- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ше ми стане ли нещо от 5 хапчета варериан?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Изпих 5 хапчета варериан на веднъж,ще ми стане ли нещо?Не питайте що съм го направила..И знам че е тъпо да питам ше ми стане ли нещо.. Ама дайте някфо мнение..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Зависи.......
От?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Ами попринцип при всеки човек е индивидуално...на някой може да му подейства лошо, на друг- не ии така......

Абсолютно нищо, ама каквото и да си била намислила или да си мислиш не си прави експерименти. Здравето е най-важно на тоя свят!

Дам, нищо няма да ти стане, ама не пробвайПървоначално написано от fаke

Ха ха, нанкаш ли вече
.
Е , хора, с ква цел някой ще хване да блъска валериан, освен за да се успокои/заспи (въпреки, че е толкова слаб, че наистина трябва един блистер за да ти се доспи) ? Сигурно защото звучи страшно... и мислят, че може да има по - така... емовски ефект ахахха.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ще си проличи
ако изчезнеш в близките часове и не пишеш в темата ще знаеме да не пробваме
Хаха мн смешно.. Бтв нищо не ми стана...Напрао др път 10
Е естествено че няма,ся кат ше се тровим да е с нещо качественоПървоначално написано от _wait_and_bleed_

Хммм и това е идейка,ще помисля по въпросаПървоначално написано от TellMeYourName

Еее, стига бе, Валериан звучи страшно
. Изгодно е да кажеш, че си се опитал да се натровиш с Валериан. Гледай ква внушителна думичка !
Продължавай с опитите !
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Ти в ред ли си?

Ти си мноо тъпа! 1да колкото съм запозната е валириан а не варериан ! 2 не се казва бтв защото е btw A NE V ! EBATI ...