.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Филосовки размишления за мюзик айдъл......

Така първо не съм някоя пуберка на 14,15,16,17 години.Знам,че ви е писнало от такива теми,но не мога да остана равнодушна,като видях следното.Аз искам да победи Тома,харесвам също и Ясен,Деница,Нора и т.н.то това се де.Мисля,че Ана е малко префантосена,но тук идва ено голямо,НО,как може Ясен,Нора,Деница и Шанел да говорят за Ана в ефир така неспортменски.Искрено бях възмотена да чуя как я обсъждаха какво била,нямала място там,еди какво се и то в ефир!!!Чакай малко,бе вие да не сте съвършени,аз ги харесвам,но това беше неетично.Единствено Тома не коментираше нищо за Ана.Всички нещо много взеха да я плюят....я се стегнете малко....А Ана се изказа много положително за Шанел,а тя и отвърна с"нямала хризматичност и чар".ПФфф вземете малко се стегнете и стига сте обиждали Ана.Всеки може да си изказва мнението.Това е моето мнението по въпроса.
    Дано Тома да победи !!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    И аз съм за Тома , защото е най естествен. И наистина права си , не е редно така неколегиално да обсъждат в ефир какво не и било наред на Ана - защото и за другите има тук там каква забележка да се направи. Ама те нещо се бяха префърцунили ми се струва , че не са ги викали на война на гласовете, и затова нещо им се вдигна самочувствието , взеха да се мислят за съвършенни , и че имат правото да критикуват другите участници. За това си има жури - то ще каже кой как се е справил.

Град
    Русе
    аз също съм съгласна с това Тома да победи според мен не е лошо хората да са откровенни даже никак но да го показват и в ефир глупаво е и освен това е някак си детски не се мисля за супер голяма не мисля че има защо едва на 15 съм ии имам още мн време докато стана голям ии разумен човек.А ти сиг дори много по добре от мен знаеш че хората мислят само за себе си и не се съобразяват с другите ..Не се впрягай толкова много картоф4еска се пак няма смисъл да се турмозиш дори да мислиш за аидалите.. Аз пък не съм съгласна с това да дават възможност на другите да се върнат пак в предаването.Само се опитват да оберът хората като пускат смс-и.Понеже секи знае че този който се върне няма да стигне до финалите.Както моя приятелка казва че щяла да праща смс-и за Денислав..мн тъпичко и глупаво според мен само за това да си дава парите като знае че няма той да спечели нзм какво друго да ти кажа
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Кой ден стана това?

Скайп: doombringer2006

И аз съм за Тома! А това, че са се изказвали... всеки има право на мнение. Това е тяхното. Могат да казват точно какво и за кого мислят по всяко време, а решението дали да го направят е тяхно. Ако езикът, който използват не е груб, циничен или вулгарен не виждам проблем. Да не забравяме, че това е шоу, на тях също им е напрегнато и е нормално да има такива моменти.
    ПС: Добре, че Денислав си тръгна!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Да, бе! И аз съм възмутен! Бай Ганьо, а.к.а Ясен, не стига че публиката го изгони и по неясно какви критерии беше върнат отново, както сега гласят да върнат отново Денислав/Пламена (е, нали уж България решаваше и тя реши да ги изгони?), не стига че беше толкова жалък като му съобщиха, че е номиниран (по-паметливите помнят, че едва-едва не ревна), ами сега и акъл взема да дава. Пази Боже сляпо да прогледа! Същото важи и за Нора, която се е вземала за голяма звезда, ама в музикалния бизнес няма да има само похвали от журито, а ще има и звучни шамари от публиката... Тома, въпреки че меко казано не ми е симпатичен поне ако се е въздържал да коментира заслужава поздравления. И той, както и останалите е един господин никой, но поне засега не се вижда да се е вземал супер насериозно, нещо което не важи за Нора, Денислав и Ясен. Също и журито вече започва да ме дразни с това непрекъснато и нескрито толериране на Нора и Тома, но това е тема на друг разговор...
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от elmosGirl8
    аз също съм съгласна с това Тома да победи според мен не е лошо хората да са откровенни даже никак но да го показват и в ефир глупаво е и освен това е някак си детски не се мисля за супер голяма не мисля че има защо едва на 15 съм ии имам още мн време докато стана голям ии разумен човек.А ти сиг дори много по добре от мен знаеш че хората мислят само за себе си и не се съобразяват с другите ..Не се впрягай толкова много картоф4еска се пак няма смисъл да се турмозиш дори да мислиш за аидалите.. Аз пък не съм съгласна с това да дават възможност на другите да се върнат пак в предаването.Само се опитват да оберът хората като пускат смс-и.Понеже секи знае че този който се върне няма да стигне до финалите.Както моя приятелка казва че щяла да праща смс-и за Денислав..мн тъпичко и глупаво според мен само за това да си дава парите като знае че няма той да спечели нзм какво друго да ти кажа
    напълно съгласна съм с теб ! Безсмислено е отново да се връщат изгонените !

Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    Кой ден стана това?
    вчера

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    И аз съм за Тома! А това, че са се изказвали... всеки има право на мнение. Това е тяхното. Могат да казват точно какво и за кого мислят по всяко време, а решението дали да го направят е тяхно. Ако езикът, който използват не е груб, циничен или вулгарен не виждам проблем. Да не забравяме, че това е шоу, на тях също им е напрегнато и е нормално да има такива моменти.
    Всеки има право на мнение,но в ефир....малко неетично ми се видя,при положение,че Тома за никой нищо не каза,а Ана само хубави неща за Шанел.Все пак са колеги,а къде отиде колегиалността ?

Цитирай Първоначално написано от kartof4eska
    Всеки има право на мнение,но в ефир....малко неетично ми се видя,при положение,че Тома за никой нищо не каза,а Ана само хубави неща за Шанел.Все пак са колеги,а къде отиде колегиалността ?
    Факт е, че Мюзик Айдъл, както и почти всяка друга българска интерпретация на шоу има пропуски. В действителност МИ е една гавра, но да не забравяме, че средностатистическият българин това харесва. Като имаме предвид самото жури и тяхното поведение (да си припомним моментите с Иван Ангелов) изобщо не се изненадвам от изказванията на самите участници. Освен това никой не е длъжен да превъзнася останалите, да не го превръщаме в още по-голяма гавра от сегашната! Колегиалност... да не забравяме, че там са освен вс друго и конкуренти! Правите хората "черни", защото изказват мнение, макар и то да е съвсем вярно.
    ПС: Какво против "14, 15, 16, 17 годшните пуберки", мислиш, че не могат да имат аргументирано мнение ли?

Град
    Blondeland
    Някой може ли да ми даде клипче , с коментарите на Нора , Ясен и тн.. или ако не , поне да ми каже какво точно са говорили..

Аз лично , много харесвам Ана.
    Толкова е ........ изискана.
    Маниертие и , начина и на говорене и пее по-добре от някои твърде вземащи се насериозно келеши с етнически произход.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    Някъде по широкия свят...
    Аз съм за Томата, ако не спечели той дано да спечели или Деница или Ясен.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

http://vbox7.com/play:25a0dee6
    Това е прословутото клипче.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ...еми какво да кажа.беше кофти.Да, беше кофти...
    Ана може и да не е най-добрата, но...щом е стигнала до тук, значи е добра.И всичките им изказвания бяха доста злобни...
    Мен също ме подразни и фактът, че Люси се изрази за пеенето и в сряда по изключително глупав начин.Ако трябва да сме честни, от тримата номинирани, Ана изпя най-добре песента си.Но..какво да правиш.Както самата мацка каза - хайде да си нарочим някой.Не стана ли същото с Ивайло... ?

Е, да, харесвам ги всичките, може би най-много Нора и Тома, но изказванията им не ми бяха приятни... (добре че тома за никого нищо не е казал ;] )
    Още повече, че Ана в действителност на първия концерт ме накара да потръпна.И не само тогава.Да, на латино концерта пя фалшиво...Но понякога се справя наистина добре.
    хъхъ..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Да...много са се озлобили НО аз в крайна сметка съм си за ТОМА и Нора,Шанел,Ясен,Деница и останалите хич не ме интересуват! :P

Цитирай Първоначално написано от kartof4eska
    Факт е, че Мюзик Айдъл, както и почти всяка друга българска интерпретация на шоу има пропуски. В действителност МИ е една гавра, но да не забравяме, че средностатистическият българин това харесва. Като имаме предвид самото жури и тяхното поведение (да си припомним моментите с Иван Ангелов) изобщо не се изненадвам от изказванията на самите участници. Освен това никой не е длъжен да превъзнася останалите, да не го превръщаме в още по-голяма гавра от сегашната! Колегиалност... да не забравяме, че там са освен вс друго и конкуренти! Правите хората "черни", защото изказват мнение, макар и то да е съвсем вярно.
    ПС: Какво против "14, 15, 16, 17 годшните пуберки", мислиш, че не могат да имат аргументирано мнение ли?
    Нямам против 14,15,16,17 пубери все пак и аз съм била на тези години.И все пак не искам да обобщавам,но по-голямата част, нямат аргументирано мнение,което си е нормално де.Харесват например Денислав,който е направо смешен,но когато прочетат различно мнение от тяхното,хората,които са го изсаказали стават моментално комплексирани и злобни....какво да кажа повече,типично мнение на пубер!
    Те не са "черни",защото си изсказват мнението,както казах и преди това,всеки има право на своя гледна точка,но тук става въпрос за чисто човешки отношения,като КОЛЕГИАЛНОСТ,УВАЖЕНИЕ,СЪПР ИЧАСТНОСТ и т.н.,а честно казано тяхните коментари бяха злобни...въпреки,че ги харесвам не мога да си затворя очите...Дай сега като е шоу да се избият или да се ругаят на воля.....не е редно според мен!
    ПС:Ще ти дам потвърждение за пуберите на 14,15,16,17 год,просто виж темата на "ти си ми всичко",заглавието е "За тези,които не харесват Пламена и Денислав" : и сама ще се убедиш !

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Простотия. Деница ли ще казва, че Ана "не е най-перфектно изявяващият се участник"? Деница, която изпя "Шоколад" уникално (зле)... Деница, която АБСОЛЮТНО няма визия на айдъл... Шанел ли ще се заяжда? За Шанел въобще не коментирам... А Ясен?! Той едва докопа до финала, а сега...вижте колко сме велики. Ясен много го харесвах, но ми падна в очите. А Нора (по наблюдения единствено от клипчето ) не каза нещо чак пък толкова лошо... А иначе... ТОМА победител!

Нора > all

Дам, съгласна съм за някои от тийновете, а "фенките" на Денислав... Когато защитаваш някой или нещо, но фактите, че тезата ти не е вярна просто се отказваш или ставаш за смях - тези деца избраха да бъдат жертва на тенденциите. А прочутия сексапил на Денислав така и не го видях. Както и да е, той не заслужаваше да стигне изобщо да финала. И все пак се намират хора 14-17 години, които да употребяват на място думата "защото". Не съм казвала, че щом е шоу трябва да има подобни хм... изцепки, просто не съм изобщо изненадана от това, даже го очаквах. И съм убедена, че са били провокирани за тези изказвания (което пък по никакъв начин не ги оправдава естествено!), но каквото и да говорим всеки от телевизионния екран се опитва да задоволи интереса на порочното българско съзнание към скандали, интриги и злобеене. В това ни е проблема. Ето какви са ни идолите.

Дам, съгласна съм за някои от тийновете, а "фенките" на Денислав... Когато защитаваш някой или нещо, но фактите, че тезата ти не е вярна просто се отказваш или ставаш за смях - тези деца избраха да бъдат жертва на тенденциите. А прочутия сексапил на Денислав така и не го видях. Както и да е, той не заслужаваше да стигне изобщо да финала. И все пак се намират хора 14-17 години, които да употребяват на място думата "защото". Не съм казвала, че щом е шоу трябва да има подобни хм... изцепки, просто не съм изобщо изненадана от това, даже го очаквах. И съм убедена, че са били провокирани за тези изказвания (което пък по никакъв начин не ги оправдава естествено!), но каквото и да говорим всеки от телевизионния екран се опитва да задоволи интереса на порочното българско съзнание към скандали, интриги и злобеене. В това ни е проблема. Ето какви са ни идолите.
    Значи горе-долу стигнахме на едно мнение

Град
    Свищов Town
    Ето какви са ни идолите.
    Тези не са ничии идоли! Много бързо ще се докаже това след финала на шоуто, справка - Невена Цонева, Маринчо от Стар Академи... Не бива да се забравя, че това е просто едно шоу, което се гледа, защото е интересно, защото няма друг избор, или и двете. След това шоу - ами, за победителя на кой му пука? Светкавично ще бъде забравен, а за шоуто всички знаем - The show must go on, започва си ново риалити и всичко отначало. Лично на мен Мюзик Айдъл в момента ми харесва, не толкова защото е интересно, колкото защото няма абсолютно никаква конкуренция. Виж, ако по това време течеше Биг Брадър, или Островът на изкушението нямаше да съм гледал и минута от Мюзик Айдъл, както направих предният сезон. И едно предаване като се кръсти Айдъл не означава, че от него излизат някакви Айдъли. Ако направят риалити "В търсене на Бог" победителят какво, ще бъде Бог ли?
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ето какви са ни идолите.
    Тези не са ничии идоли! Много бързо ще се докаже това след финала на шоуто, справка - Невена Цонева, Маринчо от Стар Академи... Не бива да се забравя, че това е просто едно шоу, което се гледа, защото е интересно, защото няма друг избор, или и двете. След това шоу - ами, за победителя на кой му пука? Светкавично ще бъде забравен, а за шоуто всички знаем - The show must go on, започва си ново риалити и всичко отначало. Лично на мен Мюзик Айдъл в момента ми харесва, не толкова защото е интересно, колкото защото няма абсолютно никаква конкуренция. Виж, ако по това време течеше Биг Брадър, или Островът на изкушението нямаше да съм гледал и минута от Мюзик Айдъл, както направих предният сезон. И едно предаване като се кръсти Айдъл не означава, че от него излизат някакви Айдъли. Ако направят риалити "В търсене на Бог" победителят какво, ще бъде Бог ли?
    Казах го с ирония, пич От къде знаеш, може пък да са нечии идоли. Ето Денислав стана идол на една шепа момченца, които му подражават напълно. Да не помислите, че говоря за фешан стила по принцип, мне. Казвам го съвсем сериозно. Мюзик Айдъл дава шанс за реализация. В България обаче нещата са малко по-различни...

Град
    Свищов Town
    Никой не подражава на Денислав, по-скоро той подражава на масата. Все едно пък преди да го покажат по телевизията не е имало хора с подобни прически и начин на обличане.
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Никой не подражава на Денислав, по-скоро той подражава на масата. Все едно пък преди да го покажат по телевизията не е имало хора с подобни прически и начин на обличане.
    Имаше ест Но това със собствените си уши го чух! "Денис е спр як, викам и аз да съм кат' него, баси мацките го харесват!". Това са деца -> с детско мислене. Зле са тези на моята възраст (не всчки ест, но голям процент). А още по-зле са тези с 2-3 години по-малки (12-13-14 - пак не вс!). И виждат вс това по ТВ, какво очакваме?

Аз очаквам хората да имат малко акъл в главата си и да не са толковаааа комерсиални,даже въобще да не са,ама това май е невъзможно.
    Доколкото мюзик айдъл....ще видим дали ще стане по-зле или малко от малко ще се оправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си