Значи засега нямам дама на бала и се чудех дали е срамно или тъпо.Не съм загубеняк,просто от класа не ми харесва никоя,от другите класове не съм питал,но не е трудно да навия някоя която ми харесва да ми стане дама на бала.Досега не съм мислел да имам дама на бала,мислех да взема приятелката си,но сега сме разделени и нямам планове да се събираме,освен това е малка.Дядо ми ме пита имам ли дама на бала и аз му казах,че нямам,майка ми почна да ме защитава,че сега всеки си вървял поотделно освен които не били гаджета.
Та оправданието на майка ми звучеше тъпо и като оправдание за загубеняк.Зачудих се,нормално ли е да нямам дама на бала и ако нямам това ще ми подрони ли авторитета пред другите?Сега се замислям,че само олигофрените от класа нямат,но пък както казах,не ми харесва никоя.Та вашето мнение?
Задължително ли е за един пич да има дама на бала и срамно ли е ако нямаш?Според мен,защото си спомням предишни години много готини пичове нямаха дами на бала,защото няма смисъл да мъкнеш с теб някоя скумрия ей така просто за шоуто.А и дама на бала не винаги пуска,за какво е,да я вземеш с колата и за един танц?Ако е само това не мисля,че ми трябва,всъщност не мога и да танцувам