- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли при възбуда вагината да остане суха?
Значи въпросът ми е следния, при възбуда женския полов орган отделя определени течности, нали така?Но при всички ли е така или има изключения, когато примерно момичето се е възбудило, но вагината и да си остане суха?
т.7
krem4et0
може и да има такива случеи, когато момичето е възбудено влагалището да не е толкова влажно, но чак за сухо незная.
ne sym 4uvala, momi4e da e vazbudeno i da e suho...tova e po4ti kato mom4e da e vazbudeno i da ne mu stava![]()
A.D.I.D.A.S.
emi vsqko vlagali6e e razli4no i ima razli4ni stepeni na vlajnost,no 6om e vazbudena 4ak da ne moje6 da pronikne6 mi e 4udno![]()
и аз съм на мнението,4е не може да не е поне малкоо влажно...ако при тебе е така...абе да не си на 12 ? и да нямаш още цикал и да се 4удеш ебе ли ти се,пикае ли ти се??? извинявай,просто предположения!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
абе аз съм момчене питам за мен питам щото имах някъв такъв опит с едно момиче...
ako ti se slu4i pak i usetish che momi4eto ne e vlajno, zna4i ne e vazbudena...taka 4e nablqgai predi sex na liubovnata igra !Първоначално написано от kama3oo
A.D.I.D.A.S.
Еми.. няма невъзможни неща на този свят..
По-дълга любовна игра, овлажняване с езиче и ползване на лубриканти и всичко трябва да е що годе нормално...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако момичето е "сухо" означава,че не е възбудена достатъчно.Повярвай ми,няма момиче което да е възбудено и тръпнещо от желание,а да е "сухичка".Аз направо се "разтичам" когато се възбудя![]()
незнам,това за първи път го чувам.И аз съм имала дни в които не ми е било до секс вкарвал ми го е когато съм била напълно суха(с помоща на плюнка или някъкъ гел),но след това ме разлъзгва и пак пускам от т.н.сокчета.
Накарай я по добре да иде да се консултира с някой гинеколог да го обсъди и ще намерите решението на проблема.
+1Първоначално написано от sadsad
![]()
съвсем реално си е и е възможно! А ако "момичето" ти е в менопауза... си е задължително!![]()
![]()
![]()
nesym 4uval za takyv slucheii no znam che ima jeni koito kyto se vyzbudqt byrzo syhnat![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
mi az vseki pat sam vlajni4ka dosta ,kato sam vazbydena ,nz za drygiteПървоначално написано от LoLiPoP4o`
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
ole boje shtom e vazbudena nevuzmojno da e suha ... t.e. shtom kato e bila suha nachi ne e vazbudena ...![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Може може всичко може