.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ебаси клишираните хора сте...

Кремче, нали не трябваше да съдим за хората по начина на обличане?
    О, аз не съдя. Просто казвам кое предпочитам и кое би импонирало в по-голяма степен. това не е определящо за отношението ми към дадено човек. Просто смятам, че задължение на всеки човек е да е чист, спретнат и да се облича подходящо спрямо ситуацията. Не може в елитен ресторант да отидеш по къси гащета и тениска, а на мач да ходиш с костюма от бала.
    А мъж с бижута е като жена без обеци-има ги, ама не е красиво просто.

П.С.Аман от презадоволени индивиди. Заради такива като автора дето не си знаят парите и самучувствието им е изградено на база састоянието на мама и тате, аз ще трябва да ходя по учителски срещи, полиция и съдилища.....

Супер фен
    Оуу.... Обожавам дънките му, защото той е слабичък и са му прилепнали по дупето..... Много му се кефя... И блузките му са страхотни, особено тениските......отива му всякакъв цвят ии е супер.

добре а оби4ате ли ризите признаите си

a да ви питам малко се отклонявам от темата ама на колко години смятате 4е е добре да се праи секс.?

мале мале млакнахте кат видяхте думата секс

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ебаси клишираните хора сте...

Кремче, нали не трябваше да съдим за хората по начина на обличане?
    О, аз не съдя. Просто казвам кое предпочитам и кое би импонирало в по-голяма степен. това не е определящо за отношението ми към дадено човек. Просто смятам, че задължение на всеки човек е да е чист, спретнат и да се облича подходящо спрямо ситуацията. Не може в елитен ресторант да отидеш по къси гащета и тениска, а на мач да ходиш с костюма от бала.
    А мъж с бижута е като жена без обеци-има ги, ама не е красиво просто.

П.С.Аман от презадоволени индивиди. Заради такива като автора дето не си знаят парите и самучувствието им е изградено на база састоянието на мама и тате, аз ще трябва да ходя по учителски срещи, полиция и съдилища.....
    най-грозното нещо на тази планета са ризите с къси ръкави..
    не сам сагласен

Град
    Градът на скучаещите милионери
    прилепнали боксерки Calvin Klein,риза и костюм BOSS и като е така направо ме побърквааааааааааааа,дори и да остане само по часовник...пак е cool
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

emi za belio moito sladur4e nai-mnogo me kefi s 4erni bokserki s nqkoe sexy nadpis4e :P dunki....svetli ili bql pantalon...4isto bql....nqkoq gotina riza...ili po takava tqsna teniska :} kojeno qke...ne6to takova... :}
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Бен Пери и Фред Шърман бе!
    Въпросните марки са Бен Шърман и Фред Пери-информирай се малко повече следващия път преди да напишеш каквото и да било,за да не се излагаш пред малкото по-компетентни от теб в този форум.

Град
    Амстердам
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Anzug i sexy!? Samo ako e nqkoi pamuchen i prilepnal po dupeto i. Inache hubavo oblichane i visoki tokcheta.
    В повечето случай може да се открие много повече сексапил в един анцуг(макар и не ПАМУЧЕН),отколкото в едни обувки на висок ток поставени не на място.Въпросът е в това дали ти го откриваш

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Ephemeral
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Бен Пери и Фред Шърман бе!
    Въпросните марки са Бен Шърман и Фред Пери-информирай се малко повече следващия път преди да напишеш каквото и да било,за да не се излагаш пред малкото по-компетентни от теб в този форум.

Ашколсун.
    Ама то аз не съм итк. От де да знам, кви са тия марки. Гледам всички ги носят. Тряя да са яки!

Ти колко дрешки на пери и шърман имаш? м?

Цитирай Първоначално написано от purple__love
    emi za belio moito sladur4e nai-mnogo me kefi s 4erni bokserki s nqkoe sexy nadpis4e :P dunki....svetli ili bql pantalon...4isto bql....nqkoq gotina riza...ili po takava tqsna teniska :} kojeno qke...ne6to takova... :}
    Ако може и белия панталон да е прозрачен ммм. Бяла прозрачен панталон и черна прашка е най-секс!
    Grumpy old madman

az nai go haresvam bez drehi

Ми много го харесвам моя с костюм.Той е слабичък и с широки рамене и като го видя с риза или с цял си костюм откачам направо.За бельо обичам от тези плътните боксерки....най - вече черни , тъмно сини и червени.Не , че ако е с други ще го върна де. :Д

Важното е да се облича с вкус и да изглежда на място в дрехите си.Гледам как изглежда цялостно,не му търся етикета да видя марково или не.За белиото категорично боксерки,с по-тъмни цветове.Аксесоарите,може сребърен пръстен или хубав часовник,всичко друго е излишно.Непонасям каквито и да е ланци
    Това с тия вериги по врата за мен си е адската селяния...

За мен е възбуждащо да видя приятеля ми да речем само по панталони,или по бельо.А най-добре без нищо
    offline forever!

Emi ... prilepnali bokserki,ochertavashti formite (ako gi ima ) ... dunki pod4ertavashti leko dupeto,no ne mn tesni ... sletli pri tova...s teniska maaaalko po-shiroka - ne plutno prilepnala...qke - nqma znachenie...ako moje bez mn pedalski izcepki....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Панталоните/Дънките... особено като му очертават дупето

MiI 4eRnI PrIlEpNaLi bOKsERkI tEnIsKa MaLkO pO neGo (mA SAfSEm MaLko) DaNki y4ErTAfA6Ti DyPetY I Dr 4AsTI NA tQlOTy MaRaToNki I S sTRoGy izRajEnIe I 6tE MY SE NaXfArLQ KAdeTy I da SmE !!!!
    hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си