не е важно на кой стил принадлежиш, важно е как те възприемат хората.. попринцип малките на по 12-13-14 години искат да навлязат в някоя култура (hip-hop, metal, rastafari и др.) за да не се чувстват различни от наборите си и за да бъдат харесвани и уважавани от връстниците си и от хората в противоположния пол.Според мен не е така и аз съм живият пример.Аз слушам хопец, d'n'b, reggae и метъл ама по-малко и градя себе си от малък.Като бях малък брат ми беше слушаше метал, после стана скин и винаги съм правил така, че хората да ми се кефят независимо от стила ми.Винаги когато брат ми ме вземаше с него, приятелите му ми се кефеха и не им пукаше, че ходя със свлечени гащи.Години по-късно вече съм на 16 и още съм същото момче със широките дрехи.Обаче се събирам с метъли не заради друго ами защото са по-печени от наборите ми от моя стил и има к'во да си кажа с тях и е интересно.Смятам, че човек не трябва да бъде слаган под общ знаменател с други хора, но бих направил това изключение с fashion привържениците.Това е така, защото това не е култура, а просто copy-paste на пънк и емо прически.. прекалено много омраза и злоба има във тези хора към другите стилове и обикновено такива стават разни мамини синчета и богаташки дечица... попринцип в електронната музика няма нищо лошо особено в хаус-а, но както и да е - всеки с избора си!!Моят е такъв и се надявам да бъде уважен!!