.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Интимни гелове

Хай,момичета
    Използвате ли интимни гелове или сапуни?И какви са те?По-точно на коя марка са.
    Аз ползвам Lactacyd (май така се пише)и съм доволна.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На Avon съм аз.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

и аз съм на Lactacyd, чувала съм че тия гелове не са много полезни, защото след време ставаш зависим от тях. Ама така или иначе ги използвам

mi izpolsvam du6 gel na palmoliv is led epilirane si imam nqkvo intimno krem4e na nivea
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    На Avon съм аз.

и аз
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Lactacyd ... и интимните им кърпички са мн добри ...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Avon

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Lactacyd ... и интимните им кърпички са мн добри ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    o6te edin glas za Lactacyd!!!

I az bqh na Avon dulgo vreme...,no naposleduk izpolzvam NIVEA zelen....mnogo sum dovolna
    Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:

Момче съм, използвам Camay Chic и много ми харесва
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    От всички интимни гелове, които съм ползвала, съм доволна само от Лактацид... другите не струват... и гинекологът ми го потвърди

mda mda i moq e na lactacyd i sy6to sym dovolna daje ot mokrite intimni kyrpi4ki ..

+1 за Аvon, но аз само него съм използвала и немога да сравня с другите. Иначе се чудя защо на него пише да се използва само когато е необходимо
    ..BEEP..BEEP..

Love Pon and Zi ^^

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    и аз съм на Lactacyd, чувала съм че тия гелове не са много полезни, защото след време ставаш зависим от тях. Ама така или иначе ги използвам
    Да бе, аз ако не си взема дозата интимен гел ме карат в болница, чак припадам...
    Още един глас за Лактацид...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Пуснато на: Пон Май 05, 2008 11:40 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

_princess_ написа:
    Да бе, аз ако не си взема дозата интимен гел ме карат в болница, чак припадам...

Ми не просто имам впредвид, че рано или късно като ти свърши гела и се наложи да се измиеш с обикновен сапун няма да ти стане хубаво на оная работа и тва ми го е казвал лекар, не съм си го измислила

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Аз ползвам на Нивеа и интимен сапун и кърпички ..... мн са яки и със супер аромат
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от _princess_
    Пуснато на: Пон Май 05, 2008 11:40 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

_princess_ написа:

Ми не просто имам впредвид, че рано или късно като ти свърши гела и се наложи да се измиеш с обикновен сапун няма да ти стане хубаво на оная работа и тва ми го е казвал лекар, не съм си го измислила
    Попринцип интимните части на жената НЕ ТРЯБВА да се мият със обикновен сапун...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

az polzam na oriflame.i mnogo mi e interesno zashto pishe che se izpolzva samo pri neobhodimost?

az polzam na oriflame.i mnogo mi e interesno zashto pishe che se izpolzva samo pri neobhodimost?

Град
    sofiq
    ами аз използвам на Nivea intimo и съм много доволна

ползвам на "ейбън" козметикс макар,че съм дистрибутор на орифлейм. Един път си бях взела интимни кърпички на нивея и станаха едни червени петънца,сърбеше и ме побърква. Скоро мисля да ходя на гинеколог той може най-добре да ме посъветва какъв да е интимният ми гел.
    А тези на ейвън и орифлейм не се препоръчват.Това са фирми за деекоративна козметика

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    След редица проблеми с миещите средства, най-накрая намерих нещо, което ми влиияе що-годе добре. На фирмата Bilka с екстракт от невен. Не получавам сърбеж и бяло течение(поне не много обилно). Lactacyd-ът ми действаше отвратително в тази насока. на Avon- също.

По принцип гениталиите не трябва да се мият с нищо друго, освен с чиста вода. Всеки друг препарат, дори и билки, разрушава естествената среда. Дори и за външна промивка не е добре......

hottie
    Guest
    И още един глас за Лактацид ! Предписа ми го лекарката и не съжалявам.

az pak izpolzvam na JONSONS BABY(nz to4no kak se pi6e) i sam mn dovolna ne e bebe6ki ,a e na bebe6ka marka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си