- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Интимни гелове
Хай,момичета
Използвате ли интимни гелове или сапуни?И какви са те?По-точно на коя марка са.
Аз ползвам Lactacyd (май така се пише)и съм доволна.![]()
На Avon съм аз.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
и аз съм на Lactacyd, чувала съм че тия гелове не са много полезни, защото след време ставаш зависим от тях. Ама така или иначе ги използвам![]()
mi izpolsvam du6 gel na palmoliv is led epilirane si imam nqkvo intimno krem4e na nivea![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
и аз
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
o6te edin glas za Lactacyd!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
I az bqh na Avon dulgo vreme...,no naposleduk izpolzvam NIVEA zelen....mnogo sum dovolna![]()
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Момче съм, използвам Camay Chic и много ми харесва![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
От всички интимни гелове, които съм ползвала, съм доволна само от Лактацид... другите не струват... и гинекологът ми го потвърди![]()
mda mda i moq e na lactacyd i sy6to sym dovolna daje ot mokrite intimni kyrpi4ki ..![]()
+1 за Аvon, но аз само него съм използвала и немога да сравня с другите.Иначе се чудя защо на него пише да се използва само когато е необходимо
![]()
..BEEP..BEEP..
Love Pon and Zi ^^
Да бе, аз ако не си взема дозата интимен гел ме карат в болница, чак припадам...Първоначално написано от _princess_
Още един глас за Лактацид...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Пуснато на: Пон Май 05, 2008 11:40 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
_princess_ написа:
и аз съм на Lactacyd, чувала съм че тия гелове не са много полезни, защото след време ставаш зависим от тях. Ама така или иначе ги използвам
Да бе, аз ако не си взема дозата интимен гел ме карат в болница, чак припадам...
Още един глас за Лактацид...
Ми не просто имам впредвид, че рано или късно като ти свърши гела и се наложи да се измиеш с обикновен сапун няма да ти стане хубаво на оная работа и тва ми го е казвал лекар, не съм си го измислила![]()
Попринцип интимните части на жената НЕ ТРЯБВА да се мият със обикновен сапун...Първоначално написано от _princess_
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
az polzam na oriflame.i mnogo mi e interesno zashto pishe che se izpolzva samo pri neobhodimost?
az polzam na oriflame.i mnogo mi e interesno zashto pishe che se izpolzva samo pri neobhodimost?
ползвам на "ейбън" козметикс макар,че съм дистрибутор на орифлейм. Един път си бях взела интимни кърпички на нивея и станаха едни червени петънца,сърбеше и ме побърква. Скоро мисля да ходя на гинеколог той може най-добре да ме посъветва какъв да е интимният ми гел.
А тези на ейвън и орифлейм не се препоръчват.Това са фирми за деекоративна козметика
След редица проблеми с миещите средства, най-накрая намерих нещо, което ми влиияе що-годе добре. На фирмата Bilka с екстракт от невен. Не получавам сърбеж и бяло течение(поне не много обилно). Lactacyd-ът ми действаше отвратително в тази насока. на Avon- също.
По принцип гениталиите не трябва да се мият с нищо друго, освен с чиста вода. Всеки друг препарат, дори и билки, разрушава естествената среда. Дори и за външна промивка не е добре......
И още един глас за Лактацид ! Предписа ми го лекарката и не съжалявам.
az pak izpolzvam na JONSONS BABY(nz to4no kak se pi6e) i sam mn dovolna ne e bebe6ki ,a e na bebe6ka marka