- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Вярвате ли НАИСТИНА в Господ..?
Вярвам в енергията. Определени имена и правила не ми се нравят, както и глупостите за ада и рая. Всичко в християнството е нелогично, нелепо, глупаво, ограничено и тн. - нормално е да е такова - все пак това е религията, произлязла в катакомбите на Рим - сред най-големите селяндури за времето си. Живея си живота, както сметна за добре, през гъза ми е дали тази Енергия го харесва. Ако ще. И ако някога се изправя пред бог и той ми каже нещо, каже ми, че съм грешна - ще му кажа да си бие чикията и да се успокои - понеже за разлика от другите, които са го слушали и са спазвали правилата му, само защото той ги е дал, аз съм проявила собствения си дух и съм се доказала като уникална и индивидуална. Ще му кажа, че такава ме е направила - грешна, така че не съм виновна аз. Не, не вярвам истински в точно определен бог![]()
Memento moriendum esse!
Господ е една сила, може би-натрупване на огромно количество вяра.
За справка-Малки Богове-Тери Пратчет.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Вярвам.
Наскоро имах проблеми , които трябваше да преживея сама ... и единствената ми опора беше вярата....
Наистина помага![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
chocolate`kiss
Мега фен
Вярвам в енергията. Господ е енергия.
die foolПървоначално написано от cvetelinaaa
донякаде![]()
Аз наистина вярвам . Звучи тъпо , но мисля , че Бог съществува и ми помага да бъда по-силна !
Аз наистина вярвам . Звучи тъпо , но мисля , че Бог съществува и ми помага да бъда по-силна !![]()
![]()
![]()
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html