Здравейте! Значи.. ам..щом си на 13 следователно си 7 клас,ако си правя съпоставка с мене си- в осми клас вече си направих тато0.Първо разбира се питах майка ми и тя разбира се не ми разреши ,но аз пак си направих .И тя само малко започна да мрЪнка,че ми била голяма.Но както и да е...
Значи в края на 9 клас си пробих устната,но имах проблеми с класната и трябваше да я сваля.Дупката зарастна бързо,а аз не съжалявах и 10 клас си пробих езика.Сега съм 12 и все още си мисля за веждата,но незнам дали ще го направя макар ,че нищо не ме спира.
Моята обица на езика ми излезе 100 лева.
50 лева ми беше продупчването с обичката.20 (тина) лева за антибиотици. И останалите за пътни.
Както и да е моя съвет към всички е ,ако си правите на такова място като езика пиърсинг - бъдете предпазиливи -НЕ УПОТРЕБЯВАЙТЕ никакъв АЛКОХОЛ в продължение на 2 седмици.НЕ ЯЖТЕ твърда храна. И е хубаво да си вземете някакви антибиотици.Помнете ,че много рисковано и има риск за смърт!!!
А моя съвет към тебе сладур е да почакаш да се поотложат нещата поне до другата година,мисля,че тогава няма да има проблем!
Успех!