Отностно изкуствените мигли:
Хубавите мигли почват от 15лв. Има различни видове и общо взето най-скъпите са 35лв.
Мигли от по 1-2-3лв както казвате не съм виждал, но цената говори сама за тяхното качество...
На essense са доста добри миглите и струват 15лв. Може да ги ползвате многократно като имате и няколко лепилца. Хората, които са ги купували от нас са много доволни. Издържат доста, а не както другите да ги сложил 2-3 пъти и да се счупат (разбира се трябва да сме внимателни).
Още така може да се поясни че има и силиконови, които не се лепят, а се мушкат между твойте мигли. Те издържат още повече, защото го няма това лепене и разлепване, но са по-трудни за поставяне.
Вечер е задължително свалянето на такива мигли!
И аз не Ви препоръчвам да ги носите постоянно. Това са мигли само за по-специални случаи.
Отностно слагането - ако ги купите от по-реномирам магазин ще Ви ги сложат първият път и ще Ви обяснят подробно как се поставят и свалят. Иначе от евтините няма кой да Ви обърне такова внимание.
Отностно спиралите има наистина доста голям избор. Отиваш в магазина и се консултираш. Разбира се под 10лв за спирала не мисля, че може да кажем нещо добро за нея.
Хубави са на Изадора(шведска) и Каражда(италианска). И са на цена горе долу колкото MAX Factora. За какво да купуваме българска като може да имаме нещо по-добро за същите пари.
Специално за тази на Ейвън, за която стана дума. За нея не мога да Ви кажа нищо. По-принцип Ейвън чат пат правят нещо по-добро, но нивото на дали е по-добре от на тези, които аз Ви предложих.
Не гледайте рекламите!!! Те са с цел да Ви накарат да си купите такава спирала. Щом има реклама значи продукта не се купува замислете се... И още нещо във всичките реклами на спирали, моделите са с изкуствени мигли и това Ви подлъгва.
А ако имате изкуствени мигли спиралата не е чак толкова нужна. Няма смисъл да натоварваш миглите и после да ги миете!