- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дамски превръзки или тампони през лятото ?
Здравейте! Аз съм на 20 години и досега съм използвала само дам. прев. Но започвам да се замислям дали да непочна вече с тампони (особено през лятото). Вие какво бихте ми препоръчали ? И относно тампоните - има ли някакви тънкости при слагането и тем подомни .![]()
Няма значение от сезона, винаги тампоните са били по удобнит.е по-сигурни(поне аз ги приемам така), а лятото с въпросните бели
панталонки или къси полички е наистина по-подходящо за тампони![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми какво да ти кажа аз съм почти на 18
и от 2 години ползвам тампони,особено лятото.
Голямо удобство са си,ходя си на плаж,на море и навсякъде.
В първите 1-2 дена ако ми е много силно слагам и тампон и превръзка
за да не стане фал.Лесно се поставя,само не трябва да се притесняваш.
тампони разбира се
Тампони определено.
До преди 1-2 месеца и аз си мислех, че скоро няма да пробвам тампони, обаче веднъж ми се наложи и осъзнах предимствата на това да не си с превръзка... и да... а особено за лятото с превръзка е адски тегаво.
тънкости при поставянето - ХИГИЕНА... миеш се преди поставянето, моеш се след това ... и треа да са ти сухи пръстите, а не с капки вода... "муши там колко можеш и не му мисли"
![]()
![]()
![]()
opredeleno prez lqtoto e po dobre s tamponi moje6 da si xodi6 spokoino na plajpak i e po komfortno
за мене няма значение лято или зима-тампоните са хиляда пъти по удобни,а за лятото няма какво да говорим.мн по комфортни са ,а и са идеални за плаж![]()
XLaDy няма философия в един тампон, повечето жени си ги слагат клекнали но според мен всякак може. На мен са ми много удобни когато имам силно течение (първите дни) и е лято и жега, и светли дрешки : )
но се сменят на 2 часа (ако е силно течението)
OB са the best ;]
moje bi tamponite sa po udobni no sa i malko "opasni4ki" taq krav det trqq po princip da izlezne, ostava vatre, a kravta po princip blagopriqtstva razvitieto na nai- nai razli4ni bakterii i gabi4ki....no razbira se vseki si precenqva![]()
az ot kakto imam cikul izpolzvam tamponi,e ok de purvite 4-5 meseca bqh s prevr.no posle nakarah sestra mi da mi obqsni za tamponite kak se slagat i t.n.i ot togava ve4e tolkova god izpolzvam samo tamponi.ne samo za lqtoto i kusite dre6ki,a i sa po-higieni4ni.DA,ima risk ot infekcii,no ako ima6 dobra higiena-smenq6 gi redovno,mie6 rucete predi i sled postavqneto,izpolzva6 intimen du6 gel-ako ne postoqnno,to PONE po vreme na menstruaciqta,to vsi4ko 6te e ok.vednuj hvane6 li im cakata,se slagat lesno.az si gi slagam prava i nqmam problemi.ne bih preminala na prevr v nikakav slu4ai
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
от няколко години съм голяма фенка на тампоните,чак зарибих и майка мидават ми повече възможности,по-удобни са ми,а и сякаш по-сигурни(аз какъвто съм дивак-тя превръзката 100 пъти би се разместила) В първия ден ползвам и двете-все пак съм на даскало и ако се забавя със смяната на тампона-да не стават гафове
във всяка опаковка има опътване как се ползват
Късмет![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
+17830285085014Първоначално написано от miloto_girl-4e
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
1 godina(v na4aloto)polzvah prevruzki,pri4inata be6e,4e maika mi ne mi pozvolqva6e da polzvam tamponi,4e bili vredni...No mi se naloji da otida na plaj i slojih tampon ot togava zabravih kakvo e tova"prevruzka"!Tolkova sa mi gnusni i napravooo otvratitelni!4ustvam se 4ista,sveja....4ustvam se komfortno!
Тампоните са особено вредни за организма, защото кръвта със всичките боклуци остава в тялото. Ако не ги сменяш на 1-2 часа е особено вредно. Ползвам тампони само, когато излизам навън.
Когато излизам навън тампони, когато си седя вкъщи - превръзки.
Когато имам възможност да си сменям тампона на 1час си слагам тампон,а когато знам че имам мн раота и няма да имам никакво вр си слагам огромна превръзка,за да ме държи 2 часа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от mIsS-kIsS
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Tamponi, nikoga ne sum polzvala prevruzki..izglejdat mn glusni i ....
uJas ot kakto mi doide..sum samo s tamponi...
p.s. Tampax sa lesni za postavqne i to daje mnogo,te sa sus spec pristavka za postavqne,no i OB sa dobri![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
Uff nikoga ne polzvam tamponi . . . ne mi e komfortno i ne s1m sigurna ; )
Тампони ... с тея превръзки мога да се спаря ...
От 3 години, 4е и пове4е, не съм ползвала превръзки освен през нощта и то само първите 2 дена, когато ми те4е най-силно. Тампоните за мен са много по-удобен вариант, а и шансът да стане мазало пак е зна4ително по-малък. Особено пък лятото, с късите поли и панталонки, просто не виждам друг вариант
![]()
Робинята на Quench
Пак си нося късите поли и панталони, ама просто не са прозрачни тогава. Първите 2 дни е абсурд да сложа тампон. Аз превръзката си сменям на 30 минути, а излза ли навън 3-4 часа не ми мърдат, в повечето случаи без достъп до тоалетна. Поставяла съм си тампон първите 2 дни и протичат след 10 минути........И аз мразя превръцките, а ползвам само копринени при това, защото с другите става още по-голямо мазало. Но така държа кръвта далеч от влагалището. С тампон съм усещала такива болки след 1 час, че не е истина. Днес да речем ми е 4-ти ден и като отида на работа ще сложа тампон, а не превръзка, но вчера ми беше крайно невъзможно за това действие. От 12 години имам менструация и първите 11 съм издържала без тампон. Адси много ми върви, а когато е по-голям и се раздуе ме боли ужасно стомаха......ням начин просто.
Ами по принцип си нося превръзки . Когато ходя на фитнес нося тампони , когато излизам си слагам тампон (но вече когато е към края , защото първите 1 - 2 дена няма начин да сложа ) . Но само през лятото , защото иначе там долу става жега..![]()
А през зимата си ми е добре с превръзки.
Mхм.. И аз тей.Първоначално написано от Marina__