.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

родителите на наи-добра фр ме мразят

помощ до преди няколко дни всичко беше идеално, но вчера класния говори с родителите на най-добрата ми приятелка и те са решили че аз и вляя ЗЛЕ, щото от както сме били приятелки те я хванали няколко пъти в лъжа, но аз нямам вина аз дори и казвам да е чесна с техните,ама те си знаят своето и са и казали че повече не искат тя да идва у нас и аз да ходя у тях или в квартала и и повече да не стоим заедно (на един чин) в даскало !!! страх ме е че тя не може да се противопостави на техните (за което не я виня) и наистина ще поиска да се разделим МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ТЯ МИ Е НАЙ-ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА И АЗ НЕ НЕЯ !!!!!!!!!!!!ДАВАМЕ ЖИВОТА СИ ЕДНА ЗА ДРУГА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    tctctc...nz roditelite i sa ludi i nz kak go turpite tfa moite roditeli ne mogat da mi kajat s koi da se subiram tfa e mn glupafo....... zloBni
    без ПОДПИС ... xD

Кажи на приятелката си, че ако иска да продължавате да бъдете приятелки, трябва да каже на родителите си, че ти не си виновна за нещата, които тя говори/върши. Малко е глупаво родителите й да ви забраняват да се виждате, но пък мисля, че е разбираемо, все пак сте на колко ... 13? А това, че си давате живота една за друга, е "малко" преувеличено.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: родителите на наи-добра фр ме мразят

Цитирай Първоначално написано от sm_95
    МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ТЯ МИ Е НАЙ-ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА И АЗ НЕ НЕЯ !!!!!!!!!!!!ДАВАМЕ ЖИВОТА СИ ЕДНА ЗА ДРУГА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
    Ако найстина е така никога няма да се разделите за такава простотия бе мозък...

кой клас сте ?

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ТЯ МИ Е НАЙ-ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА И АЗ НЕ НЕЯ !!!!!!!!!!!!ДАВАМЕ ЖИВОТА СИ ЕДНА ЗА ДРУГА МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!
    da be to mn lesno da se kaje

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    кой клас сте ?
    6 klas sme

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    da be to mn lesno da se kaje
    Да лесно звучи ... и за изпълнение е лесно !!! Родителите на една от много добрите ми приятелки също не са с добри чувства към мен просто защото един път като избяга от тях не им казах къде е ... и въпреки всичко колкото и да и казват да не излиза вече с мен всеки ден сме заедно ... и тя е доста зависима от техните и прави всичко което и кажат ,но въпреки всичко си запазихме приятелството ;]]

с бфр-ката ми имахме почти същия проблем но си казахме нищо никой и никога няма да ни раздели и бест фр 4евър ако се разделите заради тфа начи не сте били бест фр мацкаа и ние сме 6-ти клас ноо се справихме айде успех
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    И при мен стана така, само че наистина с тая "приятелка" се отчуждихме и сега... Ако наистина държиш на нея и тя на теб, ще намерите начин да им се противопоставите.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    tctctc...nz roditelite i sa ludi i nz kak go turpite tfa moite roditeli ne mogat da mi kajat s koi da se subiram tfa e mn glupafo....... zloBni
    Да ,ама някой път родителите преценяват по-добре приятелите ни и често се оказват прави

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Леле имала съм подобна ситуация, която (за съжаление) свърши зле. Не мога много да ти помогна, ама помоли приятелката си да поговори с тях или да те покани да спиш у тях, така че те да те опознаят поне малко
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

И нашите не харесват една от най-добрите ми приятелки,но аз не се влиая ..

Град
    ... Some happy place ...
    Ako tq te zareje zaradi tova , ne se pritesnqvai , znachi nikoga ne ti e bila dostatuchno dobra priqtelka . A ti si 6ti klas samo , shte ima da suzdavash mnogo novi priqtelstva ....
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Цитирай Първоначално написано от tigity
    Да ,ама някой път родителите преценяват по-добре приятелите ни и често се оказват прави
    Абсолютно точно така е!!! Аз лично го изпитах на гърба си!
    Ако някой се интересува от историята, да драска ЛС... ;x
    Нямам предвид, че авторката е "лоша приятелка".

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ахаха ти кво знаеш Майката на най - добрата ми приятелка ме набеди за наркоманка и дилърка едва ли не и ни беше забранила дори да се чуваме, какво оставаше да се виждаме. Което, естествено не ни грееше много много... ама един ден ни хвана и започна да ни млати, да ни рита... яка картинка беше
    Няма голяма поука от горната случка, ама карай . Виждай си се с приятелката, все по някое време майка й ще разбере, че не й влияеш зле. Аз вече съм в добри отношения с оня дзвер... всичко се оправя с времето .
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Дааа , то така се дава живота .. Ти , мило момиче случайно пък да си си помисляла , че тя може да те е натопила за нещо ? Т.е тя лъже , те я питат защо и тя казва ,ч е ти я караш да го прави ! Даваш живота си за нея до момента в , който не разбереш какво подло същество е човека ! Сега ще кажеш , че това е индивидуално за всеки , но не ! Всички лъжат и мажат . Измиват си ръцете и после , ни лук яли - ни лук мирисали !

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    кой клас сте ?
    6 klas sme
    Ми то и аз съм 6-ти клас и точно преди 3 седмици разкарах най-добрата ми приятелка , защото в отношенията ни нямаше перспектива . Това е друга тема ! Ако не си човек , който лесно прибягва до крайности , най-много в най-скоро време и на това да се научиш , защото всички "приятели" са такива до момента в , който не те предадат прилично гадно и това не е поредния път в , който трябва да простиш , защото си удостоен с титлата "нйа-добра приятелка" .

точно
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си