цяла хормонална бомба
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Според мен бременна не е.Възможноста,за гаф не мога да ти я изчисля,защото не съм врачка.В нейния случай,аз не бих пила Ескапеле.Но..всеки си решава.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    По скоро някой СПИН ще си лепнал , а не детенце >.<
    I am not an artist I am a fucking work of art!

А защо сте против Ескапелето ? Не помага ли ? Или вреди или какво ...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Щото е хапче за изтезания
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Цитирай Първоначално написано от sony_3d
    А защо сте против Ескапелето ? Не помага ли ? Или вреди или какво ...
    Помага в 84% (или там беше някаде),ако действително има РИСК от забременяване.Аз ти казвам,че в неиния случай не бих пила,защото риска ми се струва нищожен.Но пак казвам всеки си решава..
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

вахххх много ви благодаря =D> =D> =D> камък ми падна от сърцето щот все пак аз съм на 15 октомври прая 16 а тя вече има .. не че е от значение ;р thank you people :P

За неговия случай да ама попринцип ако стане белята защо да не се вземе Ескапеле? Защо да е хапче за "изтезания", не помага ли, вреди ли?...

За неговия случай да ама попринцип ако стане белята защо да не се вземе Ескапеле? Защо да е хапче за "изтезания", не помага ли, вреди ли?...
    Защото Ескапел ти обърква хормоните и не е от най-полезните хапчета. Не се пие току така...

По темата: Защо подяволите не се образовате сексуално преди да правите секс? Само аз ли съм нормален в тази западнала държава?

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    Защото Ескапел ти обърква хормоните и не е от най-полезните хапчета. Не се пие току така...
    А ако стане белята и тогава ли не трябва да се вземе?

Цитирай Първоначално написано от nikemilov
    А ако стане белята и тогава ли не трябва да се вземе?
    Ох...ами човек сам си преценява.Може да нямаш никакви признаци и да си ти дойде нормално след това,може да имаш болки и цикъла ти да закъснее.Ако неискаш бебе и е СТАНАЛ гаф това е единствения вариант.Успокой се и помисли малко.

Абе глупак , като се исплуеш в п***а на гаджето си ще се реди ли дете???Като не си свършил в нея без презерватив значи няма и дете - ебаси простата нация

Град
    РЮАР
    хохо дишай спокойно!!

ако не си свършил преди това няма кво да се косиш ... Нетрови момичето с тоя ескапеле ... ще и разбута и мензиса и всичко .... но ако се притеснявате толкова нека вземе един но имайте в предвид че ще и дойде по-рано до 7 дни след като го изпие а и трябва дас е пие до 3 дни след акта ... има и страшно много странични ефекти ... Но както казах ако не си свършвал не я трови с тия боклуци и за напред внимавай повечко

мхм ок мс мсссс мн

samo 30 lv e edin escapel

Не, не е бременна приятелката ти. Няма как. Ако се забременяваше така лесно, половината момичета, правещи секс без презерватив щяха да са бременни.
    Escapelle се пие САМО И ЕДИНСТВЕНО КОГАТО СИ СВЪРШИЛ В НЕЯ! Обърква й хормоните, това не е обикновен контрацептив.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

em taka e s prezarvativ za 20 stinki zimai si DuReX te sa nai-qki spored men

Град
    Враца
    :цензура: кат не си свършил в нея кво от тва бе :цензура: по натам кат я е*еш без презерватив нема да и го вкарваш да не забремене а ?

т.2 от Правилника!

sh3_1s_7h3_0n3
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не, не е бременна приятелката ти. Няма как. Ако се забременяваше така лесно, половината момичета, правещи секс без презерватив щяха да са бременни.
    Escapelle се пие САМО И ЕДИНСТВЕНО КОГАТО СИ СВЪРШИЛ В НЕЯ! Обърква й хормоните, това не е обикновен контрацептив.
    Не само .

Ако се прави секс без презерватив,той свърши веднъж,два,три,4етири,ееех,п ет,шест пъти и не пишка през това време, има шанс да се забременее.
    Аз съм имала такъв слу4ай,но не пих хап4е,карах го на доверие.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT
    ae lek sas sportex bqh ne sam budala s 20 stinki kondoma

Обаче си нагъл де. Видял си, че е скъсан, но си продължил с друг. И сега си тръгнал да се вайкаш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 1nnocenT

За здравината на дюрекса има доста съфорумници, които биха поспорили с теб
    9 клас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си