- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- (моми4ета)Кажете кои дрехи ......
О, аз не съдя. Просто казвам кое предпочитам и кое би импонирало в по-голяма степен. това не е определящо за отношението ми към дадено човек. Просто смятам, че задължение на всеки човек е да е чист, спретнат и да се облича подходящо спрямо ситуацията. Не може в елитен ресторант да отидеш по къси гащета и тениска, а на мач да ходиш с костюма от бала.Първоначално написано от exploitedteen
А мъж с бижута е като жена без обеци-има ги, ама не е красиво просто.
П.С.Аман от презадоволени индивиди. Заради такива като автора дето не си знаят парите и самучувствието им е изградено на база састоянието на мама и тате, аз ще трябва да ходя по учителски срещи, полиция и съдилища.....
Оуу....Обожавам дънките му, защото той е слабичък и са му прилепнали по дупето.....
Много му се кефя...
И блузките му са страхотни, особено тениските......отива му всякакъв цвят ии е супер.
![]()
добре а оби4ате ли ризите признаите си
a да ви питам малко се отклонявам от темата ама на колко години смятате 4е е добре да се праи секс.?![]()
![]()
мале мале млакнахте кат видяхте думата секс![]()
не сам сагласенПървоначално написано от exploitedteen
![]()
прилепнали боксерки Calvin Klein,риза и костюм BOSS и като е така направо ме побърквааааааааааааа,дори и да остане само по часовник...пак е cool
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
emi za belio moito sladur4e nai-mnogo me kefi s 4erni bokserki s nqkoe sexy nadpis4e :P dunki....svetli ili bql pantalon...4isto bql....nqkoq gotina riza...ili po takava tqsna teniska :} kojeno qke...ne6to takova... :}
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Въпросните марки са Бен Шърман и Фред Пери-информирай се малко повече следващия път преди да напишеш каквото и да било,за да не се излагаш пред малкото по-компетентни от теб в този форум.Първоначално написано от Canis_Dirus
В повечето случай може да се открие много повече сексапил в един анцуг(макар и не ПАМУЧЕН),отколкото в едни обувки на висок ток поставени не на място.Въпросът е в това дали ти го откривашПървоначално написано от amatorium
![]()
Първоначално написано от Ephemeral
![]()
![]()
Ашколсун.
Ама то аз не съм итк. От де да знам, кви са тия марки. Гледам всички ги носят. Тряя да са яки!
Ти колко дрешки на пери и шърман имаш? м?
Ако може и белия панталон да е прозрачен ммм. Бяла прозрачен панталон и черна прашка е най-секс!Първоначално написано от purple__love
Grumpy old madman
az nai go haresvam bez drehi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми много го харесвам моя с костюм.Той е слабичък и с широки рамене и като го видя с риза или с цял си костюм откачам направо.За бельо обичам от тези плътните боксерки....най - вече черни , тъмно сини и червени.Не , че ако е с други ще го върна де. :Д
Важното е да се облича с вкус и да изглежда на място в дрехите си.Гледам как изглежда цялостно,не му търся етикета да видя марково или не.За белиото категорично боксерки,с по-тъмни цветове.Аксесоарите,може сребърен пръстен или хубав часовник,всичко друго е излишно.Непонасям каквито и да е ланци![]()
Това с тия вериги по врата за мен си е адската селяния...![]()
За мен е възбуждащо да видя приятеля ми да речем само по панталони,или по бельо.А най-добре без нищо![]()
offline forever!
Emi ... prilepnali bokserki,ochertavashti formite (ako gi ima) ... dunki pod4ertavashti leko dupeto,no ne mn tesni ... sletli pri tova...s teniska maaaalko po-shiroka - ne plutno prilepnala...qke - nqma znachenie...ako moje bez mn pedalski izcepki....
![]()
![]()
Панталоните/Дънките... особено като му очертават дупето![]()
![]()
MiI 4eRnI PrIlEpNaLi bOKsERkI tEnIsKa MaLkO pO neGo (mA SAfSEm MaLko) DaNki y4ErTAfA6Ti DyPetY I Dr 4AsTI NA tQlOTy MaRaToNki I S sTRoGy izRajEnIe I 6tE MY SE NaXfArLQ KAdeTy I da SmE !!!!
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e